Slazem se sa rastikom 👍 di je sue nestala, cekamo podatke 😂
Sama sam sa malom u parkicu, mali je u rođaka, mm radi, ponila sam knjigu, pijem kavu i skicam vas 😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Lela, najbolje uzmi pauzu od femisana koji dan i prati da li se pristici povlace. Ovako mi po lokaciji djeluju ko hormonski pristici. Jesu to biljne kapi ali sve prirodno ima djelovanje kao i svaki lijek zato se i nije za zezati sa svime.
Anaid, no sikiriki. Sve se da rijesiti. Kura antibiotika i bit ce nalaz super. 🤞🤞
Daaaa i mama mi kaze bas da hormonski. Samo prosli vikend kad ih nisam pila imala sam na ledjima to mi je mm vidio. Tad nis nisam pila. Nis uzimam pauzu kad se povuku popit cu opet da vidim hoce li se pojavit. Ako se pojavi dat cu vam femisan jer ja ga onda ocito necu moc pit.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Crookshanks dobro me mjenjas 😂😂😂
Nema me 5min i vec uvodis red ovdje s pitanjima😂😂😂🔝
Ja mislim da u veceras bocu vina popit da malo udarim kontru silnim cajevima i biljkama😂
Dobro došle nove i jos brze osle. Akciju smo imali sinoc i nadam se danas sto mislite jel to dovoljno ili bi trebali jos. Bojim se da ovaj moj nece jos i sutra htjet jer je u nekom stresu. A ja mu pokazala sad te trakice i kazem pogledaj koliko sam se ja dala u to a ti stalno u nekom stresu izdrzi dva tri dana i onda se bar imamo cemu nadat
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Malena tako je hahah. A slusaj, dosta je jednom a da upali, kad bi mi znale carobnu formulu sve bi vec bile trudne, zato svaka novopečena trudnica podnosi raport hahah. Meni prija doktorica rekla kad je peak onda tu vecer, sutra ujutro i prikosutra navecer. Mrzim jutarnji sex 🙈 ja kad sam zadnji put ostala trudna imali smo akciju na dan peaka i sutradan navecer. Kad sam sa mlađom ostala trudna imali smo taj jedan odnos cili misec 😂🙈
Marinalin i ja cu bome, jedno pivo veceras 😂 mene zanima kao i tebe, pogotovo kad dođe netko sa spontanim 🙈
Mm me zove sa hitne, nesto mu je upalo u oko, kazem svejedno ceno se sexat veceras 🤔😂
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sue kolko imate godina?kad si imala spontani?
Dobrodosla i sto prije otisla🥰
Hvala 😊 napunila 29. Missed ab u 9.tjednu, tada mi se otkrio povišen Tsh, al su me stavili na terapiju tek prije 2 mjeseca. Krenila sam jučer sa trakicama, 12 dc, testna trakica se jako slabo vidi. Možda mi ovulacija i nije kad sam mislila da mi je 🙄. Inače imam ciklus cca 30 dana. Zadnjih par mjeseci se baš jako trudimo i od tog razočarenja što ne ide sam baš psihički potonila. Svi nalazi su mi dobri, i meni i momku, i ubija me to što ne ide. Prvi put sam odmah ostala trudna, mislila sam da će tako i biti drugi, ali negdi je zapelo. Ti savjeti da ne mislim o tome i da se opustim - najgore što mogu čuti. Nadam se da me bar vi razumite 😔
05.12.2022 💗
A eto bar da onda večeras jos pa ako sutra bude htio super ako ne ne opet imamo nesto. Vecer prije pika se isto valjda broji s tim da sam zaspala odmah poslije odnosa, cak ni kosu nisam osusila probudila se koda me bomba raznijela. Tak da sam ih malo zadrzala u sebi ne namjerno al et tak je ispalo 😂😂😂😂
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Pozdrav svima, evo još jedna nova trudilica. Jedan missed ab iza nas, sad se trudimo skoro godinu dana ali bez uspjeha. Krenila sam s Lh trakicama ovaj mjesec pa se nadam nekom čudu. Inače sam na Euthyrox 37,5 mg, ostalo je sve ok. Samo fali čudo :)
Dobrodošla 😊 koliko imate godina? Koristite neke vitamine? Šta vam doktor kaze jer već pokušavate skoro godinu?
Pijem samo Novalac. Momak cink. Njemu je spermiogram uredan. 9 mjeseci se ne pazimo, morala sam 6 mjeseci se čuvati zbog kiretaže. Doktor kaže da budem strpljiva. Samo šta se meni više ne čeka. 😣 U 4 mjesec idem opet na pregled pa ću zahtijevat da se s menom pozabave malo ozbiljnije.
05.12.2022 💗
Malamala woohooo cestitam!!!, ❤️❤️
Anchy da, nestalo mi trakica al jucer je zadnja oko 3 bila dosta tamna a i cb je pokazao smajlica 😃 malo mi je kasno O ovaj misec, obicno je 14ti dan, bae ona tri ciklusa kad sam pratila 😂😂🙈 mozda zbog bolesti, stresa ovaj misec, mozda se jos nije sve unormalilo nakon kiretaze… Jutros bas kontam, bolesna sam od 17og 🙄🙄🤬🤬 nikako na zelenu granu. Ne polazem neke nade zato u ovaj ciklus al svejedno cemo pokrit i nadat se najboljem🤞
Mogu ti ja poslat testice ako je frka.. kolko košta taj test koji se smije ? 😁 i.koji je ?
Pipin napisala sam bila da ocu podatke o godinama,kolko se trude bla bla
Ali je samo napisala godine😂😂
Jadna sva je jos u soku jer je ugledala plusic pa necu da je davim😂😂😂
Hahahahah evo me. Došla sam sebi. Od simptoma imam stalno grcice u donjem dijelu trbuha. I to od srijede. Stalno imam osjecaj da se nešto dešava dole, pecka, bolucka pa probode. Grudi me bole jedino na dodir i teške su. Kad vrtim film cijeli tjedan sam bila strašno umorna, zaspala bi u pola 9. Tu i tamo sam imala i bolove u leđima. I nešto što mi je baš ful čudno je glad. Ja sam stalno gladna, pojela bi sve živo. Stalno imam osjećaj da je želudac prazan, dok vidim da netko jede dođe mi da mu to otmem i utrpam sebi u usta🤣. Iscjedak je gusci i bijel. Zapravo sam sve prepisivala ultra jačem PMS-u. 😁
Mala
Sortiraj odgovore
Najstariji