Sue kolko imate godina?kad si imala spontani?
Dobrodosla i sto prije otisla🥰
Sue dobrodosla 😘😘 zao mi je zbog spontanog
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pozdrav svima, evo još jedna nova trudilica. Jedan missed ab iza nas, sad se trudimo skoro godinu dana ali bez uspjeha. Krenila sam s Lh trakicama ovaj mjesec pa se nadam nekom čudu. Inače sam na Euthyrox 37,5 mg, ostalo je sve ok. Samo fali čudo :)
Dobrodošla 😊 koliko imate godina? Koristite neke vitamine? Šta vam doktor kaze jer već pokušavate skoro godinu?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Marinalin pisala sam o tome vec, peosli mjesec je trajala 11 dana, O je bila 14i dan. Jedan mjesec je bila 12dana. Onaj misec kad sam ostala bila trudna ne znam hahah. Ovo mi je sad 4 ciklus da pratim O, dva su bila prije neuspjele trudnoce. Ciklusi su mi inace bili 26-27 dana (6 ciklusa smo se trudili). Imala sam tako kratke cikluse i kad sam ostala trudna sa mlađom. Koliko sam uspila istrazit, zabrinjavajuce je ako je lutealna kraca od 10 dana, ovo je malo krace nego normalno al isto ok 🤷♀️
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Kad sam ostala trudna sa malom ciklus prije trudnoce mi je bio 24 ili 25dana,s njom sam imala implatacijsko koje sam zaminila za mengu jer je taman doslo nakon 24dana
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Crookshanks oprosti al nemogu svih polovit 😂😂😂
Hvala opet na pojasnjenju👍
A onda ok onda cekamo opet drugi tvoj plusic👌👌
Nastavi s femisanom ipak,i ja pijem jos pola bocice imam Taman do O pa odustajem😂
Ma znam 😂😂😂 puno nas je, ko ce sve zapamtit
Nisam ja ni pocela sa femisanon, trosim neke druge stvari😂 al sam razmisljala o njemu hahahha
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anaid zeno ne placi. Nije nis zabrinjavajuće. Dobit ces antibiotik i to je to. Ok? Nema suza. 😍
Cure pijem jedino femusan, apsolutno niiista drugo. Vidjet cu malo pa cu vam javit. Corila sam popodne. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela, najbolje uzmi pauzu od femisana koji dan i prati da li se pristici povlace. Ovako mi po lokaciji djeluju ko hormonski pristici. Jesu to biljne kapi ali sve prirodno ima djelovanje kao i svaki lijek zato se i nije za zezati sa svime.
Anaid, no sikiriki. Sve se da rijesiti. Kura antibiotika i bit ce nalaz super. 🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji