Vezano za pastu koja poplavi 😂 radila je jedna cura sad i nista se nije desilo. Tako da preostaju samo testovi 😉
To s pastom ne pali. Ali ima jos jedan trik, kako su u egiptu testitale trudnocu… Popisas se na sjeme psenice i ak proklija trudna si. Eto ko oce probat ja bome necu. 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂 dok bi proklijalo skuzile bi i same da sl trudne😂😂😂😂
Cure, vidim da spominjete pušenje pa da se ubacim. 😊 Dakle, ja sam isto godinama bila strastvena pušačica, a zadnju godinu sam bila na IQOS-u ( sve je to isto sranje). Prije plusa sam pušila do kutiju dnevno. Čim sam saznala da sam trudna sam smanjila na 10 dnevno, pa na 5, 2... i odjednom prestala jer mi se jako zgadilo. Eto, ne pušim 3 tjedna i uopće mi najmanje ne fali. 😃

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, 13dpo negativna mullerova trakica, vjerujte ispregledala ju sa svih strana čak mi se priviđale sjene od puste želje, ali nije.očito dolazi sutra.
hvala na podršci i mogu si samo reći - više sreće drugi mjesec.
A misa mu. Drzimo 🤞 da bude sljedeci mjesec uspjesan. Dok ne dode M za pravo mi ne priznajemo nista 😉❤

Evo uradila sam. Pljusku sam dobila veliku ko kuca. Neka. Kad radim sta ne treba. Pa nek mi i bude. LH je jos uvijek tamna za ovaj dio ciklusa jer zna biti svijetlija al vjerojarno od ciste a testic daje neku sjenu sjeninu sjene. Uzivo se vidi bolje. Dakle 0 bodova.
Evo uradila sam. Pljusku sam dobila veliku ko kuca. Neka. Kad radim sta ne treba. Pa nek mi i bude. LH je jos uvijek tamna za ovaj dio ciklusa jer zna biti svijetlija al vjerojarno od ciste a testic daje neku sjenu sjeninu sjene. Uzivo se vidi bolje. Dakle 0 bodova.
ja ne znam jesam li ja luda, al ja sjenu dosta dobro vidim :D

Evo zenice ja nasla gdje se moze i ovdje femisan a kapi narucit...kosta 22 e sa besplatnom dostavom https://ibb.co/Z2TXnK6

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Meni se nije ni ta sjena sjene vidjela na hcgu a lh je bila tamna... tako da sve je jos moguce 🤞

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja ti ne pijem vrkutu iz to. Prosli mjesec sam folnu i kapi femisana a sad cu vjerovatno od sutra jer mi prolazi vjestica krenut sa inofolicom i femisanom u kombinaciji i sok od cikle. Probat cemo ovaj mj ovako. Folnu sam pila 6mj pa cu sad malo pauzu napravit mjesec danaKiky, ja isto radim pauzu od folne, uzet ću samo onda femisan ovaj mjesec. ej kad si s**bem sve hormone u tijelu od tih čuda.ciklu sam pila prošli mjesec i ovaj ću isto. pila sam ju samo do O, tako ću i ovaj mjesec, samo možda produžit još dva-tri dana iza.
Ninuska, ne sekiraj se. Hvala ti, bit će jedan dobitan - nadam se.Koliko dugovi radite na bebi?
Od kolovoza prosče godine, prvi ciklus i odmah nam je bio dobitan, ali biokemijska, 6tt.
Od tada pokusavam opet, sada ovaj ciklus se nesto bas nadam, ili je psiha opet umislila da je to to. Ne znam. Ali imam miom od 2,5cm submukozni. Tako da neki doktori predlažu da ga skinem, pa da onda vidimo. Ali opet mi to nije garancija da se nece vratiti u roku 6 mjeseci dok moramo cekati poslije op.
Cure, vidim da spominjete pušenje pa da se ubacim. 😊 Dakle, ja sam isto godinama bila strastvena pušačica, a zadnju godinu sam bila na IQOS-u ( sve je to isto sranje). Prije plusa sam pušila do kutiju dnevno. Čim sam saznala da sam trudna sam smanjila na 10 dnevno, pa na 5, 2… i odjednom prestala jer mi se jako zgadilo. Eto, ne pušim 3 tjedna i uopće mi najmanje ne fali. 😃
Bravo!!!
Lela zao mi je radi testa, al iduci mj je dobitan 🥰
Anitram i ja vidim 👏👏 cekaj jos koji dan pa opet 🤞
Rita ne uzdam se.bas u LH al kud svi tu i ja 🤣 drzim 🤞 da ti ostane temp povisena 🥰
Ja iskreno nisam probala s nikakvim kapima i cajevima, imam skroz redovan ciklus ,tocne ovulacije i menge. Bojim se ista eksperimentirat , mada bi probala s Femisan kapima al kao sto sam rekla bojim se da mi ne zmrda cikluse.

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji