Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2020. 14:15

Znaci pasta za zube ne djeluje😂😂
    Lela zao mi je ocito sutra cemo obje procurit😱
    Maloprije sam bila kod jedne cure i trudna je 5mj i kaze odma dan nakon O je osjetila nesto u trbuhu kaze poput kruljenja da se nesto dogada i znala je da je trudna.
    I sto je najbolje nije nista uzimala od preparata cak ni folnu a mi sve zivo miksamo😱
    Ja sam evo sad 2 cigaru zapalila danas 👌
    Sutra mi stizu kapsule vrkute pa cu to umjesto femisana jer sam ga potrosila.

Rita88
    26. Veljača 2020. 14:16

Justagirl odlicna ti je beta 😍Jesi se narucila na prvi pregled,kad.ides?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

26. Veljača 2020. 14:18

Hip_Hopsica

Anitram, pa tebi je tek 7 dan nakon ovulacije… a implatacija se dešava između 6-12 dana… tebi treba još minimalno 5 dana proći do prvog testiranja… jer tek nakon implatacije, kreće stvaranje b-hcg proteina koji se luči iz posteljice…ovo je puno, puno prerano… hehhe
    Ti još uvijek spadaš u ČEKALICE…

Ma ja spadam u "Ludakinje" a ne cekalice. Mogu cekat sam da vidim da mi se smije test 😂😂😂...zenice moje.. to su vam ostaci moje stoperice...probala sam zato sto je prosli put izasla do 6DPO a sada je malo dulje ostala cini mi se. 

Rita37🤰
    26. Veljača 2020. 14:22

justagirl2201

Evo curke da vam javim dobru vijest!!!!
    Beta 24.02. (14 dpo) - 186.75
    Beta 26.02. (16 dpo) - 491, 78
    💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Prekrasno! 
    ❤️❤️❤️❤️❤️🔝❤️🔝❤️🔝❤️🔝❤️🔝❤️❤️🔝❤️🔝🔝🔝🎊🎊🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎉

Malamala
    26. Veljača 2020. 14:29

Justagirl nisam popratila dali ti je lh bila pozitivna? I koji dpo? 

Mala

jasamja
    26. Veljača 2020. 14:30

Raštika

jasamja

Vezano za pastu koja poplavi 😂 radila je jedna cura sad i nista se nije desilo. Tako da preostaju samo testovi 😉

To s pastom ne pali. Ali ima jos jedan trik, kako su u egiptu testitale trudnocu… Popisas se na sjeme psenice i ak proklija trudna si. Eto ko oce probat ja bome necu. 😂😂😂😂

Ahahahaha 😂😂😂 neka neka,ja sam vec proklijala 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    26. Veljača 2020. 14:31

Anitram1982

Evo uradila sam. Pljusku sam dobila veliku ko kuca. Neka. Kad radim sta ne treba. Pa nek mi i bude. LH je jos uvijek tamna za ovaj dio ciklusa jer zna biti svijetlija al vjerojarno od ciste a testic daje neku sjenu sjeninu sjene. Uzivo se vidi bolje. Dakle 0 bodova.

Ja vidim neku crtu-sjenu. Ponovi ti to za par dana 🤞ima tu jod nade 😊❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

26. Veljača 2020. 14:31

Eto cure koje pusimo😂😂

jasamja
    26. Veljača 2020. 14:32

LeLa2807

Anitram, ja ti vidim crtu/sjenu na hcg testu!!!!! Čak jače nego jučer.
    Lilo, ja cu dva puta dnevno tako da su koliko kužim potrebne dvije bočice.
    Rita 88, hvala ti draga
    Justagirl, šečeru na kraju :D tako sam sretna, nek bude uredna i školskabaci malo T prašine po nama, skupa sam jasamja i nadom

Ma drage moje ja vam bacam najvecu kolicinu trudnicke prasine za sve vas! Iskreno vam od srca zelim da sve cim cim prije ugledate svoje ➕ 
    Ljubim vas 😘😘😘😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

LeLa2807
    26. Veljača 2020. 14:35

Marinalin

Eto cure koje pusimo😂😂

Marinalin, to sam vidjela na fb. Ja zapilala dosta ujutro i sad se nedam hahaha. 
    Lilo, ja mislim da cure piju do O jer povecava iscjedak, ja cu tako. Od prvog dana ciklusa dakle sutra kad dobijem do O.
    Anitram, znam da ne racunamo dok ne dobijemo i zato se nadam da dolazi sutra na vrijeme tako da mi sto prije dodje O :D haha.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani