CRNERUPE jos nista???
I kod mene jos nije stigla M, pa se za nosim mislju da je ovulacija bila bas kasno, jer ja je nisam osjetila, ovaj zadebljan endometrij mi toliko učio neke nadea a negativan nalaz krvi. Ma strasno, kad bi bar dosla da se ne zanosim idejama.
Lose spavam, losi snovi, sinoc me budilo da povracam. Puno piskim, a simptoma M nigdje.
Sanja, dobro je znati da ne kupujem onda celarblue, inace nisam ga nikad ni koristila jer ovdje kod nas ga nema za kupit tako da ja narucim preko ebaya one jeftine i stvarno su se pokazale super, jer mi uvijek tocno pokaze kad je O 😊 i da i mullerovi testovi za O su isto dobri..
Ja kupila jucer u nipi neki ovul-test 106 kN popizdila.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mene grudi ne bole jako, neprimjetno skroz. Jucer navever imala bas grčeve sat dva vremena. I osjecala sam se laaagano bolesno. Danas nesto malo. Donji dio ledja boli, ali manje. Ostali simptomi nula bodova. Prosli tj bila umorna, ovaj nisam. Imam malo sukrvice iz nosa, ali prehladjena sam nije cudno.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
CRNERUPE jos nista???
I kod mene jos nije stigla M, pa se za nosim mislju da je ovulacija bila bas kasno, jer ja je nisam osjetila, ovaj zadebljan endometrij mi toliko učio neke nadea a negativan nalaz krvi. Ma strasno, kad bi bar dosla da se ne zanosim idejama.
Lose spavam, losi snovi, sinoc me budilo da povracam. Puno piskim, a simptoma M nigdje.
Jos uvijek nista hahahah. Rekla sam vec da cu ovako bez M docekat ili pregled iduci cetvrtak ili cu u meduvremenu dobit pa kako bude i sta bude ja cu biti okej s time sto god da je, od Boga je na kraju krajeva 😃 ja sam mozda imala duplu O ovaj mjesec,a mozda je i cista ma ne znam,vidjet cu iduci cetvrtak 😂
Meni se Clearblue pokazao kao odličan, pogotovo onaj koji pokaže 4 najplodnija dana pa se mogu pripremiti kako i kad imati odnose i tako neke slične stvari 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni se Clearblue pokazao kao odličan, pogotovo onaj koji pokaže 4 najplodnija dana pa se mogu pripremiti kako i kad imati odnose i tako neke slične stvari 😊
Vidis meni bas los. Neznam kako to. Mozda sam naletila na neki krivi. Trebala sam pogledati rok na njemu. Ali ajde...
Crnerupe javljaj situaciju 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Eto i meni clear blue tocan
Jer sam usporedila i s drugim trakama ovulacijskim
A danas mi i doktorica potvrdila da je prosla O
Vidis meni bas los. Neznam kako to. Mozda sam naletila na neki krivi. Trebala sam pogledati rok na njemu. Ali ajde…
Crnerupe javljaj situaciju 😘
Ma hocu,znate vi da ja tu uvijek stavim neki update 😃😃😃
Meni danas 10 dpo. Test bijel kao snijeg 😊. Tak sam nekako i ocekivala. Cekam menst. I krecemo ispočetka.
CRNERUPE jos nista???
I moje još nema.. 🤔🤔
Nalazi hormona budu za 30 min i odmah sad i betu dala izvaditi. Nek sam ja sigurna.. Ipak nije kasnila unazad 3 godine nikada..
Sortiraj odgovore
Najstariji