Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    21. Siječanj 2020. 15:47

LeLa2807

crnerupe

MARINA

Ninuska

CRNERUPE jos nista???
    I kod mene jos nije stigla M, pa se za nosim mislju da je ovulacija bila bas kasno, jer ja je nisam osjetila, ovaj zadebljan endometrij mi toliko učio neke nadea a negativan nalaz krvi. Ma strasno, kad bi bar dosla da se ne zanosim idejama.
    Lose spavam, losi snovi, sinoc me budilo da povracam. Puno piskim, a simptoma M nigdje.

I moje još nema.. 🤔🤔
    Nalazi hormona budu za 30 min i odmah sad i betu dala izvaditi. Nek sam ja sigurna.. Ipak nije kasnila unazad 3 godine nikada..

Koliko ti kasni?

Marina javi nalaze i držimo fige za ++++++++ i super betu <3

Beta je Negativna.. Šta sam i mislila s obzirom na test od prije par dana.. 
    A hormoni su se ipak malo sredili. Tak da sam sretna.. Sad čekam samo da već jednom dođe.. 

• Ninuska
    21. Siječanj 2020. 15:48

MARINA

LeLa2807

crnerupe

MARINA

Ninuska

CRNERUPE jos nista???
    I kod mene jos nije stigla M, pa se za nosim mislju da je ovulacija bila bas kasno, jer ja je nisam osjetila, ovaj zadebljan endometrij mi toliko učio neke nadea a negativan nalaz krvi. Ma strasno, kad bi bar dosla da se ne zanosim idejama.
    Lose spavam, losi snovi, sinoc me budilo da povracam. Puno piskim, a simptoma M nigdje.

I moje još nema.. 🤔🤔
    Nalazi hormona budu za 30 min i odmah sad i betu dala izvaditi. Nek sam ja sigurna.. Ipak nije kasnila unazad 3 godine nikada..

Koliko ti kasni?

A hormoni su se ipak malo sredili. Tak da sam sretna.. Sad čekam samo da već jednom dođe..

Izgleda da smo u istom sosu 😪😪

Mallla
    21. Siječanj 2020. 16:00

Sanja0508 savjetujem da pišeš clearblueu i da ti vrate novac... Očito radi grešku! 

url=https://lilypie.com]

Mina 29
    21. Siječanj 2020. 16:33

Ninuska

MARINA

LeLa2807

crnerupe

MARINA

Ninuska

CRNERUPE jos nista???

I moje još nema.. 🤔🤔

Koliko ti kasni?

Izgleda da smo u istom sosu 😪😪

Izgleda.. 😞

Al kaj je tu je. To smo probavile i spremne za dalje.. 😊Jel tako?? 
    Ljuti me što nikako da dođe.. Neznam šta ju koči.. 

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 17:01

Cure koje ovih dana radite testiće, javite see :) koji ste DPO? Simptomi :) Ajmo malo pozitive :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

MarinaStam
    21. Siječanj 2020. 17:48

Ja sam jutros radila u 04:30 test, negativan totalno.
    Neznam sta je ono sinoc bilo ali test je negativan, bijeli se kao snijeg.
    U novembru kad sam testirala pozitivno to je bilo kad mi je 2 dana kasnila M a do tada sve negativno, ali to je poslije bila biokemijska trudnoca nazalost.
    Danas mi je DPO 10 pa ima jos par dana, pricekat cu jos malo mozda ima nade, ako ne bude nista onda u nove pobjede opet 😊🤞🏻

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 17:52

MarinaStam

Ja sam jutros radila u 04:30 test, negativan totalno.
    Neznam sta je ono sinoc bilo ali test je negativan, bijeli se kao snijeg.
    U novembru kad sam testirala pozitivno to je bilo kad mi je 2 dana kasnila M a do tada sve negativno, ali to je poslije bila biokemijska trudnoca nazalost.
    Danas mi je DPO 10 pa ima jos par dana, pricekat cu jos malo mozda ima nade, ako ne bude nista onda u nove pobjede opet 😊🤞🏻

Svakako sačekaj još par dana, možda nije bila I :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Malena0908
    21. Siječanj 2020. 18:15

https://ibb.co/w6NSM1G
    Evo ga stigle bas se veselim 😁😁😁. E sad imam jedno pitanjce za vas. Dali je imala koja kakvo negativno iskustvo sa ovim kapsulama. Svaki puta kad uzmem nesto novo imam neki skeptik prema tome. Zamislite sad ovu pricu. Bili mi na godisnjem mislim da prosle ili pretprosle godine i u Bosni u jednoj trgovini prije puta za nazad u Njemacku moj se dragi naoružao cajevima, uljima, kapima i kojecim sto ne moze ovdje kupit. I tako vam ja jucer gledam kakve to kapi imamo u hladnjaku da ih bacim ako ne valjaju kad onoooo kapi ulje od Nocurka. Zamislite to meni u hladnjaku stoji vec dvije mozda godine i nitko to trosio nije hahahah a ja vec narucila kapsule i danas mi stigle. Mozda se ulje pokvarilo. Koda sam ja znala tada za sto je to 😂😂😂😂😂

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Kiky 🥰
    21. Siječanj 2020. 18:28

https://ibb.co/fSmSpNV
    Radila sam test onaj jeftini na hcg vidi se neka blijeda crtica nemogu ulovit kamerom nikako slaba mi je kamera. Mozda mi se i pricinjava ali kao da je neka sjena. Vidjet cemo imamo jos do 28og 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

21. Siječanj 2020. 18:33

kristinak

https://ibb.co/fSmSpNV
    Radila sam test onaj jeftini na hcg vidi se neka blijeda crtica nemogu ulovit kamerom nikako slaba mi je kamera. Mozda mi se i pricinjava ali kao da je neka sjena. Vidjet cemo imamo jos do 28og

Slikaj normalno,ovo se mutni vidi pa nam uploadaj 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.