Jutro curkeee kak ste? ❤
Marinastam drzim fige da crtica tamni i da bude veeeliki + uskoro!
Crnerupe ja mislim da se i kod tebe nest kuha al najbolje pricekat pa vidjet na cemu si.
Ja sam sinoc imala toliku migrenu da sam legla prije 22h...budila se po noći, imala lude snove...vjestica treba doci za 2 dana...strpljivo ju cekam...nemam bas nikakve simptome da cu dobit ali me malo štrecne dolje pa mislim da se priprema...veselim se slj.ciklusu, femisanu i folnoj...seka mi treba rodit uskoro pa sam i u tome...sve u svemu, ok 😊
Evo curke da podjelim sa vama infornaciju sto sam dobila od kolegice…ona je pokusavala sa muzem 3 godine da dobije dijete i nisu uspjevali nema sta nisu pokusali i neko joj kaze da kod nekog uspije kad dize noge nakon akcije a nekom kad ima Sex u doggy pozi i da zena tako ostane u Tom polozaju sa izbacenom guzom spustenih ramena jedno 15-20 min…ona je probala i nakon 3 godine pokusavanja uspije im od prve kad su samo prakticirali tu doggy pozu …sta rec 😁
Mi ju radili pa bumo vidjeli. Za sad me samo LEDJA RASTURAJU danima hahahhahahaahhahaa
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo curke da podjelim sa vama infornaciju sto sam dobila od kolegice…ona je pokusavala sa muzem 3 godine da dobije dijete i nisu uspjevali nema sta nisu pokusali i neko joj kaze da kod nekog uspije kad dize noge nakon akcije a nekom kad ima Sex u doggy pozi i da zena tako ostane u Tom polozaju sa izbacenom guzom spustenih ramena jedno 15-20 min…ona je probala i nakon 3 godine pokusavanja uspije im od prve kad su samo prakticirali tu doggy pozu …sta rec 😁
Mi ju radili pa bumo vidjeli. Za sad me samo LEDJA RASTURAJU danima hahahhahahaahhahaa
Ali navodno je dobra jer najdublje udje. Ali gle, meni s jedne strane ima smisla, ali bas ne vjerujem slijepo u to da je samo od toga sigurno. Svakako treba probati. Mi iz gusta, ne razmisljajuci tad o tome. Pa sam naknadno citala..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam ovaj ciklus dva put dizala noge i pod guzu jastuk pa cemo vidit
Al to je mozda slucajno upalilo😂
Curke meni je lh trakica bila jednako tamna (kontrolna i testna) 08.01.a 09.01.je testna bila tamnija....koji mi je danas onda dpo? Malo sam se pogubila jer sam 2 dana zaredom imala pozitivnu lh trakicu 🤔
Ali navodno je dobra jer najdublje udje. Ali gle, meni s jedne strane ima smisla, ali bas ne vjerujem slijepo u to da je samo od toga sigurno. Svakako treba probati. Mi iz gusta, ne razmisljajuci tad o tome. Pa sam naknadno citala..
I mi smo ovaj mjesec probali..nemamo sta izgubit 😂 vidjet cemo da li je upalilo ...do sad sam dizala noge sad ovako cemo narednih par mj pa sta bude bude 😂
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Curke meni je lh trakica bila jednako tamna (kontrolna i testna) 08.01.a 09.01.je testna bila tamnija….koji mi je danas onda dpo? Malo sam se pogubila jer sam 2 dana zaredom imala pozitivnu lh trakicu 🤔
Ovisi u koje doba dana je radena LH 9.1.,vjerujem ako je radena ujutro da je i taj dan bila O,ali ako je predvecer onda je moguce da je O bila 10.1. Rano ujutro...jer kada bude tamnija testna,onda obicno bude O otprilike u roku 12 sati od toga..e sad sve zavisi kada si radila u koje doba dana pa tako i mozes znati kada ti je bila O 😃
Ja sam ovaj ciklus dva put dizala noge i pod guzu jastuk pa cemo vidit
Al to je mozda slucajno upalilo😂
Ja se nadam je...ako nista sledeci mjesec mjenjaj...pokusaj tu drugu pozu nikad se ne zna 😊
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Crnerupe rađena 09.01.u 18.26h...slj.dan u isto vrijeme negativna
Crnerupe rađena 09.01.u 18.26h…slj.dan u isto vrijeme negativna
Onda ti je 10.1. Rano ujutro bila O i ako ti je lutelalna faza 14 dana,racunas da bi oko 24.1. Trebala NE dobiti 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji