Marinasteam super onda cu i ja 9 dan radit test jer sam imala ranu O.
To je test iz Mullera?
I ja sam od O jako napuhana dole inace pred M budem.
I da cure koje kazete da mislite da ste trudne jer vas grudi odma bole od O to isto nije znak bas jer cicke pocnu bolit nakon implantacije .m(uglavnom)😂
Mene ovaj mjesec nisu apsolutno nikako bolile,a nekad se dogodi da odmah nakon O uzasno bole ili par dana prije M i svaki dan prvo po njima fizicki pokusavam vidjeti hoce li doc ili nece...Medutim tvrdoglava je..i dalje je nema na vidiku 😣
Ma crne rupe jesi radila opet danas test il ?
Daj brate mili napravi opet mozda je sad duze od implantacije😂
I da cure koje kazete da mislite da ste trudne jer vas grudi odma bole od O to isto nije znak bas jer cicke pocnu bolit nakon implantacije .m(uglavnom)😂
Ne bi se slozila jer je normalno da zene boli 2-3 dana iza O pa stane i pocne par dana prije M, a da nisu T. Mene osobno ne bole i rijetko kad me bole. Jednom u par ciklusa i ne mogu mi bit mjerilo nicega jer uvijek narastu za broj, ali ovo za bol se ne slazem i smatram da cure koje kazu da ih boli iza O ih zaista i boli, a od cega u to ne ulazim jel od T ili M.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ne bi se slozila jer je normalno da zene boli 2-3 dana iza O pa stane i pocne par dana prije M, a da nisu T. Mene osobno ne bole i rijetko kad me bole. Jednom u par ciklusa i ne mogu mi bit mjerilo nicega jer uvijek narastu za broj, ali ovo za bol se ne slazem i smatram da cure koje kazu da ih boli iza O ih zaista i boli, a od cega u to ne ulazim jel od T ili M.
A to nakon implantacije se poklapa sa dva tri dana prije M. Tako da - kako god znak nije siguran ali nek se zene vesele i ja se tako nadam za druge stvari pa bude corak. Svatko ima svoj izvor radosti :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Mene ovaj mjesec nisu apsolutno nikako bolile,a nekad se dogodi da odmah nakon O uzasno bole ili par dana prije M i svaki dan prvo po njima fizicki pokusavam vidjeti hoce li doc ili nece…Medutim tvrdoglava je..i dalje je nema na vidiku 😣
Ne sekiraj se. Meni je na ljeto dosla 6 dana prije. Prvi put u zivotu pa sam se prepala. A od stresa na faxu prije par godina mi je znala kasnit. Pregled iza toga uredan. Mislim da si ti pisala da te strah ciste ili upale, ali upala bi boljela bar je moja frendica zavrsila sa visokom temp. Sumnjam da je to. 🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lelo ja sam kazem da to kad kazu da ih odma boli prije implantacije nije pravilo da su trudne tj nije znak neki😂
Lelo ja sam kazem da to kad kazu da ih odma boli prije implantacije nije pravilo da su trudne tj nije znak neki😂
Ma znam da nije. Nije ni moja napuhanost zadnjih dana pa trazim znak ko iglu u plastu sjena pa ne ide. Hahhaahha.
Ja imam doma neki iz bipe od 25 u odnosu na tvoj moj je poprilicno los xD
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji