Ma ovo su kao neki rani testovi koji su osjetljivi na malu kolicinu bete
Al ko zna dal valjaju rekoh idem narucit pa vidit 9po😂
Al ako implantacija kasnije se dogodi 10,11 dan onda imam dva u kutiji pa nek se nadje 😂
Ma ovo su kao neki rani testovi koji su osjetljivi na malu kolicinu bete
Al ko zna dal valjaju rekoh idem narucit pa vidit 9po😂
Al ako implantacija kasnije se dogodi 10,11 dan onda imam dva u kutiji pa nek se nadje 😂
Hahha bitno da na mom piše first sign. First sign my ass ako je 25 hahhahahahahhaa.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Dinaa91 ako možeš stavi nam sliku tih testova preko ibb.co stranice. Ovako na pamet je teško reći. Ali ako je crtica jednako tamna kao kontrolna ili tamnija onda je pik u pitanju.
https://ibb.co/4FqxXFW
https://ibb.co/6FD8mBP
Ja bi rekla da je pik tamo na onoj trakici di pise 12 pa x
Aha..to znaci da mi je ovulacija bila 12 dan...uglavnom Sve smo pokrili pa vidjet cemo...sretno svima koji cekaju plusice +++😊
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Mene ovaj mjesec nisu apsolutno nikako bolile,a nekad se dogodi da odmah nakon O uzasno bole ili par dana prije M i svaki dan prvo po njima fizicki pokusavam vidjeti hoce li doc ili nece…Medutim tvrdoglava je..i dalje je nema na vidiku 😣
Ne sekiraj se. Meni je na ljeto dosla 6 dana prije. Prvi put u zivotu pa sam se prepala. A od stresa na faxu prije par godina mi je znala kasnit. Pregled iza toga uredan. Mislim da si ti pisala da te strah ciste ili upale, ali upala bi boljela bar je moja frendica zavrsila sa visokom temp. Sumnjam da je to. 🥰
Pa to me i sekira...prosli ciklus je trajao 25 dana i dosla je 6 dana prije,a ovaj mjesec evo vec kasni po rasporedu 5/6.dan pa si mislim mozda samo poravnava racune s proslim mjesecom 😂 vidjet cu na pregledu,ali me muci sto imam pritisak strasni dolje i znam imati grceve u jajnicima i probadanja,neku noc sam osjetila bolove u podrucju jajnika svaki put kad bi stala na tu desnu nogu di me probolo u desnom jajniku 😂
Dinaa91 rekla bih da je četvrta trakica po redu pik. Akcija pa onda odbrojavanje!
Arwen ovaj neon filter je na Fertility Frendu, a onaj drigi na aplikaciji colage maker.
Aha..hvala ona je nekako i najtamnija ..zbunilo me to sto se Sve fino vide ...😁 nadam se da ce uspjet...ovo du nam zadnji pokusaji u aprilu imamo termin na klinici za detaljne preglede😨
Ma crne rupe jesi radila opet danas test il ?
Daj brate mili napravi opet mozda je sad duze od implantacije😂
Nisam radila i ne planiram do pregleda😂 il ce doc il nece kako Bog da 😃
Evo ginekologica kaze sve super ultrazvuk👍
Vidi da je ovulacija bila
Nalaz pape i brisa se ceka do 4tjedna
Za izludit😂
Evo curke da podjelim sa vama infornaciju sto sam dobila od kolegice...ona je pokusavala sa muzem 3 godine da dobije dijete i nisu uspjevali nema sta nisu pokusali i neko joj kaze da kod nekog uspije kad dize noge nakon akcije a nekom kad ima Sex u doggy pozi i da zena tako ostane u Tom polozaju sa izbacenom guzom spustenih ramena jedno 15-20 min...ona je probala i nakon 3 godine pokusavanja uspije im od prve kad su samo prakticirali tu doggy pozu ...sta rec 😁
Ma tockica svaki mjesec se nadam pa sipak😂
Drzim nam svima fige al lakse mi je kad znam da nemma mioma il cista👍
Odma sam psihicki mirnija
Dala minje uputnicu za 2mj za kliniku pa cemo vidit😘😘😘👌
Sortiraj odgovore
Najstariji