Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    20. Veljača 2020. 20:59

Justagirl - ma to je plus!!!!!!!! Bravo!

Ja posustala i iz kurioziteta napravila lh trakicu. Da li je ovo pik: https://ibb.co/V2r46tm

20. Veljača 2020. 21:00

Pipin

Justagirl - ma to je plus!!!!!!!! Bravo!

Ja posustala i iz kurioziteta napravila lh trakicu. Da li je ovo pik:https://ibb.co/V2r46tm

Jos maloooo

Pipin
    20. Veljača 2020. 21:01

Anitram - znaci nije jos pravi? Valjda ce sutra 😅 tko ce ga docekati vise...

• anaid
    20. Veljača 2020. 21:05

justagirl2201

Mi smo imali odnose dan prije pika, na pik i 2 dana poslije….vidjet cemo ujutro oce to bit pravi plus 🤞🤞🤞🤞

Sad cu ja pitat sasava pitanja 😂😂😂😂
    Jeste keksali jednom dnevno ili ?
    Ako ti je femisan pomogao bogami ima da sam i ja trudna ovaj ciklus 😁😁

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

sanja0508
    20. Veljača 2020. 21:05

Justagirl, ajmeeee pa ovo ce ujutro biti plus i pol 😊 jedva cekam jutro da potvrdis, ali mislim da je to to 🥰
    Kod mene jos koji dan dok vjestica dode ili ne dode. 
    Pokrili smo dosta dana ovaj mjesec. Pa mozda bude nesto.
    Ovaj mjesec sam krenula sa prenatalom i standardno vrkuta, ali jedna salica svaku vecer. Jer ju ne mogu vise od toga 🤷‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

20. Veljača 2020. 21:12

Pipin

Anitram - znaci nije jos pravi? Valjda ce sutra 😅 tko ce ga docekati vise…

Ja bi rekla da ce biti usred noci negdje pik pik bas,a da ce sutra vec polako svjetliti crtica,al ostaje da vidimo.. u svakom slucaju O ce biti za koji dan mozda ne bi bilo naodmet imati odnos veceras pa mozda tamo prekosutra ako tokom noci bude pik dok dode do O da povecate sanse? Drzim 🤞🏻 I sretnooo 😊

Malamala
    20. Veljača 2020. 21:13

Ja sam imala pik u nedjelju i smao onda smo imali akciju.. Ali ja tek danas osjecam pnekakvo peckanje u jajniku.. Dali je moguce da je O tek danas? 🤔🤔

Mala

20. Veljača 2020. 21:13

Pipin

Anitram - znaci nije jos pravi? Valjda ce sutra 😅 tko ce ga docekati vise…

Bit ce nekad u noci ili ujutro. Al definitivno krenite u akciju 😉

Pipin
    20. Veljača 2020. 21:14

Crne rupe i anitram - hvala zene, kompas ste mi!! Ma krecemo mi i veceras i sutra i subotu 😂 

Kiky 🥰
    20. Veljača 2020. 21:15

Justgirl pa to ne da je sjena to je plus velik ko kuca 🥰🥰🥰🥰 jeeee bas sam sretna radi tebe, bit ce to sve ok 😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.