Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    20. Veljača 2020. 19:27

Ne mjerim temp...sise pocele bolit neki dan tek....kremasti iscjedak, gladna sam cesto i to je to...al ja sve to imam i u pms-u :) nekako mi se iskreno T cini nemoguca...ja sam vjecni skeptik ..dok ne vidim pluščinu nista heheh

20. Veljača 2020. 19:34

justagirl2201

Cure LH skoro pa pozitivan napravim test iz millera i nakon 1 MINUTE ovo:
    https://ibb.co/xmQ4sk5
    Sad je cak malo i tamnije…jel bi to mogao bit + ????

S obzirom na lh traku i na ovu sjenu ja bi rekla ➕🙊. Svakako pisni ujutro sa prvim jutarnjim. Ako ti bude i sutra tako ja cu ti onda sutra reci : cestitam gospodo, trudni ste. Drzim duplo 🤞🤞da je to to. ❤😘🤗

20. Veljača 2020. 19:39

LeLa2807

Marinalin

Ma joj ja sam pila marulju,vrkutu od 9mj do nove godine i zgadilo mi se.
    Meni eto nije pomoglo a izgleda da nemam zdravstenih vecih problema.
    To je zaista sve individualno.
    Mozda ljudima stvarno potrefi da su taman ostale trudne pa misle da im marulja pomogla.
    Ja sam sad bazirana samo na vitamine i folnu i necu nista vise piti iako imam cajeva doma👍

kako se osjećaš danas dragička? :) gdje su nam ostale cure: ana b, kristina, lilo, anitram?

Evo me. Dobro sam 😁. Pala akcija sinoc. To je super jer je bilo u vremenu od 36 sati od stoperice. Evo i mog grafa. Tempica bi trebala sutra pocet rasti. Jucer sam imala bolove kao menstrualne sa obe strane. Danas samo napuhnutos i pritisak. Sise napuhane. Iscjedak je mljecni. Danas je vec susiji nego jucer i prekjucer. Tih dana sam bila bas mokra a danas evo nista. Tako da mislim da je O bila. Imali smo odnos 3 dana prije pika na dan pika tj.stoperice i mozda bi danas da imamo za svaki slucaj. Iako sumnjam da bi pomoglo jer ako je teza istinita da Folikul puca nakon 36 sati o da je puko nekad jucer u noci oko 00 sati. A buduci je vijek jajasca 12 do 24 sata ne znam jel bi ista pomoglo. Ali kazu od viska glava ne boli pa bum vidla kakve ce volje biti M. Al necu forsat. I sad sam kao 1DPO. 

Irma90
    20. Veljača 2020. 19:39

justagirl2201

Ne mjerim temp…sise pocele bolit neki dan tek….kremasti iscjedak, gladna sam cesto i to je to…al ja sve to imam i u pms-u :) nekako mi se iskreno T cini nemoguca…ja sam vjecni skeptik ..dok ne vidim pluščinu nista heheh

Imaš finu crtu - nije to sjena!
    Držim.foge sutra ❣😊

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

20. Veljača 2020. 19:42

Zaboravila sam staviti graf 🤭😊

LeLa2807
    20. Veljača 2020. 19:42

Anitram1982

LeLa2807

Marinalin

Ma joj ja sam pila marulju,vrkutu od 9mj do nove godine i zgadilo mi se.
    Meni eto nije pomoglo a izgleda da nemam zdravstenih vecih problema.
    To je zaista sve individualno.
    Mozda ljudima stvarno potrefi da su taman ostale trudne pa misle da im marulja pomogla.
    Ja sam sad bazirana samo na vitamine i folnu i necu nista vise piti iako imam cajeva doma👍

kako se osjećaš danas dragička? :) gdje su nam ostale cure: ana b, kristina, lilo, anitram?

Evo me. Dobro sam 😁. Pala akcija sinoc. To je super jer je bilo u vremenu od 36 sati od stoperice. Evo i mog grafa. Tempica bi trebala sutra pocet rasti. Jucer sam imala bolove kao menstrualne sa obe strane. Danas samo napuhnutos i pritisak. Sise napuhane. Iscjedak je mljecni. Danas je vec susiji nego jucer i prekjucer. Tih dana sam bila bas mokra a danas evo nista. Tako da mislim da je O bila. Imali smo odnos 3 dana prije pika na dan pika tj.stoperice i mozda bi danas da imamo za svaki slucaj. Iako sumnjam da bi pomoglo jer ako je teza istinita da Folikul puca nakon 36 sati o da je puko nekad jucer u noci oko 00 sati. A buduci je vijek jajasca 12 do 24 sata ne znam jel bi ista pomoglo. Ali kazu od viska glava ne boli pa bum vidla kakve ce volje biti M. Al necu forsat. I sad sam kao 1DPO.

Neka bude sretno ovaj mj. 🥰🥰 ja dosla sa posla lezim, glava me bolucka i neka jeza hvatala isla Mjerit temp ali nemam. Ujutro ce bit bolje. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Irma90
    20. Veljača 2020. 19:44

Naravno htjedoh napisati držim fige* 🤷‍♀️
    3dpo, a od jučer navečer plačem ko kišna godina... zbog gluposti i zbog sitnica 🙈
    Stigao rezultat pape i kaže uredan.
    Sutra vadim hormone, šećer i TSH i vitamin D pa čekamo onda te rezultate.

Anitram daj nam zaljepi link na graf, nema ga u ovom prethodnom postu a ja bi baš škicnula 😊

povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Malamala
    20. Veljača 2020. 19:45

Ja sam imala pik u nedjelju i smao onda smo imali akciju.. Ali ja tek danas osjecam pnekakvo peckanje u jajniku.. Dali je moguce da je O tek danas? 🤔🤔

Mala

Irma90
    20. Veljača 2020. 19:46

Anitram1982

Zaboravila sam staviti graf 🤭😊

Bome su ti lude temperature. Identično tako ti je moj graf izgledao prošli mjesec - i nije mi se zadržala ona donja vodoravna crvena crta. Plesale su mi temperature i prije i nakon O.
    Ovaj mjesec je druga priča.
    Nemam pojma zašto to tako bude 🤷‍♀️

povišen TSH
    Pokušavamo od 6.2019.

Bosco
    20. Veljača 2020. 19:54

justagirl2201

Cure LH skoro pa pozitivan napravim test iz millera i nakon 1 MINUTE ovo:
    https://ibb.co/xmQ4sk5
    Sad je cak malo i tamnije…jel bi to mogao bit + ????

Vidim i ja nesto, radila sam taj test, meni nije sjenicu pokazao, tako da mi se ovo cini dobitno! Sretno da je to TO🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.