Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2020. 20:36

Marinalin

Justgirl vidim ja da si ti trudna i reci mi odma jesi imala i ti odnos na dan pika😂😂😂

Kraljica. Ja cu otvorit sampanjac kada nam pokazes plus i kad se preselis na drugi forum bit ce tamo jako veselo 🥳🥳🤣🤣

jasamja
    20. Veljača 2020. 20:36

justagirl2201

Cure napravila clear blue dakle 5 dana prije očekivane i test nakon 5 min:
    https://ibb.co/89Fc0Dd
    Jel VIDITE ili???

Jooojjjj pa to je plus,a sutra ce vec bit pluscina 😁😁😁😁 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• justagirl2201
    20. Veljača 2020. 20:45

Mi smo imali odnose dan prije pika, na pik i 2 dana poslije....vidjet cemo ujutro oce to bit pravi plus 🤞🤞🤞🤞

• justagirl2201
    20. Veljača 2020. 20:47

Hvala vam cure na podrsci i pozitivi ...divne ste ❤

20. Veljača 2020. 20:49

justagirl2201

Cure napravila clear blue dakle 5 dana prije očekivane i test nakon 5 min:
    https://ibb.co/89Fc0Dd
    Jel VIDITE ili???

Vidimmmmmmmm wuhuuuuuuuuuuu

Marinalin

Justgirl vidim ja da si ti trudna i reci mi odma jesi imala i ti odnos na dan pika😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hahahhaha u biti zanimalo me dali je imala odnos na dan Ovulacije (ja napisala na dan pika😂)
    Jer moj muz uvijek iz mjeseca u mjesec bas na dan O ije bolestan,il glava,il trbuh,il mu se ne da😂a vjerujem da bas bih zatrudnila da se keksnem na dan O😂😂😂😂
    Ja se nadam da cemo u isto vrijeme putovat u druge grupe😂😂😂😂😂

Mallla
    20. Veljača 2020. 20:52

Opaaa justagirl2201 pa to je potvrđeni plus. Navijamo da tamni i da se ovaj put zadrži.... Možda da napraviš betu da ne potrošiš bogatstvo na testove 😉

url=https://lilypie.com]

20. Veljača 2020. 20:54

Irma90

Anitram1982

Zaboravila sam staviti graf 🤭😊

Bome su ti lude temperature. Identično tako ti je moj graf izgledao prošli mjesec - i nije mi se zadržala ona donja vodoravna crvena crta. Plesale su mi temperature i prije i nakon O.
    Ovaj mjesec je druga priča.
    Nemam pojma zašto to tako bude 🤷‍♀️

Jesu da. Dok nisam uzimala Klomifen bila je dobra. Sad ce ona gore od progesterona. Nema crte jer sam stavila na OPK detector.  Vidit cemo za tri dana 🤭. Moze svasta utjecat na tem. Bitno je da se mjeri u okvirno isto vrijeme.

20. Veljača 2020. 20:58

bili03

bili03

Lijep pozdrav,zanimaju me vasa iskusta jer ne znam vise sto da radim…naime menstruacija mi kasni vec 4 dana,imam gusti bijeli iscjedat i grudi i glava me strahovito bole,napravila sam dva testa i oba su negativna,doktorica mi je rekla da dodem iduci tjedan i suptilno me odbila pregledati,inace su mi menstruacije u dan redovite i sada ne znam sto je u pitanju…postoji li mogucnost da sam trudna?

????

Malo smo te zanemarile 😊 mozda je bila kasnija O pa se ne vidi jos na testu. Neke zene znaju cak imat negativan test a biti trudne. A mozda ti se samo malo poremetio ciklus. U svakom slucaju morat ces cekati do termina. Mozes ponoviti test. Nadam se da ce ipak biti na kraju T u pitanju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.