Jutro cure. Nisam bila aktivna ovih dana ne znam jel ima kakvih plusica,obradujte me. Ja sam bila u cet na uzv bez terapije imam svog jednog folikula 17mm i endometrij je trolinijski 9 mm bio mi je 11 dc ,hopsali smo 8 i 10 dc ,danas cemo na 13 dc i 15 dc .Trebali smo kao svaki drugi dan al ja sam sinoc bila toliko krepana da nisam mogla ,pa smo prebacili za veceras. Lh trakice nisam jos piskala al mislim da i necu ,uvijek imam pik na 13 ili 14 dc. Tako da samo treba pokrit sve i dobro. Ako dobijem mengu 3.3. Onda idem na klomifene posto sad to nisam iskoristila radi gripe i nakon toga na IVF. Wish me luck 🙂
Također i ja ako dobijem idem ba klomifen ali je rekao prije toga moram jedna još hormon izvaditi pod obavezno. Ne znam koji
Mala
Cure ja bila na obiteljskom rucku, mala beba 4 mj dakle topim se. 🥰🥰😍😍
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nikky meni je ciklus u prosjeku 33 dana….O mi šeta od 14 do 20dc….sad zadnja dva ciklusa je pik bio na 19dc….tebi je vec bila O ili?
Koliko pratim trakicama jos nije bila O bar mislim tako
Vidjet cu jos sta Ce biti ...jel tebi bio O?
Ja sam ulovila pik na 19dc (vidis po slikicama sta sam stavila) Znaci O je bila ili taj dan ili sljedeci...imala sam i egg iscjedak tako da je prosla...i sad cekanje...al ne polazem zbilja nikakve nade u ovaj ciklus
Ne mogu vam opisati kako mi je, kod mame sam a ne smijem nista rec 😱
Hahaha ja isto tako. Svima bi rekla ali ne moguuu. Rekla sam i dragom da bi morali to potisnut negdje do kontrole da se potvrdi da je sve kako treba bit.
Jel si isla ma pregled? Meni sestra dala termin 2 dana nakon pozitivnog testa a napravila test na dan kad sam trebala dobit i doktor naravno nije nista vidio osim zadebljanog endometrija. Idem u pon ponovo na briseve i sa nalazom jer sam morala vadit betu i tumorske markere s tim da mi je jedan malo povisen, al su mi cure ovdje rekle da taj marker bude povisen u T pa se nadam da je tako. Tako bi sve rekla mami a ne zelim da se brine jer je ona jos gora od mene 🙄
Nisam. U ponedjeljak cu ga tek zvat pa se narucit. Da,citala sam komentare. Ma sve ce to bit uredu,samo treba glavu zaokupirat nekim drugim mislila i to je to 😊 nije lako ali eto. Ja sam bila sa frendicom 2 sata na kavi i nisam se ni sjetila na jucerasnji dogadaj 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
jasamja na Logestu sam bila 6 god, imala kratku pauzu samo 3mj u tom vremenu i prestala sam ih piti u 9mj, sa njima sam imala uvjek C od 28 dana i kako si rekla tocno u sat dolazila sad kad sam prestala C mi varira 24,24,28,26, 26 tak da nis strasno
Sad idem u 3mj kod gin da vidi ako je sve ok jer nisam bila od kad sam prestala piti, rekla mi je nek dodem kad vidim ➕ al bude me vidjela prije toga, osim ako se ovaj mj ne poklopi da ipak 10ak dana prije preglada bude ➕😃
Ciklusi su ti onda super 👌drzim fige da se ipak pojavi ➕🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam ulovila pik na 19dc (vidis po slikicama sta sam stavila) Znaci O je bila ili taj dan ili sljedeci…imala sam i egg iscjedak tako da je prosla…i sad cekanje…al ne polazem zbilja nikakve nade u ovaj ciklus
Moras vjerovati ,neka bude sa srecom i opusti se i cekaj svoj veliki plus , obavijestavaj nas o svemu :D
Ja cu ganjat O valjda ce doci 🙈
Jasamja sta mislis da ri je upalio dan prije O???😂😂
Joj daj boze da i meni😂
Jesi pila femisan il nesto😱
Ma neznam kad je upalilo 😂😂 pila sam samo folnu i vrkutu. A femisan mi je stigo jucer i samo sam ga pospremila u ormaric 😂😂😂 imala sam 1.2. neka probadanja da.
Netko mi je tu na forumu reko da imam odnos i dan nakon pika pa smo se toga i drzali 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam ulovila pik na 19dc (vidis po slikicama sta sam stavila) Znaci O je bila ili taj dan ili sljedeci…imala sam i egg iscjedak tako da je prosla…i sad cekanje…al ne polazem zbilja nikakve nade u ovaj ciklus
Moras vjerovati ,neka bude sa srecom i opusti se i cekaj svoj veliki plus , obavijestavaj nas o svemu :D
Ja cu ganjat O valjda ce doci 🙈
Samo sto me jajnik lijevi bas probada i mislim da bi to moglo biti blizu
Sortiraj odgovore
Najstariji