Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamala
    15. Veljača 2020. 14:56

Rita88

Jutro cure. Nisam bila aktivna ovih dana ne znam jel ima kakvih plusica,obradujte me. Ja sam bila u cet na uzv bez terapije imam svog jednog folikula 17mm i endometrij je trolinijski 9 mm bio mi je 11 dc ,hopsali smo 8 i 10 dc ,danas cemo na 13 dc i 15 dc .Trebali smo kao svaki drugi dan al ja sam sinoc bila toliko krepana da nisam mogla ,pa smo prebacili za veceras. Lh trakice nisam jos piskala al mislim da i necu ,uvijek imam pik na 13 ili 14 dc. Tako da samo treba pokrit sve i dobro. Ako dobijem mengu 3.3. Onda idem na klomifene posto sad to nisam iskoristila radi gripe i nakon toga na IVF. Wish me luck 🙂

Također i ja ako dobijem idem ba klomifen ali je rekao prije toga moram jedna još hormon izvaditi pod obavezno. Ne znam koji

Mala

LeLa2807
    15. Veljača 2020. 15:19

Cure ja bila na obiteljskom rucku, mala beba 4 mj dakle topim se. 🥰🥰😍😍

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• nikky18
    15. Veljača 2020. 15:47

justagirl2201

Nikky meni je ciklus u prosjeku 33 dana….O mi šeta od 14 do 20dc….sad zadnja dva ciklusa je pik bio na 19dc….tebi je vec bila O ili?

Koliko pratim trakicama jos nije bila O bar mislim tako
    Vidjet cu jos sta Ce biti ...jel tebi bio O? 

• justagirl2201
    15. Veljača 2020. 15:52

Ja sam ulovila pik na 19dc (vidis po slikicama sta sam stavila) Znaci O je bila ili taj dan ili sljedeci...imala sam i egg iscjedak tako da je prosla...i sad cekanje...al ne polazem zbilja nikakve nade u ovaj ciklus

jasamja
    15. Veljača 2020. 16:01

peggy95

jasamja

peggy95

Ne mogu vam opisati kako mi je, kod mame sam a ne smijem nista rec 😱

Hahaha ja isto tako. Svima bi rekla ali ne moguuu. Rekla sam i dragom da bi morali to potisnut negdje do kontrole da se potvrdi da je sve kako treba bit.

Jel si isla ma pregled? Meni sestra dala termin 2 dana nakon pozitivnog testa a napravila test na dan kad sam trebala dobit i doktor naravno nije nista vidio osim zadebljanog endometrija. Idem u pon ponovo na briseve i sa nalazom jer sam morala vadit betu i tumorske markere s tim da mi je jedan malo povisen, al su mi cure ovdje rekle da taj marker bude povisen u T pa se nadam da je tako. Tako bi sve rekla mami a ne zelim da se brine jer je ona jos gora od mene 🙄

Nisam. U ponedjeljak cu ga tek zvat pa se narucit. Da,citala sam komentare. Ma sve ce to bit uredu,samo treba glavu zaokupirat nekim drugim mislila i to je to 😊 nije lako ali eto. Ja sam bila sa frendicom 2 sata na kavi i nisam se ni sjetila na jucerasnji dogadaj 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    15. Veljača 2020. 16:05

Pepika

jasamja na Logestu sam bila 6 god, imala kratku pauzu samo 3mj u tom vremenu i prestala sam ih piti u 9mj, sa njima sam imala uvjek C od 28 dana i kako si rekla tocno u sat dolazila sad kad sam prestala C mi varira 24,24,28,26, 26 tak da nis strasno

Sad idem u 3mj kod gin da vidi ako je sve ok jer nisam bila od kad sam prestala piti, rekla mi je nek dodem kad vidim ➕ al bude me vidjela prije toga, osim ako se ovaj mj ne poklopi da ipak 10ak dana prije preglada bude ➕😃

Ciklusi su ti onda super 👌drzim fige da se ipak pojavi ➕🤞😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• nikky18
    15. Veljača 2020. 16:05

justagirl2201

Ja sam ulovila pik na 19dc (vidis po slikicama sta sam stavila) Znaci O je bila ili taj dan ili sljedeci…imala sam i egg iscjedak tako da je prosla…i sad cekanje…al ne polazem zbilja nikakve nade u ovaj ciklus

Moras vjerovati ,neka bude sa srecom i opusti se i cekaj svoj veliki plus , obavijestavaj nas o svemu :D 
    Ja cu ganjat O valjda ce doci 🙈

jasamja
    15. Veljača 2020. 16:07

Marinalin

Jasamja sta mislis da ri je upalio dan prije O???😂😂
    Joj daj boze da i meni😂
    Jesi pila femisan il nesto😱

Ma neznam kad je upalilo 😂😂 pila sam samo folnu i vrkutu. A femisan mi je stigo jucer i samo sam ga pospremila u ormaric 😂😂😂 imala sam 1.2. neka probadanja da. 
    Netko mi je tu na forumu reko da imam odnos i dan nakon pika pa smo se toga i drzali 😉 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• nikky18
    15. Veljača 2020. 16:10

nikky18

justagirl2201

Ja sam ulovila pik na 19dc (vidis po slikicama sta sam stavila) Znaci O je bila ili taj dan ili sljedeci…imala sam i egg iscjedak tako da je prosla…i sad cekanje…al ne polazem zbilja nikakve nade u ovaj ciklus

Moras vjerovati ,neka bude sa srecom i opusti se i cekaj svoj veliki plus , obavijestavaj nas o svemu :D
    Ja cu ganjat O valjda ce doci 🙈

Samo sto me jajnik lijevi bas probada i mislim da bi to moglo biti blizu 

• nikky18
    15. Veljača 2020. 16:12

Sto se tice feminisan jel koristite kapi ili kapsule 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.