Pa upravo to i ja kazem irma
Brisevi nemaju veze s papa testom.
Ako je papa test uredan nemora znacit da nema klamidije il nesto😱
Tommyfame kolko sam skuzila tebi su nasli ureaplazmu jelda na brisevim?
A papa test je bio uredan?
Na papi se mogu vidjeti ako je vec promjena na grliću. Ali valhda po čistoći oni imaju indikacije da li dalje. Ja sam bila kod privatnice pa me odbila da nema potrebe sad. A htjela sam joj platit da mi napravi. 😂😂😂😂
Sad cekam nalaz pape pa cu vidjeti sta dalje. Rekla mi je da se pri planiranju preporuča ali da ona ne bi sad meni radila prije pape. Ne znam sto misliti. 😂😂 rekla sam joj da planiram. Nije da sam presutila.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jedva cekam ponedjeljak da odem u kliniku plodnosti pa kad ja izresetam doktoricu pitanjima😂
Jest da ce mi muz biti prevodioc(jer bas nisam maher u njemackom jeziku)😂
Inace svabe su mirni i nepricljivi pristup pa cu ja doktoricu sokirat😂
Ja ko za vraga svaki put kad idem kod gin.idem nakon nocne pa ni malo ne funkcioniram.. nesto malo smo otvorile temu toga da pokusavamo na bebi no nisam imala snage konkretno porazgovarat o tome..
No eto ako mi sad javi da sam se rijesila Ureaplasme budem ju pitala za neki razgovor sto dalje..
To su ti nasli na PAPI ili brisevima jer meni je gin rekla u srijedu ako mi papa bude uredna da ne moram briseve a ja sam ih htjela
U brisevima. Papa i brisevi nemaju uopce povezanosti..bar koliko sam ja skuzila.
Meni je papa isto ok
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommyfame kolko sam skuzila tebi su nasli ureaplazmu jelda na brisevim?
A papa test je bio uredan?
Dada,Ureaplasma na brisevima. To sam se testirala za clamidiju,Ureaplasmu i jos nest..samo je na Ureaplasmu bilo pozitivno. Nadam se da sam se tog rijesila 🤞🤞
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Na papi se mogu vidjeti ako je vec promjena na grliću. Ali valhda po čistoći oni imaju indikacije da li dalje. Ja sam bila kod privatnice pa me odbila da nema potrebe sad. A htjela sam joj platit da mi napravi. 😂😂😂😂
Sad cekam nalaz pape pa cu vidjeti sta dalje. Rekla mi je da se pri planiranju preporuča ali da ona ne bi sad meni radila prije pape. Ne znam sto misliti. 😂😂 rekla sam joj da planiram. Nije da sam presutila.
Ja kad sam svojoj rekla odmah mi je rekla da idemo briseve napravit. Sto eto cak i dobro jer mislim da sa Ureaplasmom bas i ne mogu ostat trudna..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Eto zato kazem da nemaju veze papa i brisevi
Pa mi cudna ginekologica od Lele😱
Ja cu isto trazit u ponedj briseve da mi naprave jer moja ginekologica nedavno glupaca nije😤
Eto zato kazem da nemaju veze papa i brisevi
Pa mi cudna ginekologica od Lele😱
Ja cu isto trazit u ponedj briseve da mi naprave jer moja ginekologica nedavno glupaca nije😤
E sve mi se cini da naci dobrog ginekologa je isto ko i naci dobrog keramicara 🤣🤣
Ma daaa,inzistiraj na tome..jer te bolesti iz briseva su bas napast za plodnost
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Joj meni za tjedan dana dolaze rezultati briseva. Baš me zanima, nestrpljiva sam više!!
I onda isti taj petak radim hormone, šećer i vitamin D.
Ovo sve privatno idem - i to kod ženske koja mi se stvarno čini dobra (osim što mi nije rekla ništa vezano uz endometrij 🤔).
Stvarno mi nije jasno da je tak teško reći ženama da se još ti brisevi naprave. Ja za to nebi ni znala da nisam forume čitala!
Kod mene još uvijek nema O tj. ništa od pika! A već je 17 dc.
Dragi i ja smo imali 2 dana pauze ali sutra ćemo još akcijati i možda u pon ujutro.
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Mislim idu mi na zivce dakle odem privatno platim zelim platirlt i za briseve i ova mi kaže ne treba. Evo ja zaista ne shvacam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji