Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    15. Veljača 2020. 17:57

Marinalin

Jedva cekam ponedjeljak da odem u kliniku plodnosti pa kad ja izresetam doktoricu pitanjima😂
    Jest da ce mi muz biti prevodioc(jer bas nisam maher u njemackom jeziku)😂
    Inace svabe su mirni i nepricljivi pristup pa cu ja doktoricu sokirat😂

Ja ko za vraga svaki put kad idem kod gin.idem nakon nocne pa ni malo ne funkcioniram.. nesto malo smo otvorile temu toga da pokusavamo na bebi no nisam imala snage konkretno porazgovarat o tome..
    No eto ako mi sad javi da sam se rijesila Ureaplasme budem ju pitala za neki razgovor sto dalje..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

LeLa2807
    15. Veljača 2020. 18:02

Tommyfame

Marinalin

Jedva cekam ponedjeljak da odem u kliniku plodnosti pa kad ja izresetam doktoricu pitanjima😂
    Jest da ce mi muz biti prevodioc(jer bas nisam maher u njemackom jeziku)😂
    Inace svabe su mirni i nepricljivi pristup pa cu ja doktoricu sokirat😂

Ja ko za vraga svaki put kad idem kod gin.idem nakon nocne pa ni malo ne funkcioniram.. nesto malo smo otvorile temu toga da pokusavamo na bebi no nisam imala snage konkretno porazgovarat o tome..
    No eto ako mi sad javi da sam se rijesila Ureaplasme budem ju pitala za neki razgovor sto dalje..

To su ti nasli na PAPI ili brisevima jer meni je gin rekla u srijedu ako mi papa bude uredna da ne moram briseve a ja sam ih htjela

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jasamja
    15. Veljača 2020. 18:04

Malamala

https://ibb.co/jgYDQ2D
    Što mislite cure? 16 dc

Ove sam i ja bila kupila ali nisam bila zadovoljna. Savjetovala bi ti da narucis ove https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema/lh-ovulacijske-trakice-testovi-trudnocu-oglas-19178246
    Crte budu puno jasnije. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• anaid
    15. Veljača 2020. 18:39

Hahahah al ste simpa, ma i mene uvijek sve zanima, ko zna, mozda kaj upali..
    Evo ja popila prvih 30 kapi femisana...
    Marulju nisam kupila jer u dm-u nije bilo, pa cu ic u ponedjeljak...
    Justagirl nejmoj biti skepticna, i sama si rekla da je bilo puno sluzi, tak da znaci da su spermici dobro nahranjeni i samo su skliznuli do cilja 🤗🤗😋😋
    Bas nakon sto si napisala da je bilo iscjedka, ja isti treb rekla da to kupujem 😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

15. Veljača 2020. 18:58

Kako mislite da ne treba radit briseve ako je papa ok??
    Pa sta ne moramo svi radit briseve nevezano za papa test😂

LeLa2807
    15. Veljača 2020. 19:06

Marinalin

Meni je to rekla. Ja sam isla privatno i htjela platit briseve ona kaze ako mi na papa nalazu piše cistoca 1 da ne trebam da nema indikacija jer se na papi vide te beštije ako su u velikoj koncentraciji. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    15. Veljača 2020. 19:08

LeLa2807

Marinalin

Meni je to rekla. Ja sam isla privatno i htjela platit briseve ona kaze ako mi na papa nalazu piše cistoca 1 da ne trebam da nema indikacija jer se na papi vide te beštije ako su u velikoj koncentraciji.

A htjela sam raditi na klamidiju ureoplas mikroplaz i onu jos jednu. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

15. Veljača 2020. 19:16

Svasta ovo prvi put  cujem
    Pa ako imam hpv onda bih ja trebala radit briseve 
    A meni to nikad nijedan ginekolog nike rekao😂

LeLa2807
    15. Veljača 2020. 19:17

Marinalin

Svasta ovo prvi put cujem
    Pa ako imam hpv onda bih ja trebala radit briseve
    A meni to nikad nijedan ginekolog nike rekao😂

Ne znam jesi li me shvatila :)

Ja sam htjela briseve ginekolog mi je rekao da ne trebam ako je papa test ok. 

A sto se tice hpva kad se na papi nadje salju na briseve da se vidi tocno koja je vrsta. 

Isto tako kad papa pokaze nes drugo salju dalje na briseve cervikalne. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Irma90
    15. Veljača 2020. 19:28

Ja sam sad prvi put radila briseve i rekla doc da mi je papa svaki put do sad bio ok.
    Ona mi rekla da ćemo napravit briseve jer se tu otkriju stvari koje se na papi ne vide.
    A prije sam čula da se preporuča uvijek radit briseve u sklopu planiranja T, tak mi je i ona sad rekla 🤔

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.