Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    15. Veljača 2020. 11:11

Ja čekam da procurim... jučer imali odnos i bilo krvi na papiru, poslije ništa... jutros opet ali znatno manje... međutim malo me boluckao trbuh kao pred M pa čekam... javim Anitram kada će biti novi datum 🙃

15. Veljača 2020. 11:34

Irma90

Anitram1982

Irma90

Lela skini si Fertility friend aplikaciju.
    Besplatna je.
    Mialim ona ti je najviše za bazalnu mjeriti ali imaš i polja za unositi druge simptome.

Meni se danas sprema pik vjv.
    Evo mojih trakica od maloprije - isti urin - dva razl proizvođača!
    https://ibb.co/Q8Pb9XS

Ja sam cijelo vrijeme bila uvjerena da je ista osjetljivost (10mlu).
    Sad sam išla provjeravati i bila sam u krivu!
    Roze su 10mlu a zelene 20mlu. Radit ću obje pa da vidim kako će pokazivati koja.

E da zato su i crte drugacijeg inteziteta 👍 

• anaid
    15. Veljača 2020. 11:42

Moram vam ispricat svoje romnticno valentinovo...
    Dakle, umotam dragom parferm i u ukrasni papir umotam pizzu 😂😂 dodem doma s posla, jos u auto putem sipam pola litre parfema... on mi otvori ogradu... izadem ja iz auta sa tom pizzom i parfemom ko filmska diva, dodem do njega kao sretno valentinovo dragi,ajmo vecera pa na desert...a on meni, nebrem jesti, muka mi je u proljevu sam 🤨🤨... sad mi je smjesno al mi se jucer plakalo, dakle pizzu sam pojedjelila sa mamom i tatom, i sama pogledala film...a on jadan oso na spavanje.. romantika samo takva 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

15. Veljača 2020. 11:43

Hhahaha anaid bitni su drugi dani a ne valentinovo samo😂
    Tako da mozes mu opet drugi dan priredit pizzu😂😂😂😂

jasamja
    15. Veljača 2020. 11:54

Pepika

jasamja

Drage moje hvala vam svima jos jednom :)
    Netko je pitao koliko radimo na bebi. Pilule ne pijem od 10 mjeseca a lh trakice sam pocela koristit tek ovaj ciklus i ne mogu vjerovat da je upalilo iz prve 😂😁😁😁
    Predala sam muzu poklon. Toliko je bio sokiran da nije mogao ni zaplakat,ali je preeeeesretan jer nije mogao docekat taj dan 😁 gledao je u test i nije mu bilo jasno i onda je rekao je to ono sto ja mislim da je? 😂

Sad si mi dala nadu, ja sam prestala piti u 9mj al me sve nekako strah da bas zbog njih budem imala problema 🙁

Btw cestitam na plusicu🥰

Ja sam ih pila 10 godina. Prvo lindinet a onda logest. Nikakve hormonalne utjecaje nisam imala. Osjecala sam se super i M je dolazila tocno u sat. Bilo me strah da kad ih prestanem pit da ce mi ciklisu bit koma ali bili su oko 30-35 dana,sto je sasvim ok. Kad sam ih prestala pit nista se nije desavalo. Koje si ti pila?

Hvala ti 😊😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    15. Veljača 2020. 11:55

Marinalin

Jel itko ostao trudan a da je imao odnos dan prije O i dan poslje O😂😂

Mi 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    15. Veljača 2020. 11:56

peggy95

Ne mogu vam opisati kako mi je, kod mame sam a ne smijem nista rec 😱

Hahaha ja isto tako. Svima bi rekla ali ne moguuu. Rekla sam i dragom da bi morali to potisnut negdje do kontrole da se potvrdi da je sve kako treba bit. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

peggy95
    15. Veljača 2020. 12:14

jasamja

peggy95

Ne mogu vam opisati kako mi je, kod mame sam a ne smijem nista rec 😱

Hahaha ja isto tako. Svima bi rekla ali ne moguuu. Rekla sam i dragom da bi morali to potisnut negdje do kontrole da se potvrdi da je sve kako treba bit.

Jel si isla ma pregled? Meni sestra dala termin 2 dana nakon pozitivnog testa a napravila test na dan kad sam trebala dobit i doktor naravno nije nista vidio osim zadebljanog endometrija. Idem u pon ponovo na briseve i sa nalazom jer sam morala vadit betu i tumorske markere s tim da mi je jedan malo povisen, al su mi cure ovdje rekle da taj marker bude povisen u T pa se nadam da je tako. Tako bi sve rekla mami a ne zelim da se brine jer je ona jos gora od mene 🙄

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Pepika
    15. Veljača 2020. 12:19

jasamja  na Logestu sam bila 6 god, imala kratku pauzu samo 3mj u tom vremenu i prestala sam ih piti u 9mj, sa njima sam imala uvjek C od 28 dana i kako si rekla tocno u sat dolazila sad kad sam prestala C mi varira 24,24,28,26, 26 tak da nis strasno

Sad idem u 3mj kod gin da vidi ako je sve ok jer nisam bila od kad sam prestala piti, rekla mi je nek dodem kad vidim ➕ al bude me vidjela prije toga, osim ako se ovaj mj ne poklopi da ipak 10ak dana prije preglada bude ➕😃

15. Veljača 2020. 12:22

Jasamja sta mislis da ri je upalio dan prije O???😂😂
    Joj daj boze da i meni😂
    Jesi pila femisan il nesto😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.