Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    15. Veljača 2020. 13:14

Meni je druga crtica u lh trakicama uvijek dosta tamna sto me malo cak i brine...evo ovo su trakice od ovog ciklusa samo da vidis o cemu pricam:
    https://ibb.co/HV9zTrg

• nikky18
    15. Veljača 2020. 13:29

justagirl2201

Nikky koji ti je dc

25 DC mi je danas ,

• nikky18
    15. Veljača 2020. 13:29

justagirl2201

Meni je druga crtica u lh trakicama uvijek dosta tamna sto me malo cak i brine…evo ovo su trakice od ovog ciklusa samo da vidis o cemu pricam:
    https://ibb.co/HV9zTrg

I tvoje su dosta tamne , jel ciklus redovan ili ? 

Tommyfame
    15. Veljača 2020. 13:33

Heeej cure,
    evo da prijavim da je lagano menga na vidiku..sinoc nakon odnosa se pojavilo malo smeđkasto,jutros je pala temparatura tako da samo cekam da krene. 
    Sad je muž vec lagano lud pa sad i on pristaje na sve..svako zlo za neko dobro,jel?

Njegovi su njega pokusavali dobiti 12 godina (jbg u 70ima nije bila medicina ko danas) pa smo dogovorili razgovor sa njima da vidimo u čemu je bio problem kod njih..
    Dali postoji mogućnost da su recimo 'spori plivači ' nasljedni?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

15. Veljača 2020. 13:36

Tommyfame naravno da je moguce nasljede.
    Nikad neznas
    Al prvo onda izvadite spermu pa da uklonite tu mogucnost .
    A mozda je bilo da njegova mama je imala problema s plodnoscu.
    Uglavnom svi doktori krecu s najbitnijim pretragama odma hormoni i muska spermaa onda dalje .

• justagirl2201
    15. Veljača 2020. 13:44

Nikky meni je ciklus u prosjeku 33 dana....O mi šeta od 14 do 20dc....sad zadnja dva ciklusa je pik bio na 19dc....tebi je vec bila O ili?

• justagirl2201
    15. Veljača 2020. 13:45

Doduse kad sam bila T (biokemijska) u 11.mj O mi je bila na 20dc...mislim da nije to toliko vazno za zacece...bitno je samo da ovulacije ima i da lutealna faza nije kratka...

Tommyfame
    15. Veljača 2020. 14:23

Marinalin

Tommyfame naravno da je moguce nasljede.
    Nikad neznas
    Al prvo onda izvadite spermu pa da uklonite tu mogucnost .
    A mozda je bilo da njegova mama je imala problema s plodnoscu.
    Uglavnom svi doktori krecu s najbitnijim pretragama odma hormoni i muska spermaa onda dalje .

Moguće, budemo vidjeli sto je bilo..

Jel za provjeru sperme se može javiti svojoj dr.pa da mu da uputnicu za provjeru ili moze samo kod privatnika?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

15. Veljača 2020. 14:25

Ja sam u njemackoj pa neznam kako se u hrv to obavlja 
    Druge cure iz hrv neka te upute🙏🏽👌

• justagirl2201
    15. Veljača 2020. 14:53

Tommy moj je otisao kod privatnika. Malo je skuplje al nalazi gotovi isti dan i dodu na mail. A ovak cekat uputnicu pa cekat red....morao bi jedan dan GO uzet 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.