Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    15. Veljača 2020. 09:47

Ta fertil up aplikacija je besplatna?  Ili kako se tocno zove da skinem. Ja imam onu skartavu moj kalendar hahahhaahha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Pepika
    15. Veljača 2020. 09:49

jasamja

Drage moje hvala vam svima jos jednom :)
    Netko je pitao koliko radimo na bebi. Pilule ne pijem od 10 mjeseca a lh trakice sam pocela koristit tek ovaj ciklus i ne mogu vjerovat da je upalilo iz prve 😂😁😁😁
    Predala sam muzu poklon. Toliko je bio sokiran da nije mogao ni zaplakat,ali je preeeeesretan jer nije mogao docekat taj dan 😁 gledao je u test i nije mu bilo jasno i onda je rekao je to ono sto ja mislim da je? 😂

Sad si mi dala nadu, ja sam prestala piti u 9mj al me sve nekako strah da bas zbog njih budem imala problema 🙁

Btw cestitam na plusicu🥰

peggy95
    15. Veljača 2020. 09:49

Napokon 2804

peggy95

Jutro cure! E sto mi je cudno kad vidim pored svoga nicka ➕ 🙈
    Od jutros me bas zezaju grcevi i ko neka peckanja ne znam ni opisati… kaze mi frendica da je to sve normalno isto tako je i njoj bilo i sad ju zna uhvatit a 11t je trudna.
    Juce sam se bas molila za bebu i za strahove, puno mi je bolje 🥰

I ja imsm grceve nisu konstantno ali imam ih. I sise su sad bolne samo na dodir

Da nisu ni meni, uhvati me na par min i prodje. Koji je tebi sad ono tt? Zaboravila sam 🙈  

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Irma90
    15. Veljača 2020. 09:50

Lela skini si Fertility friend aplikaciju.
    Besplatna je.
    Mialim ona ti je najviše za bazalnu mjeriti ali imaš i polja za unositi druge simptome.

Meni se danas sprema pik vjv.
    Evo mojih trakica od maloprije - isti urin - dva razl proizvođača!
    https://ibb.co/Q8Pb9XS

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

15. Veljača 2020. 09:54

Evo uspjela sam
    Danas sam 3dpo👍

15. Veljača 2020. 09:57

Jel itko ostao trudan a da je imao odnos dan prije O i dan poslje O😂😂

peggy95
    15. Veljača 2020. 09:58

Marinalin

Jel itko ostao trudan a da je imao odnos dan prije O i dan poslje O😂😂

Mi smo imali 2 dana prije O i dan poslije O e sad znaj kad se uhvatilo... 😂

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

15. Veljača 2020. 10:02

Opa super i ti trudna💕💕💕🥰

• nikky18
    15. Veljača 2020. 10:12

Irma90

nikky18

Inace su mi ciklusi u neredu skroz 35 do 45 dana ,ali nisu bolni i sad osjetim da me probala lijevi jajnik pa desni ,grudi me bole dosta..

Ne želim da ti stvaramo paniku bezveze… Samo ti testiraj trekice pa vidi do kraja ciklusa. Radi ih svaki dan u isto vrijeme.
    I najbolje ti je da si ih slikaš svaki put pa da možeš imati za usporedbu.
    Preporučam ti i da si mjeriš bazalnu temperaturu - jer će ti ona jasno reći kada je O (skineš si aplikaciju Fertility friend).
    Meni je doc rekla da ovaj ciklus imam folikul na lijevom jajniku - i osjećala sam da me on žiga. Inače skoro svaki mjesec osjetim desni 😁

Radim svaki dan otprilike u isto vrijeme i sve ih cuvam svih 13 dana koliko ih radim su stalno pozitivni ali nikako pik da dodje ,papa mi je bio uredan i ultrazvuk ....

Probat cu sa tom app svakako i mjeri temperaturu ... Inace ja ni ne osjetim svoju ovulaciju ,ali ovaj mj osjetiđ i lijevi i desni jajnik da me probada i grudi me bole ....radit cu i dalje pa cemo vidjeti sto Ce biti 🤗

Napokon 2804
    15. Veljača 2020. 10:35

peggy95

Napokon 2804

peggy95

Jutro cure! E sto mi je cudno kad vidim pored svoga nicka ➕ 🙈
    Od jutros me bas zezaju grcevi i ko neka peckanja ne znam ni opisati… kaze mi frendica da je to sve normalno isto tako je i njoj bilo i sad ju zna uhvatit a 11t je trudna.
    Juce sam se bas molila za bebu i za strahove, puno mi je bolje 🥰

I ja imsm grceve nisu konstantno ali imam ih. I sise su sad bolne samo na dodir

Da nisu ni meni, uhvati me na par min i prodje. Koji je tebi sad ono tt? Zaboravila sam 🙈

Ja sam 7+4, bila na pregledu u ponedjeljak srceko kuca. Sljedeći pregled je 2.3 i ima da skrenem do tada... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.