Cure jel vama muzevi piju kakve vitamine ili nesto?
Sa cinkom smo krenuli ovaj mj, jer je navodno dobar za spremice...pa se nadamo da ću biti nešto 🤞🏼😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Znaci ja sam ponovo odspavala od pola 12 do sad, opet sanjala glupi san haha. Sanjala sam da mi je test za trudnocu bio pozitivan da pozitivniji ne moze bit i da sam ga bacila u smece jer nisam vjerovala da je dobro pokazo onda sam isla po jos jedan u ljekarnu i opet tako 🤦♀️
I sad kad sam se probudila uzasna glavobolja strasno nesta
Ja sam isto 2x prosli ciklus sanjala tako 🤦♀️
Nalaz krvi negativan. Sad cekamo da dode vjestica.
Svima vama ostalim zelim moreee plusica 🤞🤞
Cure, jedno pitanje. Ja nisam radila briseve (svakako planiram u 2 mj. ici to privatno raditi) PAPA test zadnji put uredan (kao i svaki do sada), nemam nikakvih simptoma nego sam išla čitati po drugim grupama i vidim da su ženice imale spontane jer nalaz brisa nije bio uredan i sva sam sad u panici. Lako mi je ako sad ne daj Bože doijem onda ih ionako planiram raditi, ali ako se ulovilo ovaj ciklus me panika počinje hvatati.
Jeste li vi prije pokušavanja radile briseve (ne mislim na PAPA test).
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ninuška, samo hrabro dalje i sigurna sam da ćeš brzo vidjeti plusić. <3 Koji vam je ciklus da pokušavate?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ninuška, samo hrabro dalje i sigurna sam da ćeš brzo vidjeti plusić. <3 Koji vam je ciklus da pokušavate?
Ima li smo jedan spontani odmah prvi mjesec, a sada od tada 3 ciklus.
Sada me samo zanima kada cu dobiti jer vec je 33.dan ciklusa. Moze li se po ovome endometrij sta zaključiti?
Ooo čestitke na pravom veliku pludiću, neka ih sve čim prije ugledamo.
Danas sam prvi puta radila ovulacijski test, ovulacija bi trebala biti u četvrtak, a meni se jako tamna čini linija. Sex je bio u subotu, a bude i danas. Sutra opet radim ovulacijski test pa ću vidjeti kakva bude linija.
Pokušavam staviti slikicu ali mi ne uspijeva nažalost.
Ooo čestitke na pravom veliku pludiću, neka ih sve čim prije ugledamo.
Danas sam prvi puta radila ovulacijski test, ovulacija bi trebala biti u četvrtak, a meni se jako tamna čini linija. Sex je bio u subotu, a bude i danas. Sutra opet radim ovulacijski test pa ću vidjeti kakva bude linija.
Pokušavam staviti slikicu ali mi ne uspijeva nažalost.
Moras preko ibb.co stranice. Tamo kopiras link i stavis ovdje u svoj komentar
Dobar dan curice,
Ja sam dobila tako da Martina pisi me za 27.2.
S obzirom na to da sam dobila dobre sam volje, jer me i dalje veseli bar to sto mi je recimo redovno.
Evo dragi me poslao u nabavku za kucu. Kupila sam nove testove za O, novi caj od vrkute, paket ulozaka, tablete protiv bolova, test za trudnocu (jedan kvalitetan uz ove kineze sto imam).
Kada me pitao sta sam kupila za jesti. Reko :"nista"
Ima bakine sarme u zamrzivacu sada cu ja to napraviti. 😂😂
Uglavnom spremna sam za nove pobjede, a za kuhinju cemo lako 😂😂😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
https://ibb.co/MB3Q6mm
Danas sam isla bezveze napravit lh trakicu i pocela je opet tamnit bas cu sutra opet pisnut jednu cisto da vidim jel ce jos tamnit haha
Nisam pratila sa trakicama pa nisam još upućena, ali koliko sam ulovila prije po forumu, ako tamni isto može označavati trudnoću ili kako to ide?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji