Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    19. Siječanj 2020. 18:28

Ahahaah...hvala ti ❤ tak je nekak i meni 🤣🤣🤣 morat cu pricekat jos 4 dana...ovo je mučenje...kako god, slj.ciklus femisan, folna i akcija 3 dana prije O 💪

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 18:33

Martina1982

LeLa2807

Martina1982

I jos nesto zanimljivo :
    Plodni dani i tempiranje odnosa
    Ako želite ostati trudni tempiranje spolnog odnosa je krucijalno. Prema nekim statistikama 80 posto žena zanese kroz tri dana prije ovulacije, dok tek 20 posto ako su imali spolni odnos na dan ovulacije ili četiri – pet dana prije ovulacije, tako da se može reći da su najveće šanse za začeče, ili najplodniji dani tri dana prije ovulacije iako se samo začeće događa nakon ovulacije. Najveće šanse ćete imati ako sperma dočeka jajašce u jajovodu. Nakon što se formira embrio oplodnjom jajne stanice, embrio će plutati po jajovodima i sluznici maternice četiri do 6 dana prije nego što se ugnijezdi u zid maternice (proces poznat kao implantacija). Da biste provjerili trudnoću potrebno je pričekati s testom bar tri dana nakon implantacije ili oko 10 dana nakon ovulacije.

Po tome ja imam najvise sanse ovaj mjesec jer nismo bili skupa za vrijeme O hahahahhahaa

Hahhaha tko ce ga znat. Mozda i jest dobitni 😉😁🤞

Ah, da bar... Vidjet cemo jos 9 dana. Aaaaa :) mm danas ljubi trbuh ja ga pitam sta radis, a on pa beba je tu dakle odvalila sam se smijat... I onda mi je kasnije rekao da ga je strah da se ne razočaram ako ne bude
    ..ja sam rekla naravno da necu, a mislim si u sebi mos mislit.. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

sanja0508
    19. Siječanj 2020. 18:36

Ja isto pokusavam hvatati sjene, ali mi ne ide 😂 
    Danas sam imala bolove kao da cu dobiti (tj. Bolilo je malo manje nego inace) i odem na wc obrisem se i vidim par kapljica. Stavim dnevni ulozak kasnije vidim jos jednu kapljicu. Reko ok evo je. 
    I evo sada vec 3 sata niti imam bolove niti ista vise curi. Prvi put da mi je tako. Inace kada krenu bolovi to je to. Nikada nisu stali do sada. Viditi cemo sta ce sutra biti. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

19. Siječanj 2020. 18:39

Ja googlam ko idiot cijelo vrijeme “lazno pozitivan test na trudnocu” 🤣

19. Siječanj 2020. 18:46

sanja0508

Danas sam imala bolove kao da cu dobiti (tj. Bolilo je malo manje nego inace) i odem na wc obrisem se i vidim par kapljica. Stavim dnevni ulozak kasnije vidim jos jednu kapljicu. Reko ok evo je.
    I evo sada vec 3 sata niti imam bolove niti ista vise curi. Prvi put da mi je tako. Inace kada krenu bolovi to je to. Nikada nisu stali do sada. Viditi cemo sta ce sutra biti.

Joj meni je tako bilo prije 3,4 dana probudili me grcevi kad ono pfff nista..jos ko budala ponijela ulozak reko to je to iako nema simptoma..i 4 dana kasnije i dalje cekam da procurim iako tu neke cure vide crticu 😂🙈

sanja0508
    19. Siječanj 2020. 18:51

crnerupe

sanja0508

Joj meni je tako bilo prije 3,4 dana probudili me grcevi kad ono pfff nista..jos ko budala ponijela ulozak reko to je to iako nema simptoma..i 4 dana kasnije i dalje cekam da procurim iako tu neke cure vide crticu 😂🙈

Joooj vise i mi i nasi testovi 😂 
    Meni je sve ovo novitet jer prije nisam ni znala kada cu dobiti bilo mi je i da mi mjesec preskoci. I svasta. I sada vec zadnjih pola godine mi je ciklus 37-38 dana i to sam sretna. Ali me boli jako. Pogotvo prvi dan. Eto danas zabolilo i vise nista ne osjecam. S tim da mi je cudne boje ovo sto je krenulo neke svijetlo smede, kremasto vise kao iscjedak neki. 
    Ja vjerujem da se kod tebe nesto opasno sprema vidila sam i ja crtice na tvojim testovima. Dali ti je inace tocna u dan?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

19. Siječanj 2020. 19:00

sanja0508

crnerupe

sanja0508

Meni je sve ovo novitet jer prije nisam ni znala kada cu dobiti bilo mi je i da mi mjesec preskoci. I svasta. I sada vec zadnjih pola godine mi je ciklus 37-38 dana i to sam sretna. Ali me boli jako. Pogotvo prvi dan. Eto danas zabolilo i vise nista ne osjecam. S tim da mi je cudne boje ovo sto je krenulo neke svijetlo smede, kremasto vise kao iscjedak neki.
    Ja vjerujem da se kod tebe nesto opasno sprema vidila sam i ja crtice na tvojim testovima. Dali ti je inace tocna u dan?

Ili urani ili je tocna u dan...vec dugo nije kasnila toliko...zadnji put mozda dva dana kada se mijenjalo ljeto/jesen dok se organizam ne privikne..

sanja0508
    19. Siječanj 2020. 19:07

crnerupe

sanja0508

crnerupe

sanja0508

Ili urani ili je tocna u dan…vec dugo nije kasnila toliko…zadnji put mozda dva dana kada se mijenjalo ljeto/jesen dok se organizam ne privikne..

Cekati cemo jos koji dan 😂 
    Ja mislim da ce meni ipak sutra pravo krenuti. Ali viditi cemo

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

Nova19
    19. Siječanj 2020. 19:15

Justagirl ja ne vidim ništa na ni jednoj slici... znam da voliš loviti sjene ali zašto ne kupiš digitalni test i znat ćeš na čemu si 😁
    Moj digitalac čeka za sutra ujutro... zadnja dva ciklusa sam dobila točno na 28dc (to je sutra)... a do sada me digitalac nikad nije iznevjerio i nemam ja živce se nadati ili ne sa sjenama 😂😂 
    Ako ne dođe sutra ujutro piskim i ili je tu ili nije... ponekad mi se čini da jesam T, je me cice dalje zabole, pa čudni trzaji... a ponekad si mislim da samo umišljam... sutra ću biti ziher 🤗

Hip_Hopsica
    19. Siječanj 2020. 19:16

https://ibb.co/XVbWK5k

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.