just mislim da je bila izmedju te dvi trakice
misicamia dobrodosla! mislim da na samom testu savjetuju da krenes 9i dan ako ne znas kad ti je tocno ovulacija, meni je tako ciklus ko tebi i krenila sam sad11-12 dan (prvi put kad sam ih koristila krenila sam deveti dan, fora su, al nije potrebno trosit ih bezveze hahahah) smajlic je vec bio 13dan, znaci ovulacija skolska na 14dc
Hvala puno..ja inace bas ovulaciju ne osjetim pa mozda bi ovo pomoglo da znamo kad bi bas morala bit akcija 😀😀
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
12dpo*
Napravi test za trudnoću. Lh nije pokazatelj trudnoce. A ako nisi sigurna u test, izvadi betu... I naravno sliku testa šalji
Idi na stranicu ibb.com i onda uploadaj i ti stavi link 😄
Ali LH trakica ti moze ukazivati kod nekih na rani stadij trudnoce ako je tamnija od kontrolne crtice i ako je test na trudnocu pozitivan 🙈
Jel nekome to uspjelo sa tim LH trakicama?
Prosli mjesec smo imali odnose 10.i 11.DC i bili su po kalendaru plodni dani ali eto ja ipak dobila 🤦♀️
Mia 2014 🐰
Iskreno prva trudnoca mi je bila sa 25 godina i bila je iznenadjenje i nisam nikada tada niti pratila ovulaciju ni plodne dane pa me evo sad kao sa marsa haha
Mia 2014 🐰
Bok cure,nova sam ovdje,imam curicu od 5g i evo probali smo prosli mjesec i danas ipak M dosla pa mi je palo na pamet probati sa LH trakicama :)
Ovulaciju bas nesto ne osjetim pa sam vas htjela pitati,kupila bih Clearblue test za ovulaciju 😀
Inace mi je ciklus 27-28 dana (rijetko kada manje ili vise) pa evo s obzirom da je danas 1 DC kad bih trebala poceti s tim 😀 hvala i super ste 😍
Dobro došla.. 😊
I ja imam sina od 5 godina 🥰
Mi smo sada 6 ciklus.. A drugi koristim Lh trakice..
Moj savjet imam ciklus ko i ti svakih 27,28 dana.. Meni je 14 dan Ovulacija.. Prošli mjesec je izostala..
Možeš početi 2-3 dana prije..
Ili nek cure koje imaju više iskustva kažu..
Sve ovisi i o trakicama.. Meni je prošli mjesec od 10 dana bila svijetla crtica ali nije potamnile.. Ovaj mjesec imam drugačije.. Pa reagira baš 24 h prije ovulacije Eto.. Sretno🤗
Prosli mjesec smo imali odnose 10.i 11.DC i bili su po kalendaru plodni dani ali eto ja ipak dobila 🤦♀️
ako ti je ciklus 27-28dana onda ti je ovulacija malo kasnije nego sto mislis, ok , spermici mogu prezivit do 5 dana al svejedno... joj da je bar tako lako ostat u drugom stanju, mislim da se tu triba poklopit milijun stvari, kako se ne primi curama kojima vrate oplođene jajne stanice?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
ako ti je ciklus 27-28dana onda ti je ovulacija malo kasnije nego sto mislis, ok , spermici mogu prezivit do 5 dana al svejedno… joj da je bar tako lako ostat u drugom stanju, mislim da se tu triba poklopit milijun stvari, kako se ne primi curama kojima vrate oplođene jajne stanice?
Ma kuzim to sve i nisam ni mislila da mi je ovulacija 10 ili 11 DC..kasnije jednostavno nismo imali prilike 😂😂 vjerojatno je bila 14 DC jer danas sam dobila i ako je ta lutealna faza 14 dana od ovulacije do M onda mi je i bila negdje 14 DC
Mia 2014 🐰
Bok cure,nova sam ovdje,imam curicu od 5g i evo probali smo prosli mjesec i danas ipak M dosla pa mi je palo na pamet probati sa LH trakicama :)
Ovulaciju bas nesto ne osjetim pa sam vas htjela pitati,kupila bih Clearblue test za ovulaciju 😀
Inace mi je ciklus 27-28 dana (rijetko kada manje ili vise) pa evo s obzirom da je danas 1 DC kad bih trebala poceti s tim 😀 hvala i super ste 😍
Dobro došla.. 😊
Moj savjet imam ciklus ko i ti svakih 27,28 dana.. Meni je 14 dan Ovulacija.. Prošli mjesec je izostala..
Sve ovisi i o trakicama.. Meni je prošli mjesec od 10 dana bila svijetla crtica ali nije potamnile.. Ovaj mjesec imam drugačije.. Pa reagira baš 24 h prije ovulacije Eto.. Sretno🤗
Dobro došla.. 😊
Hvala 😀
A pokusat cemo pa vidjeti..meni se bas bilo poklopilo da sam prosli tjedan (otprilike 7 dana nakon ovulacije) bila na gin.pregledu i vidjela je zuto tijelo na desnom jajniku pa znaci da je ovulacija bila svakako.
Mia 2014 🐰
Sortiraj odgovore
Najstariji