Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2020. 17:54

Eto pa ako netko ima volju i zelju da proba sa ciljanim odnosima prije O. Kako pise u tekstu. Mozda mi krivo tempiramo odnose. Evo ja cu vam biti prvi primjer. Nas odnos je bio 3 dana prije O. Recimo. Zavisi kako racunamo. Pa eto za 10 dana cemo vidit. U 8 mjesecu kad je bila biokemijska odnos  je bio isto tako 4 dana i uspilo. Ok nije se zadrzalo ali iz nekih drugih razloga. 

• justagirl2201
    19. Siječanj 2020. 17:54

Dakle kad trakica pocne tamnit odmah u akciju...ne cekat PIK...dobro za znat! 💪😍

• justagirl2201
    19. Siječanj 2020. 17:55

Ja sam sad gledala kalendar kad je bila biokemijska i pokrili smo 3.dan prije O i uvijek sam imala feeling da je taj dan bio dobitan

jasamja
    19. Siječanj 2020. 18:12

Martina1982

jasamja

Moj prvi lh test. Iako se nista ne dogada morala sam ga podijelit s vama 😂
    https://ibb.co/7vnV995
    Jedna aplikacija kaze da su plodni dani u toku a druga da stizu za 3-4 dana. Vidit cemo dali vrkuta dijeluje 😉

Nastavi ih piskiti. Vise bi onda vjerovala drugoj app 🤭 i da ce biti plodni dani.

I ja se nadam da je tako 😊 u svakom slucaju pratim vas dalje i javljam vam moje dogadanje 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• justagirl2201
    19. Siječanj 2020. 18:12

Jel vidite vi neku sjenu sjene tu;

https://ibb.co/Phgr8MW

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 18:18

Martina1982

I jos nesto zanimljivo :
    Plodni dani i tempiranje odnosa
    Ako želite ostati trudni tempiranje spolnog odnosa je krucijalno. Prema nekim statistikama 80 posto žena zanese kroz tri dana prije ovulacije, dok tek 20 posto ako su imali spolni odnos na dan ovulacije ili četiri – pet dana prije ovulacije, tako da se može reći da su najveće šanse za začeče, ili najplodniji dani tri dana prije ovulacije iako se samo začeće događa nakon ovulacije. Najveće šanse ćete imati ako sperma dočeka jajašce u jajovodu. Nakon što se formira embrio oplodnjom jajne stanice, embrio će plutati po jajovodima i sluznici maternice četiri do 6 dana prije nego što se ugnijezdi u zid maternice (proces poznat kao implantacija). Da biste provjerili trudnoću potrebno je pričekati s testom bar tri dana nakon implantacije ili oko 10 dana nakon ovulacije.

Po tome ja imam najvise sanse ovaj mjesec jer nismo bili skupa za vrijeme O hahahahhahaa

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    19. Siječanj 2020. 18:19

Dosta ima razlicitih tekstova oko toga kad slijedi O nakon pika... negde pise 12 sati, a cak sam naisla na clanak di je pisalo 24-36 nakon pika.. to su velike razlike ako se odnosi tempiraju...
    Mi smo prosli ciklus pokrili 12 dan (trakica svjetla), 13 dan pocela tamnit i pik + 14 dan...
    I eto, nista... ko ce ga znat... 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

19. Siječanj 2020. 18:23

LeLa2807

Martina1982

I jos nesto zanimljivo :
    Plodni dani i tempiranje odnosa
    Ako želite ostati trudni tempiranje spolnog odnosa je krucijalno. Prema nekim statistikama 80 posto žena zanese kroz tri dana prije ovulacije, dok tek 20 posto ako su imali spolni odnos na dan ovulacije ili četiri – pet dana prije ovulacije, tako da se može reći da su najveće šanse za začeče, ili najplodniji dani tri dana prije ovulacije iako se samo začeće događa nakon ovulacije. Najveće šanse ćete imati ako sperma dočeka jajašce u jajovodu. Nakon što se formira embrio oplodnjom jajne stanice, embrio će plutati po jajovodima i sluznici maternice četiri do 6 dana prije nego što se ugnijezdi u zid maternice (proces poznat kao implantacija). Da biste provjerili trudnoću potrebno je pričekati s testom bar tri dana nakon implantacije ili oko 10 dana nakon ovulacije.

Po tome ja imam najvise sanse ovaj mjesec jer nismo bili skupa za vrijeme O hahahahhahaa

Hahhaha tko ce ga znat. Mozda i jest dobitni 😉😁🤞

19. Siječanj 2020. 18:25

anaid

Dosta ima razlicitih tekstova oko toga kad slijedi O nakon pika… negde pise 12 sati, a cak sam naisla na clanak di je pisalo 24-36 nakon pika.. to su velike razlike ako se odnosi tempiraju…
    Mi smo prosli ciklus pokrili 12 dan (trakica svjetla), 13 dan pocela tamnit i pik + 14 dan…
    I eto, nista… ko ce ga znat…

Je istina ima da. Ovo je bilo na stranici Elevit. Mislim da je bitno imat odnos dva tri u danima oko O. Jako je tesko spoznati kad je zapravo O bila. Zato postoje te neke tehnike koje nam mogu pomoci da vidimo cca kad bi to bilo. Pa onda pokriti te neke kljucne dane. 

19. Siječanj 2020. 18:26

justagirl2201

Jel vidite vi neku sjenu sjene tu;

https://ibb.co/Phgr8MW

Ajmo rec ovako. Ja vidim sjenu sjenine sjene al ne znam dal ju vidim jer ju zelim vidit za tebe ili ona uistinu tamo je. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.