Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    04. Veljača 2020. 18:02

Pipin

LeLa2807

Pipin

Imam nula simptoma T ovaj mjesec, ali jedino sto mi je neobicno su grcici i probadanja od O pa do sad…10-11 dpo. Vjerojatno je gospoda M, ali naravno kopka me

i meni prosli mjesec, s time da mi je na 7DPO bilo jako grcenje u trajanju od 1-2h i sipak :D

Vjerojatno i kod mene sipak 🤣🤣🤣

Ginny
    04. Veljača 2020. 18:32

Pioin drzimo fige da ipak nije sipak 🤞🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    04. Veljača 2020. 18:36

Hvala

Malena0908
    04. Veljača 2020. 18:43

Curke dal je i jedna od vas nakon ovulacije imala zuti sluzavi iscjedak. To mi se desilo jutros kad sam se obrisala a nisam to prije imala ne znam sta bi bilo. Kasnije nije bilo vidit cu sta ce bit sutra

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

• Malela
    04. Veljača 2020. 19:00

Naravno da sam išla rafotl test, jer eto ne vjerujem žemgi da než trudnoće, aaaah. Luda žena znam. Kao inače imam prvi dan pu o više pa samo pomisčiča da možda ipak ima šanse. Uglavnom, minus velik kao kuća, eto nema naše pikice. Prva trudnoća koja je završila spontanim je bila iz 4.ciklusa, druga trudnoća uredna je bila u prvom ciklusu. Sada za drugu bebuljicu koju želimo, je treći bezuspješan ciklus iza nas. 

• Mala2323
    04. Veljača 2020. 19:02

Cure /žene. Čestitam onima koje su uspjele u ostavarenju svog sna, a onima koje nisu želim i dalje puno sreće.
    Eh sad imam ja pitanje, pokušavamo na bebi. Pošto je moj na terenu ne možemo pratiti sve kako treba. 
    Inaće mi je menstruacija u zadnje vrijeme nije Redovna ciklusi su 26-28-29-30…
    Zadnju sam imala 26.01., koja je bila 4 dana, 31.01 smo imali odnos bez prekinutog snošaja, također i 01.02 i 02.02 isto tako. 
    Da li je koja uspjela zatrudniti u tom razdoblju? Puse :*

+ 26.12.2020🖤

• antonija93
    04. Veljača 2020. 20:24

antonija93

Ponavljam post. Bok cure, pridruzujem se forumu jer se nadam skoroj trudnoci. Ukratko prvi ciklus pokusaja zatrudnjivanja je rezultirao plusom i pozitivnom betom cca 100 ali je u 4.tjednu zavrsila bila je biokemijska trudnoca. Nakon sljedece menstruacije koja je pocela 2.1.2020. Nastavili smo raditi na bebi s tim da mi je ovulacija 19.-22.dan jer su mi ciklusi otprilike 33 dana. Imam vec par dana bolove u donjem dijelu leđa ko nikad prije i bolucka me u donjem dijelu( maternica,jajnici) i primjetila sam malo izrazenije vene oko bradavica😊 ima li nade da je vec rijec o simptomima trudnoce i to odmah nakon biokemijske koja je bila krajem 11.mjeseca 🤨

Javila sam se prvi put na ovaj forum s ovom porukom ohrabrile ste me da je ciklus iza biokemijske izrazito plodan. I tako je bilo. Trudna sam. Na prvi dan izostanka sam radila test i to navecer oko 6 ipo. Pa se nadam da je zato slabija crta?

04. Veljača 2020. 20:36

antonija93 cestitam!!!! Ako se vidi slabije popodne to je potpuno normalno ako je raden test na dan ocekivane,ali usporedbe radi i da budes mirnija napravi sa jutarnjim urinom pa vidi razliku! 😊😊😊

• justagirl2201
    04. Veljača 2020. 20:36

Antonija cestitam!!! Odmah nakon biokemijske slj.ciklus si zatrudnila? Meni ovo 3.ciklus od biokemijske....pa cemo vidjet 🙄

• antonija93
    04. Veljača 2020. 20:45

Daa ja ne mogu vjerovat. S tim da sam imala blago policisticne jajnike. Pila sam folinomel prah . Nisam imala menstruacije po pola g. A sad su mi se ustalile i eto bila 1 biokemijska i nadam se sad da ce sve biti u redu. Ne zelim.se previse veseliti dok ne cujem otkucaje . Da se ne bi razocarala.. do prvog pregleda cu pokusat potisnit ove 2 crtice 🙄 znam da svasta moze biti u prva 3 mjeseca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.