Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2020. 13:47

Ana b jao😂
    Kod tebe slinavo😂
    Ja pila femisan evo skroz do M
    Samo sam primjetila da mi smeckasti iscjedak duze slinavio😂
    Evo M je ista ko inace😅

Kiky 🥰
    04. Veljača 2020. 13:47

https://ibb.co/sCs4cMc
    Evo moje lh takice od maloprije. Da li je pik blizu?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Aneee
    04. Veljača 2020. 13:48

Marinalin

Ana b jao😂
    Kod tebe slinavo😂
    Ja pila femisan evo skroz do M
    Samo sam primjetila da mi smeckasti iscjedak duze slinavio😂
    Evo M je ista ko inace😅

Pa da stvarno 🤣🤣🤣 ne znam kako bi drugcije opisala 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    04. Veljača 2020. 13:49

kristinak

https://ibb.co/sCs4cMc
    Evo moje lh takice od maloprije. Da li je pik blizu?

Ako ti tamni brzo onda može biti

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

04. Veljača 2020. 13:50

Kristinak jos nije
    Mogla bis navecer opet,jer neznam kolko tebi brzo tamni
    Meni zato najbolji clearblue s smajlom
    Jer nikako u zadnje  vrijeme pik ulovit 
    Jer mi odjednom potamni 

Kiky 🥰
    04. Veljača 2020. 13:52

ana.b.

kristinak

ana.b.

Tak sam i ja pila samo do O…pa se mislim sad da mi nije zbog tih kapi to krvarenje tako čudno i oskudno 🤔

Moguce da je. Ja pocela pit pred Bozic i pila i poslje o i na kraju je bila biokemijska. Ali mene je jako bolilo a menga isla jako slabo. I opet ih pijem samo sto cu ih i ja piti do o samo ovaj put.

Mene nikako ne boli što je za mene totalno čudno.. A boja? A tak i kod mene skoro pa ništa ne ide jedino na wc papiru kad se obrisem bude malo a na ulosku skoro ništa

Smedje mi je bilo jedno dva dana i bolilo me da sam jedva prezivila ta tri dana 🤦‍♀️ i onda mi je bilo roskasto  ali jako malo i slinavo 😂 i trajalo mi je duze nego kad mi curi jako. Dogodila mi se ista stvar kao i sa vrkutom kad sam ju pila prije 6mj samo tada nisam radila nikakve testove niti nista jer sam pretpostavila da je dosla m i nista od bebe. A mozda sam i tad imala biokemijsku tko zna. Ocito mi organizam ne prihvaca bas takve proizvode a ja opet neda mi vrag mira stalno nesto isprobavam..

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    04. Veljača 2020. 13:54

Marinalin

Kristinak jos nije
    Mogla bis navecer opet,jer neznam kolko tebi brzo tamni
    Meni zato najbolji clearblue s smajlom
    Jer nikako u zadnje vrijeme pik ulovit
    Jer mi odjednom potamni

Neznam ni sama vise kako tamni 😂 vidjet cu navecer kako god moramo u akciju malo 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lalla
    04. Veljača 2020. 13:55

Anchyy

Lalla

Anchyy

Lalla

A citala sam ovaj clanak:https://www.google.com/amp/s/miss7mama.24sata.hr/amp/trudnoca/vec-jedna-salica-kave-dnevno-smanjuje-vam-sansu-da-zatrudnite-693

A takodjer jedan kolega na poslu prestao piti kavu u pokusaju da smrsavi i islo mu, pa sam ga odlucila slijediti

A koliko ti kasni sada ?

Danas mi je 26 dc, a u zadnjih godinu dana su bili ciklusi od 23-28 dana. Zadnja tri mjeseca 24 dana.

A kakve si sjenice imala do sada ?

Ma u subotu sam gledala bas onu fotku od Mallle sto je stavila svoj uspjesan ciklus i vidjela da joj se nesto vidjelo vec na 9 dc i isla sam probati jer imam hrpu kineza. Nesto se vidjelo vec tada, ali par puta sam do sad imala nekakvu takvu sjenu na kinezu i dosla mi je menga.  Onda sam opet piskila u nedjelju i pon. Moguce da je bilo mrvu jace, al kad bih uslikala se nista nije vidjelo. I onda danas se puno bolje vidjelo i na fotki isto.

Nova19
    04. Veljača 2020. 13:57

Kristinak mislim da bi ti za 2 dana mogla biti baš tamna, a O za cca 3 dana.. osim ako brzo tamniš inače 🤷‍♀️🤗

Lalla
    04. Veljača 2020. 13:57

Crookshanks

nego, sve u svemu, mozda je lalli to i upalilo, nikad se ne zna, drago mi je za tebe <3 udahni duboko i uzivaj, sigurna sam da ce ovaj put bit sve ok

Ja bi prije rekla da su antibiotici, ali eto -  spomenula sam i da sam jako smanjila kavu jer jesam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.