Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2020. 14:03

Lalla kako to mislis da su t antibiotici pomogli zacecu😱
    Martina1982 jel isto kad hormone vadis (kao i obicnu pretragu krvi )nesmijem jesti ni piti kavu prije?

Ginny
    04. Veljača 2020. 14:15

Lalla

Ja bi prije rekla da su antibiotici, ali eto - spomenula sam i da sam jako smanjila kavu jer jesam.

Marinalin

Martina1982 jel isto kad hormone vadis (kao i obicnu pretragu krvi )nesmijem jesti ni piti kavu prije?

rekla je da je moguce da je imala neku upallu doli pa da su atb to rijesili - i ja sam ostala trudna odmah nakon atb sad u ovoj neuspjesnoj trudnoci.... imala sam neku upalu doli i oboje smo bili na atb + vaginalete 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    04. Veljača 2020. 14:18

lalla nek si ti ostala trudna pa sta god od toga da je pomoglo  nebi bilo zgoreg da smanjim taj kofein, radi sebe. 
    kristinak ja bi to opet testirala, meni isto samo odjednom potamnila, zato cu se drzat cb kako je rekla Marinalin, ne mozes falit
    ana b haha, slinavo... a ne znam, nisam nikad pila dodatke takve, bas me zanimaju iskustva, budno pratim

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

04. Veljača 2020. 14:23

A kako ste otkrile te upale dole,iltrazvukom,ili vas je bolilo😱😱

04. Veljača 2020. 14:51

Marinalin

Pa ja nisam ni jela ni pila na ovima zadnjima ali zato jer su bili rano pa nisam stigla. Na prvom sam bila oko 12 i tu sam jel i pila normalno. Nista mi nisu napomenuli da ne jedem ili ne pijem. 

LeLa2807
    04. Veljača 2020. 15:01

Marinalin

brisevi bakterioloski ti otkrivaju ove neke koje nemaju simptoma. ali ne zamaraj se sa time još.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• justagirl2201
    04. Veljača 2020. 15:10

Ovo su cure moje lh trakice, sta mislit:
    https://ibb.co/mDdRLCM

• justagirl2201
    04. Veljača 2020. 15:14

Inace meni potamni u par sati...i sad mi nije nist jasno...pik sigurno nije bio...i nemam pojma uopce kad bi mogao 🙄

• justagirl2201
    04. Veljača 2020. 15:15

Lalla čestitaaaaaaaam!!! ❤❤❤❤❤

Ginny
    04. Veljača 2020. 15:16

Marinalin

Bila sam na papa testu misec dana prije nego sam ostala trudna,inace nebi imala pojma

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.