Cure meni je danas 15 DC. Ovulacija je iza nas. Trebam ne dobit 12.2. Cijeli dan me bolucka lijeva dojka na momente pa prestane. Isti kao da neko iglicom iznutra probata prema bradavici. Da li se ijednoj slicno ista desavalo?
Meni je 17DC do sad je bilo ok al evo upravo lezim na trbuhu i nikako da se namjestim sise odjednom osjetljive 🤷♀️ s tim da me 2 dana probada lagano na momente u jajnicima naizmjenicno
To se meni sad ovaj ciklus dogadalo u lijevoj cici😔
Odma nakon O jedno 7 punih dana.
Inace to nikad nisam imala😌
Maa stvara nam se mlijeko. Nema druge hahahaha
06/20 blighted ovum 8tt.
Joj mene opet hvata da narucim sa ebaya testovee🙈 a taman sam se odvikla od toga.. da znate koliko sam ih samo bacila prije par mjeseci, pa zadavile bi me 😂
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy sta ces narucit testove za trudnocu😂😂😂
Koje planiras da i ja uzmem😂
To se meni sad ovaj ciklus dogadalo u lijevoj cici😔
Odma nakon O jedno 7 punih dana.
Inace to nikad nisam imala😌
Maa stvara nam se mlijeko. Nema druge hahahaha
Mlijeko😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zene,sad sam skuzila da sam cijelo vrijeme stavljala u krivo polje rezultate testova. I sad mi je pokazalo pik. Jel ovo stvarno mozda pik ili ne? Po meni mislim da nije,kad vidim kakve testne linije imate vi druge.
https://ibb.co/5hJShbZ
Datumi testiranja su danas,31.1. i 27.1.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zene,sad sam skuzila da sam cijelo vrijeme stavljala u krivo polje rezultate testova. I sad mi je pokazalo pik. Jel ovo stvarno mozda pik ili ne? Po meni mislim da nije,kad vidim kakve testne linije imate vi druge.
https://ibb.co/5hJShbZ
Datumi testiranja su danas,31.1. i 27.1.
Pa ja bi rekla da nije jos pik.
Cure koje ste u lovu na pikove zelim da ih i ulovite i odakcijate i da nam onda za 2 tjedna slikate ➕. One koje ce uskoro piskiti HCg testice zelim da im se pokazeze ➕ ili II. Ja sam 3DC i bolovi se lagano smiruju. Idemo polako. Iz dana u dan. Imam jednu ideju ako ste za. Ajmo od 3 odbrojavanja (posto smo ovo vec to uradili ) da se testiramo tek na dan ocekivane M. Sta kazete? Naravno necemo zamjeriti ako to netko u radi prije ali ono da bas probamo da u 3 odbrojavanju nitko ne radi test prije M. Ja sam prva za.
Jasamja jos ti nije Pik!
Martina ja sam Za
I iskreno ovaj ciklus sam potrosila 6 testova i sama sebi sam rekla da necu to radit ovaj ciklus vise👍
Cure po slici jel bi pik bio sutra /prekosutra? https://ibb.co/h1Qh6kf
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla