Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2020. 19:55

Tonia

Cure po slici jel bi pik bio sutra /prekosutra?https://ibb.co/h1Qh6kf

Malo je mutna slika. Ja bi rekla ako ne u noci onda sutra. 👍

• Malela
    01. Veljača 2020. 19:57

Evo ja ću i ovaj ciklus raditi test tek ako će M kasniti. Ne želim raditi prije, nema mi to smisla. Nije da nisam nestrpljivo, oooo itekako jesam, ali i tako ću uskoro saznatu, ili će doći ili će kasniti pa radim testić za 7 dana  

Aneee
    01. Veljača 2020. 20:03

Martina Ja sam za 🙋🏼‍♀️ 
    I ja sam ih ovaj ciklus baš dosta uradila i to nepotrebno bolje na dan M ili ako dan kasni 🙂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Kristinaak
    01. Veljača 2020. 20:22

Mene vise brine to sto su zabranili posiljke iz kine😂😂😂 narucila ja lh trakice neka ih se jos nadje ali cini se da nece do ljeta 😂😂

01. Veljača 2020. 20:39

Kristinak mozda jos i bolje jer necemo da radimo testice😂😂😂

Pipin
    01. Veljača 2020. 20:48

Martina ja sam za!! 

Malena0908
    01. Veljača 2020. 20:49

https://ibb.co/CMK63ks
    Eto ga curke moje, moj pik ko kuca ali ovaj moj izbjegava i izbjegava akciju tak da se nemam cemu ni nadat. Vama koje imate razumne partnere zelim sto prije da vas oboje uveseli plus, uredna i skolska trudnoca i sve lijepo na svijetu. Ja sam si nasula vina malo pa dokle doguram 😁😁😁

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

01. Veljača 2020. 20:52

I ja evo pijem aperol
    Zivila ti meni😂
    A zasto on nece akciju?
    Ko ni moj kad imam pik jel??😂

Malena0908
    01. Veljača 2020. 20:57

Pa da, nije siguran cini mi se u nista vise. Meni se cini da cemo se prije razic vec dijete napravit jel ovo nije prvi puta a meni godine idu. Zivila i ti meni i daj Boze da ti vec iduci ciklus pokaze 3 plusa a ne jedan i neke sjene. 😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

01. Veljača 2020. 20:59

Ja sam odlucila ne govoriti kad imam pik i O vise uopce nikako nikad. Jer vidim da nece ni moj tada. Ja sam ovaj mjesec bezveze uzimala Klomifen i stopericu. Od tri dana nismo ni jedan. Nego imam ideju. Da pocnemo ko fol isprobavat haljinice...minice i slicne stvari. Pa ih ko fol pitamo kak nam stoji 🙈🤭😜. Ja kad to uradim nenamjerno do sad je bilo akcije poslje uvijek....🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.