Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    01. Veljača 2020. 16:55

..hvals Vsm cure.. treba dočekat jutro sada 😁❤

01. Veljača 2020. 17:07

Ej cure zaboravila sam kad pocinjem pit nocurak danas na prvi dan M pa do O?

• Anitor
    01. Veljača 2020. 17:25

Anchyy

..hvals Vsm cure.. treba dočekat jutro sada 😁❤

Anchyy sad sam i ja nestrpljiva. Iako mi ovo izgleda kao da imamo jos jednu trudnocu 

• Mara Kokosica
    01. Veljača 2020. 17:37

Cure meni je danas 15 DC. Ovulacija je iza nas. Trebam ne dobit 12.2. Cijeli dan me bolucka lijeva dojka na momente pa prestane. Isti kao da neko iglicom iznutra probata prema bradavici.  Da li se ijednoj slicno ista desavalo?

06/20 blighted ovum 8tt.

01. Veljača 2020. 17:39

To se meni sad ovaj ciklus dogadalo u lijevoj cici😔
    Odma nakon O jedno 7 punih dana.
    Inace to nikad nisam imala😌

Anchyy
    01. Veljača 2020. 18:10

Marinalin

Ej cure zaboravila sam kad pocinjem pit nocurak danas na prvi dan M pa do O?

Da..

Nova19
    01. Veljača 2020. 18:15

https://ibb.co/7YfnVgj
    Evo moje trakice! Sutra ili Pon će biti O 💪🏻🤗

01. Veljača 2020. 18:15

Hvala Anchyy tebi je isto ovo prvi ciklus da pijes ili?

01. Veljača 2020. 18:16

Znaci moja teorija za Anchyy...rekla bi da si ti T,ali ono sto je bila M je mozda bio neki miom pa si krvarila? Kada je tako rano kako kazes cetvrti dan nakon O ako se ne varam? To je nemoguce obzirom da sama implantacija ne moze biti prije 6.dana i to je ono bas rano rano...tako da je to moja neka teorija..ili si imala O krajem ciklusa prije nego si procurila pa se dogodila implantacija kada je proslaaaa..eto toliko od mene 😃

jasamja
    01. Veljača 2020. 18:23

https://ibb.co/L0vg4Xy
    Tamnimo ,tamnimo😁😁😁😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.