Justgirl onda ok ako brzo potamni😂😂😂
Femisan je i meni napravio pik na 10dan tako da sretno i tebi👌
Bome i ja vidim crtu, nis nadam se da si kupila 2 i da imas za ponovit sutra sa prvim jutarnjim 🤗🤗
Znaci ima nas sa pikom jucer i danas, juhu, ajme sto ce biti hopsanja za vikend 😋😋🤣🤣
Ja sama sebi saljem pozitivnu vibru i od danas se smatram trudnom, tak 😋
Ima to veze jel je prvi jutarnji urin ?
Test za trudnocu se radi sa prvim jutarnjim, pogotovo to vrijedi za nas koje pisamo cim ovulacija prode 😂😂😂
A LH se radi popodne, jer je koncentracija hormona najvisa omoko 13-22 sata. Dapace moze i ujutro pokazat pik ali ipak ne sa prvim :)
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ne očekujem M 5.2., danas je 11dpo. Moje pitanje je dal je u redu imati odnos ili ipak ne? Znam da neki preporučaju kada se saz a za T ne imati odnose do prve kontrole dok dr neda zeleno svjetlo. A kakvo je stajalište vezano uz to prije nego uopće saznas jesi li T ili ne?
Curke moje ni ja nisam izdrzala,jutros sam napravila test...i bjel ko suza......nista ni ovaj mj....drugi put vise srece.....ostalim curkama drzim fige🤞🤞🤞🤞 od srca
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Jelenajelena zao mi je 😭
Ajmo cure pa kad ce ti nasi plusici krenut🥰💁
Ufff cure napeto je vidim. Ja jutros ponovila test i mislim da nista od toga, cinilo mi se prazno, nisam imala volje ni traziti crte pod svjetlom. Cekam gospodu M za 7 dana!
Malla, ja ti evo prvi put koristim te zelene lh trakice
Inace sam koristila rozne, na kojima mi je uvijek bila prisutna testna svijetlija rozna crtica dok na ovim zelenim je skoro pa nemam odnosno neka ultra lagana sjenica. Vjerovatno su te zelene trakice manje osjetljive od onih roza..
Je tako je i meni, roze su 10ml a zelene 20ml, i tako meni roze crta bude uvijek, a kod zelenih do ovulacije je tamnila jedva trebala bi čekati po sat vremena danse ukaže crta ali lada je došlo vrijeme O onda potamni za 20ak minuta... E al sad nakon O se ponašaju čudno, prvo je posvjetlila a sada opet kao dantamni ne kao da nego je. BAŠ me zanima kako će kod tebe biti nakon O.
url=https://lilypie.com]
Ne očekujem M 5.2., danas je 11dpo. Moje pitanje je dal je u redu imati odnos ili ipak ne? Znam da neki preporučaju kada se saz a za T ne imati odnose do prve kontrole dok dr neda zeleno svjetlo. A kakvo je stajalište vezano uz to prije nego uopće saznas jesi li T ili ne?
Mi smo stalno imali odnose, ako je trudnoca ok nema prepreka za nista,ne znam, onda nikad nebi imali odnose u drugom dijelu ciklusa 🤔 nije mu toliki, ne moze bebi nista bit 😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchyy i ja vidim crticu, daj ponovi test sutra s prvom mokracom!!
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji