Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    01. Veljača 2020. 12:25

Crookshanks

Mislim da je meni bas ovaj cb pokazao negativan test u drugoj trudnoci, recimo dan ili dva prije M (imala sam implatacijsko al testirala sam s tim u sub ili nedilju, u ponedjeljak je tribalo bit tocno 4+0) onda sam uzela digitalni cb sa onim prikazom tjedana i on je bio pozitivan

Koji je taj ?

Anchyy
    01. Veljača 2020. 12:26

Mallla

Crokshanks imaš pikčinu…. Akcijaaa…. 😉
    E Anchy ja bi rekla trudna si! Sad ću te pilati ali ako negdje imaš kupiti test od 10ml da ga kupiš i odagnaš sumnje…. Po meni s T. Nikad mi milerov nije dao ni s od sjene a nagledala sam ih se a tebi je dao rozu crtu, cb mi nikad nije dao tako debelu sjenu kao tebi a radila si s drugim ili trećim urinom. Ostaje nam enigma kako? Očito je O bila ranije ili je kod tebe ekstra rana implatacija… Neznam ali svim srcem želim da se potvrdi da je zdrava trudnoća!

Clear Blue sam radila nako valjda 5 piškanja, jer hodam non stop piškit

Ginny
    01. Veljača 2020. 12:29

Anchyy

Crookshanks

Mislim da je meni bas ovaj cb pokazao negativan test u drugoj trudnoci, recimo dan ili dva prije M (imala sam implatacijsko al testirala sam s tim u sub ili nedilju, u ponedjeljak je tribalo bit tocno 4+0) onda sam uzela digitalni cb sa onim prikazom tjedana i on je bio pozitivan

Koji je taj ?

Ovaj easy cb ili kako se vec zove  mi je pokazao minus a onaj sa tjednima plus.

Danas me bas jako probada livi jajnik a cilo vrime do sad me strecao desni 😂😂🙈

Justgirl kod tebe vidim sjenu al 10dc 🤔🤔 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    01. Veljača 2020. 12:30

anaid

Bome i ja vidim crtu, nis nadam se da si kupila 2 i da imas za ponovit sutra sa prvim jutarnjim 🤗🤗
    Znaci ima nas sa pikom jucer i danas, juhu, ajme sto ce biti hopsanja za vikend 😋😋🤣🤣
    Ja sama sebi saljem pozitivnu vibru i od danas se smatram trudnom, tak 😋

Ima to veze jel je prvi jutarnji urin ?

Anchyy
    01. Veljača 2020. 12:32

dinaa91

Ja jutros radila test za T. 10mlu i negativan…iskrena da budem ne Mogu vise nicemu ni da se nadam..svaki novi mjesec novo razocarenje 😑

Koji je to test.?

Anchyy
    01. Veljača 2020. 12:34

justagirl2201

Malla meni roze isto uvijek imaju drugu crticu…nekad jeedva vidljivu al je uvijek tu….
    Ja se ovaj viken opustam s muzicem i pokusavam ulovit lh…
    U pon idem vadit betu jer evo gravignost od jucer i donji je od danas:
    https://ibb.co/Jv18gDC
    Dakle, moram vidjet sta se dogada…a istovremeno lovim pik i akcijam!!!
    Anchy jesi uzela jos millerovih??

Uzela sam.. 4 komada.. i na drugom se vidi jako jako svijetla crtica, ali piškila sam vec 20x danas

• justagirl2201
    01. Veljača 2020. 12:37

Evo moje lh nakon 10 min:

https://ibb.co/9Tx9M8D

Meni je pik sigurno danas....hmmmm...ovo ce biti prvi put u zivotu da cu imat ovak kratak ciklus!! To znaci da M trebam dobit na 24dc 😂😂

01. Veljača 2020. 12:45

Justgirl nije to jos pik😱😱

• justagirl2201
    01. Veljača 2020. 12:52

Marinalin ZNAM da nije hahaha ti si meni tak nekad smješna :D Bit će danas....zato sam happy.. jer mi ovak tamna bude par sati prije pika! Vidjet ces...saljem sliku uskoro...bas sam sretna!!! 

• anaid
    01. Veljača 2020. 12:52

Nijr al.ak brzo tamni, mogao bi bit veceras...
    Meni su roze ok, zelene ko da kasnije love pik od roznih... bas bum dok dodem doma stavila usporedbu da vidite

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.