Mislim da je meni bas ovaj cb pokazao negativan test u drugoj trudnoci, recimo dan ili dva prije M (imala sam implatacijsko al testirala sam s tim u sub ili nedilju, u ponedjeljak je tribalo bit tocno 4+0) onda sam uzela digitalni cb sa onim prikazom tjedana i on je bio pozitivan
Koji je taj ?
Crokshanks imaš pikčinu…. Akcijaaa…. 😉
E Anchy ja bi rekla trudna si! Sad ću te pilati ali ako negdje imaš kupiti test od 10ml da ga kupiš i odagnaš sumnje…. Po meni s T. Nikad mi milerov nije dao ni s od sjene a nagledala sam ih se a tebi je dao rozu crtu, cb mi nikad nije dao tako debelu sjenu kao tebi a radila si s drugim ili trećim urinom. Ostaje nam enigma kako? Očito je O bila ranije ili je kod tebe ekstra rana implatacija… Neznam ali svim srcem želim da se potvrdi da je zdrava trudnoća!
Clear Blue sam radila nako valjda 5 piškanja, jer hodam non stop piškit
Mislim da je meni bas ovaj cb pokazao negativan test u drugoj trudnoci, recimo dan ili dva prije M (imala sam implatacijsko al testirala sam s tim u sub ili nedilju, u ponedjeljak je tribalo bit tocno 4+0) onda sam uzela digitalni cb sa onim prikazom tjedana i on je bio pozitivan
Koji je taj ?
Ovaj easy cb ili kako se vec zove mi je pokazao minus a onaj sa tjednima plus.
Danas me bas jako probada livi jajnik a cilo vrime do sad me strecao desni 😂😂🙈
Justgirl kod tebe vidim sjenu al 10dc 🤔🤔
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bome i ja vidim crtu, nis nadam se da si kupila 2 i da imas za ponovit sutra sa prvim jutarnjim 🤗🤗
Znaci ima nas sa pikom jucer i danas, juhu, ajme sto ce biti hopsanja za vikend 😋😋🤣🤣
Ja sama sebi saljem pozitivnu vibru i od danas se smatram trudnom, tak 😋
Ima to veze jel je prvi jutarnji urin ?
Ja jutros radila test za T. 10mlu i negativan…iskrena da budem ne Mogu vise nicemu ni da se nadam..svaki novi mjesec novo razocarenje 😑
Koji je to test.?
Malla meni roze isto uvijek imaju drugu crticu…nekad jeedva vidljivu al je uvijek tu….
Ja se ovaj viken opustam s muzicem i pokusavam ulovit lh…
U pon idem vadit betu jer evo gravignost od jucer i donji je od danas:
https://ibb.co/Jv18gDC
Dakle, moram vidjet sta se dogada…a istovremeno lovim pik i akcijam!!!
Anchy jesi uzela jos millerovih??
Uzela sam.. 4 komada.. i na drugom se vidi jako jako svijetla crtica, ali piškila sam vec 20x danas
Evo moje lh nakon 10 min:
https://ibb.co/9Tx9M8D
Meni je pik sigurno danas....hmmmm...ovo ce biti prvi put u zivotu da cu imat ovak kratak ciklus!! To znaci da M trebam dobit na 24dc 😂😂
Marinalin ZNAM da nije hahaha ti si meni tak nekad smješna :D Bit će danas....zato sam happy.. jer mi ovak tamna bude par sati prije pika! Vidjet ces...saljem sliku uskoro...bas sam sretna!!!
Nijr al.ak brzo tamni, mogao bi bit veceras...
Meni su roze ok, zelene ko da kasnije love pik od roznih... bas bum dok dodem doma stavila usporedbu da vidite
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji