Meni je 8/9 dpo........grudi su mi napuhane nemogu ni da nosim grudnjak,hlace mi smetaju,odnosno su mi tijesne postale,i osjecam se bas bezveze,mm mi je se toliko smijao kad sam mu to rekla,da sam ga htjela zveknut🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️😁😁😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ja te evo osjetim barem jednom dnevno ,sutra mi je 12dpo al testovi negativni😂😂😂
Drzim 🤞🤞 da bude pozitivno za dan dva. I meni bio danas 11 dpo i evo plusica iako se nisam planirala tako rano testirati. Ali znatizelja je prevagnula, iako nikakav osjecaj da sam trudna nisam imala, apsolutno nikakav 🙊
Ma ja nemam nikakve simptome ni drukcije ista tako da sutra na 12dpo zaista nemam sta ocekivat nakon ovih minusa
Al inofolic se nadam da ce pomoc slj ciklus😂😂😂😂✔️
U ovoj zadnjoj trudnoci od simptoma jedino neka tupa bol u jajniku jednom eto, nisan ni pomislila da sam trudna
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Da ona nije mogla zatrudnit 6mj
Otisli na preglede i ona ok al njemu spori i mali broj.
Pio je mjesec dana i zatrudnila je.
Moj muz popije uz jelo prije.
Mislim da pise na bocici tocno.
Mozes li mi reci jos koji selen i koji cink? 😊
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Curke sa plusicima….ajde malo dajte te simptomcice i promjene…sta ste se usutile…da malo i mi vidimo koje cekamo ima li sta slicno da se malo nadamo🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗
Definitivno neko vibriranje, pulsiranje u jajniku gdje je bila ovulacija i to vec pet dana konstantno, drugo ništa posebno. I bas sada negdje naletim kako svi pisu o tome kao prvom simptomu 😊😊😊
A kakav ti je iscjedak? Malo glupavo pitanje al mene to pitanje najviše muči😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure odakle skupite snagu i volju za akciju svako drugi dan? Mi smo veceras odradili samo da pokrijemo.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure odakle skupite snagu i volju za akciju svako drugi dan? Mi smo veceras odradili samo da pokrijemo.
I mene to zanima 😂😂😂 mi to nikad nismo uspili.
url=https://lilypie.com]
Hahha mi smo uspijeli...još meni O došla na 30dc 🤣 i onda smo imali dan prije O, na dan O i dan poslije...što češće imate to više želite 👍🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji