20. Mi je bio smile i onda u noći sa 20. na 21. Sam imala bolove u desnom jajniku pa pretpostavljam da je tad bila O. I od O pa do sad kad kod bi imala bolove ugl su sa desne strane 🙈
Kako se ti osjećaš?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma ti si sigurno trudna 👍
Jer meni trakica nikad nema druge crte kad treba M doci👍
Ma nista ocekujem M za vikend sto prije da krenem u ponedj u kinder kliniku na konzultacije i u nove pobjede.
Ej ana b jesi ovaj ciklus koristila onaj nas kinderwunsch gel??
Mene zanima sto je to zato sto sam si ovaj mj uzela nocurak i sad se bojim da nebi nesto nazao napravila ako pijem. Tak da sam samo jednu tabletu popila danas i jucer a kao trebala bi dvije
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Marinalin daj bože 😊
Jesam i pošto sam kod cura koje su ostale trudne dosta primjetila imale su odnos dan prije O, na taj dan i dan nakon tako sam i ja napravila i naravno jutarnji je bio sva tri puta 😂 a do O smo imali svaki 2.dan kako bi se spermici konstantno obnavljali 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Malena 0908 nisam skuzila sto te muci s trakicama?
Ako je prosla O onda nocurak prestajes pit
Naskodit dan dva iza O nece👍
E jbg ja imala M do 6 dana ciklusa i vec 10 dan sam imala pik
Nisam ni mogla puno obnavljat spermice😂😂
Imali smo odnos na dan pika i na dan O nismo nego dan iza O
Al dobro sljedeci ciklus cu ko ti😂😂😂
I opet cu taj gel jer nisam ga koristila od 11mj
Jesi ga koristila 3 dana za redom svaki dan?
Ma ti si sigurno trudna 👍
Jer meni trakica nikad nema druge crte kad treba M doci👍
Ma nista ocekujem M za vikend sto prije da krenem u ponedj u kinder kliniku na konzultacije i u nove pobjede.
Ma tom lh testu i ne vjerujem jer ovi digitalni se nebi ni trebali gledati tako...mislim da je to samo slučajnost...I nemoj odma gubiti nadu...ima dosta cura koje nikakvih simptoma ili samo neke simptome imaju i sigurne da će dobiti M i na kraju trudne...samo pozitiva...ni ja jos ništa ne znam al opet čekam i pozitivna sam 😊😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da koristila sam ga sva 3 dana...kod mene pik tek 30dc bio pa sam do tad imala vremena da ih obnovim 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Malena 0908 nisam skuzila sto te muci s trakicama?
Ako je prosla O onda nocurak prestajes pit
Naskodit dan dva iza O nece👍
Ma nisam ocekivala tako tamnu trakicu odmah dan iza kraja M pa zato pitam jel to moguće. Nikad nisam tako rano piskila po trakicama pa me samo iznenadilo i dan poslije je odmah svijetla
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji