ana.b zvučiš ekstra sigurno u T… Ajde navijamo da se potvrdi s idućim testom! Jel ti taj LH pokazao smajl, stvarno je dosta taman!
Malena0908 super mi je tvoj tracker s ružom! Inače moguće je da ti pik bude ranije, ali isto tako moguće da jento bila slučajnost a da će pik kad inače bude. Meni zna potamnit na 13dc pa posvjetli pa tek 18dc bude pik… Nastavi pratit pa ćeš najbolje znati.
Netko je prije pitao kakvi su bili simptomi biokemijske, kod mene bolnije nego standardna M, dva dana su me jako bolila leđa i trbuh, bilo mi je jasno da ću procurit i da je ta priča gotova.
Trenutno kod mene i dalje prisutan egg iscjedak…. Ovaj ciklus je sve na mojoj strani još samo kap Božje voljenpa da napokon ugledam taj plus!
A sad kako bude bit ce sta da radim to sam slucajno uhvatila zanimalo me kako ce bit, s tim da sam popila brufen jel me bolila glava e sad moguce i od toga. Iscjedak nikakav nisam ni imala kad je M tek zavrsila ali smo imali akciju mozda 6 dan ciklusa i taj 9ti dan pa sad vidit cemo malo sam se samo iznenadila. I ja pijem ciklu ide nije tako ruzno. A stickeri su mi ljepsi na toj drugoj stranici pa sam si tako malo izabrala. Eto daj nam Boze svima uskoro pluseve i smotuljke jer ja nikako da pronadem vise inspiraciju za svoju stresnu firmu, znam da bi se trebala opustit ali bi se i malo odmorila a mislim da nisam jedina. Saljem vam svima puse velike 😘😘
I ja bi rado malo odmora od posla, vjeruj mi... Isto mi je to u glavi
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/mGLRpBT
Evo od sad, puno mi se ranije prikazala nego oko 11h, tad tek nakon cca 5min sad ni 2min
Evo od sad, puno mi se ranije prikazala nego oko 11h, tad tek nakon cca 5min sad ni 2min
LH? Pik ce kroz koji sat,unutar 36 sati ce O pa je vrijeme za akciju!
Martina1982, hvala ti puno na objašnjenju vezano uz trombofiliju, ali iskreno nisam te shvatila bas. Jedi o što sam skuzila, je da nebi trebala piti folnu kiselinu, a pijem je kroz solgarov prenatal. Jel to u redu ili nije?
Moj jedini "simptom" je da bi samo sladoled jela hahaha. Danas mi ga ponestalo u škrinji, pa mi je mužić uslišao želju i otišao mi ga kupiti. Z ali sladoled i krv u nosu, i to je to. Pa sad ti znaj.
Evo mene nije bilo neko kratko vrijeme...Lilo znaci zao mi je sto sam ovo sve procitala,na onom testu sam ja isto vidjela slabu sjenu,ali izgleda da smo prosle isti pakao ovaj mjesec,drzi se,biti ce uskoro plus kao kuca! Sto se bolova tice,razumijem te i suosjecam s tobom,ovaj mjesec nisam popila tableta ko zadnjih 6mj zajedno🤨
Nada23 cestitam na plusu i zelim ti skolsku i urednu trudnocu!
Justagirl,nije mi jasno to s crticom,al mozda da si uzela u ljekarni neki osjetljiviji test pa napravila da budes sigurna?
Sve u svemu,puno vas je,akcije ne fali,lova na sjene i crtice vidim jos manje 🤣
Ja sam otkad sam procurila popila sake i sake tableta za bolove sto nije bas bilo uobicajeno,prvo je poteklo,a onda se u nedjelju zaustavilo i skroz malo du jucer..znaci u subotu sam samo krvarila kako inace bude...sva sam neka tuzna,u depresiji,ne mogu opisati kako se osjecam ni kada me netko pita,ali sam valjda navukla neku prehladu jer me bolucka glava preko dana,uho me malo boli i vruca sam u licu,mozda imam i temperaturu al ju prehodavam,jer mi je tako lakse da potisnem ovaj uzasan vikend iza mene. Eto samo da se javim,curke drzim fige da stignu plusici..kada cu biti bolje,javit cu se i ubaciti na temu,do onda vas citam i pratim i sretno u lovu! 🤗😘
Mene vec dva dana bas jako muce grcevi kao da cu dobiti uz bol u ledima, na grudima su zilice koje nisam primjecivala, tako da nisam sigurna jesu li prije bile ili ne..
Mislim da cu dobiti..
Danas je 11 dpo..
Ima koga da tak rano pocnu muciti menstrualni grcevu? (znaci 9 dpo sa time da je lutena faza 14)
Kupila test gravignost od 10 miu/ml.. Hoce li taj pokazati pozitivu 2 dana prije menge??
Malad možda ti se dešava impl...ako nikad prije nisi imala tako rane menstrualne bolove onda se možda nešto drugo dešava 😊 ali ako ti je sad impl onda radi test na dan očekivane ili ako ti 1 dan bude kasnila.🤞🏼🤞🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
LH? Pik ce kroz koji sat,unutar 36 sati ce O pa je vrijeme za akciju!
Rjesena akcija 😃 muz vec hrce 😂
Mene vec dva dana bas jako muce grcevi kao da cu dobiti uz bol u ledima, na grudima su zilice koje nisam primjecivala, tako da nisam sigurna jesu li prije bile ili ne..
Mislim da cu dobiti..
Danas je 11 dpo..
Ima koga da tak rano pocnu muciti menstrualni grcevu? (znaci 9 dpo sa time da je lutena faza 14)
Kupila test gravignost od 10 miu/ml.. Hoce li taj pokazati pozitivu 2 dana prije menge??
Ista stvar i kod mene, zapravo mene vec 4 dana bolicka jajnik kao za vrijeme O. Cice isto bole, ali normalno kao da trebam dobiti.
Danas mi je 10dpo 😊
Napravi test sutra ujutro, pa sta bude 🤭
ana.b ma pitam za smajli jer je baš jaka crtica, skoro pik, tj na tu jačinu meni clear da smajli zato pitam. Ma znaš šta ako ti kažeš da si trudna onda j jesi, samo čekamo potvrdu testa!
Justagirl2201 pa ja mislim da možeš imat i raniju ovulaciju, budući da je šetajuća... Ako može otić na 20dc nema razloga da ne dođe na 10dc kako joj se ćefne. Znam da kid tebe trakica potamni u par sati a ne dana.
Nikol2019 kako misliš pozitivan... Pik 6 dana? Imaš li slike?
Pepika ma nek si se namirila 😂😂 nego čudne mi te tvoje trakice, inače su te odlične al tvoje kao da su crte isprane... Daj pogledaj rok na njima... Kontam da nisu možda stare ili šta.... U svakom slučaju mislim da je pik tu.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji