Ponavljam post. Bok cure, pridruzujem se forumu jer se nadam skoroj trudnoci. Ukratko prvi ciklus pokusaja zatrudnjivanja je rezultirao plusom i pozitivnom betom cca 100 ali je u 4.tjednu zavrsila bila je biokemijska trudnoca. Nakon sljedece menstruacije koja je pocela 2.1.2020. Nastavili smo raditi na bebi s tim da mi je ovulacija 19.-22.dan jer su mi ciklusi otprilike 33 dana. Imam vec par dana bolove u donjem dijelu leđa ko nikad prije i bolucka me u donjem dijelu( maternica,jajnici) i primjetila sam malo izrazenije vene oko bradavica😊 ima li nade da je vec rijec o simptomima trudnoce i to odmah nakon biokemijske koja je bila krajem 11.mjeseca 🤨
https://ibb.co/85XWysQ
Eto bez rijeci sam i razocarana uzasno placem ko kisna godina. Znaci taj "osjecaj" me ocito bas lijepo preveslo… Nemam rijeci..
Meni se cini kao da vidim okomitu crtu..
Nada cestitam. Od srca!!!
Ponavljam post. Bok cure, pridruzujem se forumu jer se nadam skoroj trudnoci. Ukratko prvi ciklus pokusaja zatrudnjivanja je rezultirao plusom i pozitivnom betom cca 100 ali je u 4.tjednu zavrsila bila je biokemijska trudnoca. Nakon sljedece menstruacije koja je pocela 2.1.2020. Nastavili smo raditi na bebi s tim da mi je ovulacija 19.-22.dan jer su mi ciklusi otprilike 33 dana. Imam vec par dana bolove u donjem dijelu leđa ko nikad prije i bolucka me u donjem dijelu( maternica,jajnici) i primjetila sam malo izrazenije vene oko bradavica😊 ima li nade da je vec rijec o simptomima trudnoce i to odmah nakon biokemijske koja je bila krajem 11.mjeseca 🤨
Zavisi koji ti je tocno dan bila O. Inace moguce je da zena ostane trudna odmaj ciklus poslije biokemijske. A sto se tice simptoma svaka zena je razlicita. Dvije zene nece imat iste simptome u isto vrijeme i na isti dan. Sretno 😉
Pozdrav,koliko ja znam nakon biokemijske si najplodnija tako da je moguće da si trudna, drzim fige da jesi ☺
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ovo je nesto najbolje sta sam mogla cut ali ne zelim se previse nadat da se ne razocaram. Hvala curke najbolje ste
Pozdrav,koliko ja znam nakon biokemijske si najplodnija tako da je moguće da si trudna, drzim fige da jesi ☺
Ja se nadam isto. Nisam mogla izdrzat i napravila sam test (jos sad navecer)koji je naravno negativan jer mi do sljedece menstruacije ima jos sigurno 8 dana 🙄 tako mi je bilo i u onom ciklusu s biokemijskom .tek na dan ocekivane menstruacije je bilo pozitivno a 7 dana prije nista. Sta smo mi zene nestrpljive da bar odma znamo jel se primilo🤣
ana.b zvučiš ekstra sigurno u T... Ajde navijamo da se potvrdi s idućim testom! Jel ti taj LH pokazao smajl, stvarno je dosta taman!
Malena0908 super mi je tvoj tracker s ružom! Inače moguće je da ti pik bude ranije, ali isto tako moguće da jento bila slučajnost a da će pik kad inače bude. Meni zna potamnit na 13dc pa posvjetli pa tek 18dc bude pik... Nastavi pratit pa ćeš najbolje znati.
Netko je prije pitao kakvi su bili simptomi biokemijske, kod mene bolnije nego standardna M, dva dana su me jako bolila leđa i trbuh, bilo mi je jasno da ću procurit i da je ta priča gotova.
Trenutno kod mene i dalje prisutan egg iscjedak.... Ovaj ciklus je sve na mojoj strani još samo kap Božje voljenpa da napokon ugledam taj plus!
url=https://lilypie.com]
Ćao curke....meni dns 6dc...spremam se za lov na pik...imam neke grčeve kroz dan i neki iscjedak...malo cudno za ovu fazu ciklusa al nadam se da to femisan radi svoje :) evo lh trakice od dns:
https://ibb.co/n0zwrzj
Tamno za 6dc jel?? Mogla bi ovaj mj O biti ranije nego inače? Daj Bože...prosli ciklus bila 19dc tek 😂
Justagirl,neka dode pik sto prije...😊😊🤞
Ja evo odakcijala,malo noge u zrak pa nek se nade... 😅sad kad me ulovi za piskit bas cu vidit dali je potamnila trakica od popodnevnog
Sortiraj odgovore
Najstariji