Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Siječanj 2020. 16:17

Ja bi otisla doktoru 😔😔😔😔

nada23
    28. Siječanj 2020. 16:17

kristinak

Mene je cure moje opet pocelo boliti dole za poludit, cim prestane tableta djelovati, odmah pocinju bolovi…stvari tako sporo idu, malo krene kao iz kabla pa tri sata nista…neznam vise sta da napravim…razmisljam da cekam jos danas pa ako me i sutra bude tako boljelo da onda odem na pregled..imam test first sing, pa bi cekala jutro da ga napravim, da vidim dali pokazuje pozitivno ili ne..nadam se iskreno da ne jer ne bi voljela imati nikakve kiretraze. Mozda ce proci do sutra, uglavnom ne cini mi se da je dobro.. cure koje ste imale spontani ili biokemijsku koliko vas je bolio trbuh i koliko ste krvarile?

Meni su inače M jako bolne i obilne prva dva dana. Ali nakon biokemijske T su ti bolovi bili duplo jači plus strašna bol u križima. Imala sam i ugruške. Krvarenje je sve skupa trajalo dosta duže nego inače. Bolje ti pođi na pregled da si makar malo olakšaš.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

MarinaStam
    28. Siječanj 2020. 16:18

dinaa91

MarinaStam

dinaa91

Marinalin

Dina a cemu sluze te tabletice😱
    Mogla bih i ja narucit iako imam svasta doma😱😂😂😂😂
    Super javit cu ti se na mail👍
    lilo 23 nemoj tako 😭
    Znam da si se sad razocarala al sljedeci ciklus kad nebudes imala taj osjecaj bas onda ces zatrudnit🥰

Te tabletice su za poticanje ovulacije i za lakse smetnje na jajnicima koriste se 3 puta na dan po 5 do ovulacije samo se stave ispod jezik da se istope kazu da su dobre pa cemo vidjet … https://ibb.co/NYfk3rv

Ja koristim te globuli ali posle ovulacije mora da se nastavi sa Bryophyllum 👍🏻

Ja uzimam 10 ujutro i 10 navecer, Ovaria uzimam od prvog dana ciklusa do ovulacije, pd prvog dana ovulacije onda nastavljam sa Bryophyllum ako bi se primilo da ostane 👍🏻
    Sad mi ke drugi ciklus odkako koristim te Globuli.

Lilo nemoj da si tuzna, doci ce i tvoje vrijeme 😊😘
    Nado cestitam od ♥️

Ja sam ih tek dobila pa cu sledeci ciklus poceti da ih koristim ..citala sam puno pozitivni komentara na drugim njemackim forumima probam pa sta bude 😁

Ali ne samo Ovaria nego i Bryophyllum isto 👍🏻

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 16:21

MarinaStam

dinaa91

MarinaStam

dinaa91

Marinalin

Dina a cemu sluze te tabletice😱
    Mogla bih i ja narucit iako imam svasta doma😱😂😂😂😂
    Super javit cu ti se na mail👍
    lilo 23 nemoj tako 😭
    Znam da si se sad razocarala al sljedeci ciklus kad nebudes imala taj osjecaj bas onda ces zatrudnit🥰

Te tabletice su za poticanje ovulacije i za lakse smetnje na jajnicima koriste se 3 puta na dan po 5 do ovulacije samo se stave ispod jezik da se istope kazu da su dobre pa cemo vidjet … https://ibb.co/NYfk3rv

Ja koristim te globuli ali posle ovulacije mora da se nastavi sa Bryophyllum 👍🏻

Ja uzimam 10 ujutro i 10 navecer, Ovaria uzimam od prvog dana ciklusa do ovulacije, pd prvog dana ovulacije onda nastavljam sa Bryophyllum ako bi se primilo da ostane 👍🏻
    Sad mi ke drugi ciklus odkako koristim te Globuli.

Lilo nemoj da si tuzna, doci ce i tvoje vrijeme 😊😘
    Nado cestitam od ♥️

Ja sam ih tek dobila pa cu sledeci ciklus poceti da ih koristim ..citala sam puno pozitivni komentara na drugim njemackim forumima probam pa sta bude 😁

Ali ne samo Ovaria nego i Bryophyllum isto 👍🏻

Morat cu onda i to narucit...cekam prvo da vidim da li cu ovaj mjesec da dobijem 😁

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

Pipin
    28. Siječanj 2020. 16:28

kristinak

Pipin

kristinak

Mene je cure moje opet pocelo boliti dole za poludit, cim prestane tableta djelovati, odmah pocinju bolovi…stvari tako sporo idu, malo krene kao iz kabla pa tri sata nista…neznam vise sta da napravim…razmisljam da cekam jos danas pa ako me i sutra bude tako boljelo da onda odem na pregled..imam test first sing, pa bi cekala jutro da ga napravim, da vidim dali pokazuje pozitivno ili ne..nadam se iskreno da ne jer ne bi voljela imati nikakve kiretraze. Mozda ce proci do sutra, uglavnom ne cini mi se da je dobro.. cure koje ste imale spontani ili biokemijsku koliko vas je bolio trbuh i koliko ste krvarile?

Uzasno me bolio, par dana prije napetost u trbuhu je bila naizdrzljiva, mislila sam da ce se raspuknuti. Bolovi su bili jaci od menstrualnih i ne tupi, nego bas jako jako stezanje maternice. Do razine da mi je bilo tesko razmisljati i pricati dok bi frkalo. Krvarila sam kao iz kabla doslovno, ne znam kako sam do bolnice dosla. Ali sve ovisi o tjednu trudnoce. Ako i je spontani nadam se da ce samo sve otici i to je to, da ces cim manje patiti.

Hvala ti na odg. Toliko me boli, stvarno nikad nisam osjetila takvu bol. Cudno mi je da ne krvarim jako. Probat cu izdrzat do ujutro ako budem mogla. Inace dugo mogu trpit bol ali ovo mi se cini sve jace i jace. Nemogu se nigdje taknut po trbuhu kao da mi se sve raspada i jos se bol prozima kroz nogu.

Doktoru odi sutra obavezno, spontani pobacaji nisu mala stvar i cim se kvalitetnije 'zbrinu' tim bolje za zdravlje tene - u smislu paznja da se sve ocistilo itd. Nemoj bit prestrasena, bit ce sve ok ali svakako odi doktoru.

Pipin
    28. Siječanj 2020. 16:29

*zene

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2020. 16:36

Hvala vam cure❤❤  idem prvo malo odmoriti pa cu vidjeti kako ce se stanje odvijat

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

malamarelica
    28. Siječanj 2020. 16:40

Cure imam mozda jos glupih pitanja. Mogu li lh trakice pokazat trudnocu? Znam da nisu dizajnirane za beta hcg, al ipak? Citala sam negdje al da pitam provjerene trakasice

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Breskva
    28. Siječanj 2020. 17:00

Ajme jeste se napisale... juuuu 😅😅
    nada cestitam neka je sa srecom 🥰🥰
    Ugl,ja mislim da sam ja sad ulovila pik ali nisam sigurna,ako ne sad oko 9 navecer bi mogao bit prava pikcina. Jedino sto me malo sekira je sto sad kad sam piskila sam se obrisala i bio je egg iscjedak sa blago rozom bojom.. e sad sta je to,nemam pojma jer ja nikad nemam tako nesto. Dali se kome to desavalo???
     Nadam se da nije upala 😕  
    Sta kazete,prolazi ovo ko pik? 

28. Siječanj 2020. 17:05

Pa cure su pisale ovdje da je u vrijeme O normalno malo roze sluzi a to sam citala i na netu.
    Je sad akcija 👍👍😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.