Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    28. Siječanj 2020. 20:37

Lilo23 žao mi je baš. Sad izbaci iz sebe tugu, razočaranje i onda za dan dva glavu gore i hrabro naprijed. Nova nada s novim ciklusom. 
    Justagirl2201 što je reć da ovako rano testiraš? Držim fige da O bude ranije. 

url=https://lilypie.com]

Rita88
    28. Siječanj 2020. 20:46

Lilo zao mi je,al sutra ces bit bolje i vec ces kombinirati kad ti je iduća ovulacija,kad se najbolje keksnut itd itd. Tako barem ja,taj dan kad procurim sam koma,drugi dan vec kalkuliram 😅 U svakom slučaju glavu gore i doci će taj plus 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Aneee
    28. Siječanj 2020. 20:51

Mallla ne znam zašto ali tako se osjećam 😅 ne nije pokazao smile ali crtica je dosta jaka za ovo vrijeme ciklusa...ali to sam sam onak napravila ništa mi ne znači jer je ipak lh trakica...
    Justagirl2201 bome će ti rano doći O ovaj mjesec 😁
    Lilo23 Baš mi je žao, ali sad ideš u nove pobjede još jaca💪 😘
    .
    Ja mislim da sam već postala dosadna kolko pišem o tome da sam sigurna u trudnoću 😂😂😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    28. Siječanj 2020. 20:52

Malla piskila sam lh samo radi grčeva i isjedka sto mi cudno za 6dc. Mislim meni ovak tamna bude par dana prije pika 🤔😕 vidjet ćemo šta će bit!

28. Siječanj 2020. 20:53

justagirl2201

Ćao curke….meni dns 6dc…spremam se za lov na pik…imam neke grčeve kroz dan i neki iscjedak…malo cudno za ovu fazu ciklusa al nadam se da to femisan radi svoje :) evo lh trakice od dns:

https://ibb.co/n0zwrzj

Tamno za 6dc jel?? Mogla bi ovaj mj O biti ranije nego inače? Daj Bože…prosli ciklus bila 19dc tek 😂

Da bas je dosta tamna al gle stigne ona i posvijetliti i potamniti. Aj bar nek bude onda ranije da ne moras puno cekat na plusic 🤭

28. Siječanj 2020. 20:54

Lilo23

Nista od toga evo procurila sam..

A misa mu...sad odmori a onds opet na noge i u napad na pik i dalje. Samo jedan korak blize ostvarenju 😉❤🤗

28. Siječanj 2020. 20:55

Lilo zao mi je,od prekosutra si ko nova🙏🏽
    Ana b ajde nek si trudna pa kad odes ja cu te zamjenit sljedeci ciklus govoreci da imam osjecaj T😂😂

• Nikol2109
    28. Siječanj 2020. 21:04

Pozdrav, molim vas za jedan odgovor, Lh trakica mi je pozitivna vec 6 (ne zaredom) dana s tim da je zadnjij 3 4 dana blago vidljiva sjena, moze li to znaciti ista? 

Aneee
    28. Siječanj 2020. 21:05

Marinalin

Lilo zao mi je,od prekosutra si ko nova🙏🏽
    Ana b ajde nek si trudna pa kad odes ja cu te zamjenit sljedeci ciklus govoreci da imam osjecaj T😂😂

Može 👍🏻😂 i ja imam osjećaj da su mi femisan i cikla najviše pomogli...ako je stvarno tako 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Malena0908
    28. Siječanj 2020. 21:31

Mallla

ana.b zvučiš ekstra sigurno u T… Ajde navijamo da se potvrdi s idućim testom! Jel ti taj LH pokazao smajl, stvarno je dosta taman!
    Malena0908 super mi je tvoj tracker s ružom! Inače moguće je da ti pik bude ranije, ali isto tako moguće da jento bila slučajnost a da će pik kad inače bude. Meni zna potamnit na 13dc pa posvjetli pa tek 18dc bude pik… Nastavi pratit pa ćeš najbolje znati.
    Netko je prije pitao kakvi su bili simptomi biokemijske, kod mene bolnije nego standardna M, dva dana su me jako bolila leđa i trbuh, bilo mi je jasno da ću procurit i da je ta priča gotova.
    Trenutno kod mene i dalje prisutan egg iscjedak…. Ovaj ciklus je sve na mojoj strani još samo kap Božje voljenpa da napokon ugledam taj plus!

A sad kako bude bit ce sta da radim to sam slucajno uhvatila zanimalo me kako ce bit, s tim da sam popila brufen jel me bolila glava e sad moguce i od toga. Iscjedak nikakav nisam ni imala kad je M tek zavrsila ali smo imali akciju mozda 6 dan ciklusa i taj 9ti dan pa sad vidit cemo malo sam se samo iznenadila. I ja pijem ciklu ide nije tako ruzno. A stickeri su mi ljepsi na toj drugoj stranici pa sam si tako malo izabrala. Eto daj nam Boze svima uskoro pluseve i smotuljke jer ja nikako da pronadem vise inspiraciju za svoju stresnu firmu, znam da bi se trebala opustit ali bi se i malo odmorila a mislim da nisam jedina. Saljem vam svima puse velike 😘😘

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.