Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    28. Siječanj 2020. 15:14

nada23

Curee, evo slike! 😍😍😍😍

Wow koji plus 😁😁😁 cestitam ti i neka sve u bude u najboljem redu 😊 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

sanja0508
    28. Siječanj 2020. 15:18

jasamja

Martina1982

točkicaa

Lilo, ne zelim ti davati laznu nadu al ja vidim sjenicu na testu! 😳 Il je stvarno sjena ili sam ja vec poludila od silnih sjena na testovima pa sam ih pocela umisljati. 🤔
    Evo ne znam sta da ti kazem, nije jos nista gotovo dok menga ne dođe 🤞🏻♥️
    Jel jos tko vidi ili sam ja jedina?

E ja nisam htjela nista rec i cekala sam oce li neka sta spomenuti…. jer sam mislila da sam luda i da se samo meni pricinjavaju sjene…..e sad…ili se tebi i meni pricinjavaju od silnih piskanja ili je stvarno sjena sjene….

Hahahaha i meni se pricinila neka sjena 😂 nisam luda ni ja ni vi 😉 drzimo fige da se za par dana vidi jace 😊

I ja sam ju vidila pogotovo na prvoj slici. Pricekaj jos koji dan ili sutra opet ponovi test.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Rita88
    28. Siječanj 2020. 15:20

malamarelica

Ritaslazem se i ja da tu nesto ima, negdje sam citala da ne zele odobrit heparin, skup je. Pa zene traze samo da ih prate, a one ga same placaju 9 mj. Jel se solgar moze kupiti u ljekarni ili samo online?

Da možeš tražit da si i sama financiras heparin.mislim da je 400 kn mjesečno. Solgar kupiš u ljekarni samo napomeni aktivni folat,oko 120 kn je.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

nada23
    28. Siječanj 2020. 15:25

Hvala vam cure od ❤️ na čestitkama i podršci! 😍 Pratit ću vas i dalje i veselim se novim plusićima! 🍀🤗 
    Lilo, glavu gore i samo pozitivno! Ako ne bude ovaj mjesec dobitan, bit će sljedeći! ❤️
    Ana, jedva čekam i tvoj testić! 🙏🍀
    LeLa, sutra ćeš i ti konačno znati na čemu si... SRETNO, pa sto god bude! 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

malamarelica
    28. Siječanj 2020. 15:26

Rita88

malamarelica

Ritaslazem se i ja da tu nesto ima, negdje sam citala da ne zele odobrit heparin, skup je. Pa zene traze samo da ih prate, a one ga same placaju 9 mj. Jel se solgar moze kupiti u ljekarni ili samo online?

Da možeš tražit da si i sama financiras heparin.mislim da je 400 kn mjesečno. Solgar kupiš u ljekarni samo napomeni aktivni folat,oko 120 kn je.

Hvalaaaaa ti od srca 😊

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Malela
    28. Siječanj 2020. 15:26

https://ibb.co/61LJkQs

https://ibb.co/J5phNCC
    Martina1982, malamarelica i rita88, evo slike mog nalaza za trombofiliju. Meni je rečeno da ću ga piti čim dr čuje srce. Kada saznam da sam trudna, odmah moram na kontrolu, i tako svakih 2-3dana, sve dok ne čuju otkucaje. Čim uhvate otkucaje krećemo s heparinom. 

LeLa2807
    28. Siječanj 2020. 15:31

nada23

Hvala vam cure od ❤️ na čestitkama i podršci! 😍 Pratit ću vas i dalje i veselim se novim plusićima! 🍀🤗
    Lilo, glavu gore i samo pozitivno! Ako ne bude ovaj mjesec dobitan, bit će sljedeći! ❤️
    LeLa, sutra ćeš i ti konačno znati na čemu si… SRETNO, pa sto god bude! 🤗

Nado hvala ti, ali popila sam brufen jer su mi poceli biti jaki bolovi tako da to kreće. nema veze kad tad će se potrefiti. sad mi je fokus napraviti pregled redovni pa dalje, da budem na miru. javi nam se tu i tamo <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 15:33

MarinaStam

dinaa91

Marinalin

Dina a cemu sluze te tabletice😱
    Mogla bih i ja narucit iako imam svasta doma😱😂😂😂😂
    Super javit cu ti se na mail👍
    lilo 23 nemoj tako 😭
    Znam da si se sad razocarala al sljedeci ciklus kad nebudes imala taj osjecaj bas onda ces zatrudnit🥰

Te tabletice su za poticanje ovulacije i za lakse smetnje na jajnicima koriste se 3 puta na dan po 5 do ovulacije samo se stave ispod jezik da se istope kazu da su dobre pa cemo vidjet … https://ibb.co/NYfk3rv

Ja koristim te globuli ali posle ovulacije mora da se nastavi sa Bryophyllum 👍🏻

Ja uzimam 10 ujutro i 10 navecer, Ovaria uzimam od prvog dana ciklusa do ovulacije, pd prvog dana ovulacije onda nastavljam sa Bryophyllum ako bi se primilo da ostane 👍🏻
    Sad mi ke drugi ciklus odkako koristim te Globuli.

Lilo nemoj da si tuzna, doci ce i tvoje vrijeme 😊😘
    Nado cestitam od ♥️

Ja sam ih tek dobila pa cu sledeci ciklus poceti da ih koristim ..citala sam puno pozitivni komentara na drugim njemackim forumima probam pa sta bude 😁

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

nada23
    28. Siječanj 2020. 15:36

LeLa2807

nada23

LeLa, sutra ćeš i ti konačno znati na čemu si… SRETNO, pa sto god bude! 🤗

Nado hvala ti, ali popila sam brufen jer su mi poceli biti jaki bolovi tako da to kreće. nema veze kad tad će se potrefiti. sad mi je fokus napraviti pregled redovni pa dalje, da budem na miru. javi nam se tu i tamo &lt;3

Bit će kada je suđeno da bude. ❤️ Obavi pretrage pa da budeš mirna. Pratim vas i šaljem puse! 😘😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rita88
    28. Siječanj 2020. 15:36

Malela

https://ibb.co/61LJkQs

https://ibb.co/J5phNCC
    Martina1982, malamarelica i rita88, evo slike mog nalaza za trombofiliju. Meni je rečeno da ću ga piti čim dr čuje srce. Kada saznam da sam trudna, odmah moram na kontrolu, i tako svakih 2-3dana, sve dok ne čuju otkucaje. Čim uhvate otkucaje krećemo s heparinom.

Kod tebe je malo drugačije jer ti je i mthfr c6 heterozigot, nas mthfr nije toliko znacajan. Mene je to jako mucilo jer neznam sta  napraviti kad ugledam plus,zasad cu pit aapirin,dvoje troje dr mi je reklo da je to dovoljno. S tim da sam bila i kod hematologa po njemu ne treba ni aapirin.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.