Jao koliko vas ima :D :D :D
Neka je sa srećom svima :)
Hejjjjj pa kako si mi generacijo ❤😜?
Ideeeeš... 😂😂😂
Ne stignem vas sve pratiti... 🙈
Sjenicama, crticama i koje će piškit ovih dana držim fige 🎊🎊🎊🎉
Koje love pik također 🎊🎊🎊
Evo da se javim.. Ciklus završio 😬😬😬 pa se bacam u nove pobjede.. Za par dana kreću plodni dani.. Koristit ću trakice da točno znam.... I to je to.. Javljat ću se😊
Nada23 jesi li uspjela napraviti onaj recept,,ja to zovem.vitaminska bomba...svida li ti se???
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Marinalinbolje sutra ili čak za 2 dana ponovi ali ja mislim da je to to 😊 nema veze ako nisi imala grceve, nije svakom isto 😊
Irmada, i meni su još negativni al ima još nade 😁
Moj iscjedak je tako obilan i bijeeeel kao krema 😂
Meni neka muka danas i boli me želudac i desna sisa sa strane 😂😂
Ti si trudna zeno
Ja se nadam..ima taj osjećaj da jesam al me strah da se ne razočaram. I ako budem trudna sigurna sam da se mamac smjestio na desnoj strani jer me par puta danas probolo pa se nadam se smjesta 😊😊
Marinalin nevažno što je tanka on će se ponavljati. Držim ti 🤞🏼😊
Martina Ja vidim nešto na ovim svjetlo plavim 9 ili 10
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jelena, upravo sam ga sada napravila i odličan je! 👌👌Malo sam dodala vode jer mi je bila pregusta smjesa za blender. Jako jako ukusno! 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jelena, upravo sam ga sada napravila i odličan je! 👌👌Malo sam dodala vode jer mi je bila pregusta smjesa za blender. Jako jako ukusno! 😘
Bas mi je drago i od srca zelim da ti.pomogne...samo moraas drzati i frizideru....🤗🤗🥰🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Bas mi je drago i od srca zelim da ti.pomogne…samo moraas drzati i frizideru….🤗🤗🥰🥰🥰🥰
Hvala ti puno. 🥰🥰🥰 Stavila u frižider. Ima ga bas dosta i za muza i za mene. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Kako si ti tommyfame?
Nema te bas ovdje vise 😱
Tu sam ja samo nemam nista pametno za reci hahah
Nama evo pocinju plodni dani preksutra,muz je napokon krenuo bacat sjeme hahah
Uzeli smo godisnji pa etooo puni smo euforije haha
Nego sutra radis test?
Kad trebas ne dobit?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Marinalinbolje sutra ili čak za 2 dana ponovi ali ja mislim da je to to 😊 nema veze ako nisi imala grceve, nije svakom isto 😊
Irmada, i meni su još negativni al ima još nade 😁
Moj iscjedak je tako obilan i bijeeeel kao krema 😂
Meni neka muka danas i boli me želudac i desna sisa sa strane 😂😂
Ti si trudna zeno
Ja se nadam..ima taj osjećaj da jesam al me strah da se ne razočaram. I ako budem trudna sigurna sam da se mamac smjestio na desnoj strani jer me par puta danas probolo pa se nadam se smjesta 😊😊
Marinalinnevažno što je tanka on će se ponavljati. Držim ti 🤞🏼😊
Martina Ja vidim nešto na ovim svjetlo plavim 9 ili 10
Ti si u istoj situaciji ko i ja haha ja isto imam osjecaj da sam trudna i uzasno me strah napravit test stalno odgađam govorim sama sebi ma rano je rano je a eto danas trebala dobit hvala bogu nisam 😄
Također i ja isto tako. 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tommyfame u subotu trebam dobit.
Bila mi ovaj mjesec O uranila .
Pa napravit cu ujutro test s 10miu jer kazem ovaj mi nekako nesiguran od 5miu jer citam bas po netu da se znalo curama tako dogodit lazna sjena😂
Sortiraj odgovore
Najstariji