Meni je sinoć temp skočila na 37.3, tresla sam se od hladnoće, cice jako bolne i grčevi u desnom jajniku koji je ovulirao. Jutros ne osjećam groznicu, ali cice i dalje bole. Idem sad u dm po test i radim ga sutra ujutro. Čak mogu reci da imam osjećaj da sam trudna. Test će sve reci sutra. 😆
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Meni je sinoć temp skočila na 37.3, tresla sam se od hladnoće, cice jako bolne i grčevi u desnom jajniku koji je ovulirao. Jutros ne osjećam groznicu, ali cice i dalje bole. Idem sad u dm po test i radim ga sutra ujutro. Čak mogu reci da imam osjećaj da sam trudna. Test će sve reci sutra. 😆
uzmi dva i napravi jedan danas za nas lovatore sjena
uzmi dva i napravi jedan danas za nas lovatore sjena
Haha, možda i sutra bude sjena.😅
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Vidi se sjena ajde samo neka se pojaca drzim 🤞
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro…imam osjećaj kao da cu svaki momenat procuriti 🤔
Ali temp je još narasla 🤔
Ana ja sam u istom s(t)ranju!
Jučer navečer su mi krenuli bolovi dolje kao da ću svaki tren procuriti. Išla par puta na wc provjeravati.
Jutros napravila 2 testa - ali nisam imala 10mlu , oba testa negativna. Niti sjene niti ičega.
Sat i pol sam imala bolove dok sam se vozila na posao jutros, bila sam uvjerena da sam procurila - kad ono ništa.
Prošli ciklus mi je bio 28 dana tako da sam se već bila i pomirila da sam procurila.
Temp jutros opet malo porasla ali ništa značajno.
Ova tvoja za sad izgleda ok, no nekim ženama padne tek kad dobiju M tako da ne znam.
Dok god ne dođe M ima nade ❣
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Marinalin - vidim crticu! A i po svemu što pišeš zvuči kao da je T 😊
Baš si jutros kontam jesam procurila, nisam procurila - i kislim si da zakaj su simptomi pms-a i T tako prokleto slični 🤣🤣🤣
KristinaK tvoje mi zvuči kao implantacijsko ✌
Ostatak cura isto ima opake simptome, baš je napeta situacija u grupi 😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
I ja vidim sijenuuu a inace sam corava hahhaa. Pa dobro Marina ako bude sad plusic tko ce pitat u grupi koliko radite na bebi i koliko imas godinaa? Mogu ja preuzet tu uloguuu? 😄 😂🤣
Samoo nek se tamni i nek se prebacis u jesenjske bebee.
Svima nam zelim srecuuuu
06/20 blighted ovum 8tt.
I ja vidim sijenuuu a inace sam corava hahhaa. Pa dobro Marina ako bude sad plusic tko ce pitat u grupi koliko radite na bebi i koliko imas godinaa? Mogu ja preuzet tu uloguuu? 😄 😂🤣
Svima nam zelim srecuuuu
ako je trudna nedamo joj da ide u druge grupe
Svima nam zelim srecuuuuako je trudna nedamo joj da ide u druge grupe
Marinaaa i ja vidim sjenicu. Evo da te utješim, meni se nikad nije pojavila sjenica tako da sam uvijek mišljenja da je sjenica dobar znak <3
Liloo trudnice jesi radila test :)) <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji