Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    27. Siječanj 2020. 08:47

Meni je sinoć temp skočila na 37.3, tresla sam se od hladnoće, cice jako bolne i grčevi u desnom jajniku koji je ovulirao. Jutros ne osjećam groznicu, ali cice i dalje bole. Idem sad u dm po test i radim ga sutra ujutro. Čak mogu reci da imam osjećaj da sam trudna. Test će sve reci sutra. 😆

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Pipin
    27. Siječanj 2020. 08:50

nada23

Meni je sinoć temp skočila na 37.3, tresla sam se od hladnoće, cice jako bolne i grčevi u desnom jajniku koji je ovulirao. Jutros ne osjećam groznicu, ali cice i dalje bole. Idem sad u dm po test i radim ga sutra ujutro. Čak mogu reci da imam osjećaj da sam trudna. Test će sve reci sutra. 😆

uzmi dva i napravi jedan danas za nas lovatore sjena 

nada23
    27. Siječanj 2020. 08:52

Pipin

nada23

uzmi dva i napravi jedan danas za nas lovatore sjena

Haha, možda i sutra bude sjena.😅

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Kiky 🥰
    27. Siječanj 2020. 08:57

Vidi se sjena ajde samo neka se pojaca drzim 🤞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Irma90
    27. Siječanj 2020. 09:01

ana.b.

Jutro…imam osjećaj kao da cu svaki momenat procuriti 🤔
    Ali temp je još narasla 🤔

Ana ja sam u istom s(t)ranju!
    Jučer navečer su mi krenuli bolovi dolje kao da ću svaki tren procuriti. Išla par puta na wc provjeravati.
    Jutros napravila 2 testa - ali nisam imala 10mlu , oba testa negativna. Niti sjene niti ičega.
    Sat i pol sam imala bolove dok sam se vozila na posao jutros, bila sam uvjerena da sam procurila - kad ono ništa.
    Prošli ciklus mi je bio 28 dana tako da sam se već bila i pomirila da sam procurila.
    Temp jutros opet malo porasla ali ništa značajno.
    Ova tvoja za sad izgleda ok, no nekim ženama padne tek kad dobiju M tako da ne znam.
    Dok god ne dođe M ima nade ❣

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Irma90
    27. Siječanj 2020. 09:05

Marinalin - vidim crticu! A i po svemu što pišeš zvuči kao da je T 😊
    Baš si jutros kontam jesam procurila, nisam procurila - i kislim si da zakaj su simptomi pms-a i T tako prokleto slični 🤣🤣🤣
    KristinaK tvoje mi zvuči kao implantacijsko ✌
    Ostatak cura isto ima opake simptome, baš je napeta situacija u grupi 😊

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Pipin
    27. Siječanj 2020. 09:11

Ocekujem kisu plusica ovih dana 

• Mara Kokosica
    27. Siječanj 2020. 09:40

I ja vidim sijenuuu a inace sam corava hahhaa. Pa dobro Marina ako bude sad plusic tko ce pitat u grupi koliko radite na bebi i koliko imas godinaa? Mogu ja preuzet tu uloguuu? 😄 😂🤣 
    Samoo nek se tamni i nek se prebacis u jesenjske bebee. 
    Svima nam zelim srecuuuu

06/20 blighted ovum 8tt.

Pipin
    27. Siječanj 2020. 09:47

Mara Kokosica

I ja vidim sijenuuu a inace sam corava hahhaa. Pa dobro Marina ako bude sad plusic tko ce pitat u grupi koliko radite na bebi i koliko imas godinaa? Mogu ja preuzet tu uloguuu? 😄 😂🤣
    Svima nam zelim srecuuuu

ako je trudna nedamo joj da ide u druge grupe 

LeLa2807
    27. Siječanj 2020. 09:49

Pipin

Mara Kokosica

Svima nam zelim srecuuuu
    ako je trudna nedamo joj da ide u druge grupe

Marinaaa i ja vidim sjenicu. Evo da te utješim, meni se nikad nije pojavila sjenica tako da sam uvijek mišljenja da je sjenica dobar znak <3 

Liloo trudnice jesi radila test :)) <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.