https://ibb.co/CtMDRjp
https://ibb.co/7JkPdBy
https://ibb.co/yyrG1Tg
I šta sad? Jedan da, drugi ne, a na ulosku nista, a kad se obrišem smeđe crveni komadići mali
Ma to su sva tri pozitivna 🥰🥰🥰🥰 neka bude skolska 🤞🤞🤞🤞🤞
Pozdrav cure
Dal ovdje pisu sve trudilice ili samo one koje koriste trakice? 🤣
Ugl. Gdje kupujete trakice?
I ona koja ih ne koristi, nakon ove grupe ih pocne koristit 😂😂😂 ja ih kupujem preko aliexpressa, ako zaskripi znam i na njuskalu narucit ili preko stranice Plus ili minus
🤣
Hvala.
Onda vas budem pratila i na ovoj temi 😊
Ja sam trudilica u nastajanju, kroz misec ipo se bacamo na posao
Bi ja vec ali tek sam se skinula a terapije betablokatorima pa nek se tijelo ocisti malo, a valjalo bi i folnu bar mjesec piti 😊
Ugl. Mjerim bazalnu i budu i trakice dosle na red ako zapne
Bas sam uzbuđena kao da mi je prvo a ne trece 🤣
Pratim vas i navijam za sve vas 😊
Pozdrav! Izvini na pitanju, al zbog cega si pila betablokatore? Ja ih pijem zbog stitne i ubrzanog pulsa 20 mg na dan tj. pola tablete. Doktorica mi je dala zeleno svjetlo iako sam citala na netu da ih nije preporucljivo piti u trudnoci.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
KDS pratim te ovdje i ja vidim plusic!!! Nadam se da je to-to!!! Mozda ti je to samo "lazna menstruacija" to krvarenje!!! Bas sam sretna radi vas i znam koliko vam znaci ovaj plusic 🙌🌸♥👆
Neka samo bude sve u redu!!!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
KDS pratim te ovdje i ja vidim plusic!!! Nadam se da je to-to!!! Mozda ti je to samo "lazna menstruacija" to krvarenje!!! Bas sam sretna radi vas i znam koliko vam znaci ovaj plusic 🙌🌸♥👆
Neka samo bude sve u redu!!!!
Nadam se da je to to....hvala puno ❤
Ti si rekla da ides po plus ovaj mjesec i vidis da je upalilooo !!! 😂
Hehe bas mi je drago!!! Samo smireno i opusteno...vjerujem da ce sve biti ok ♥
Javljaj nam simptomice s vremena na vrijeme i sto kaze dragi 😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pa moram rec da nismo bas previse uzbuđeni...išli radit ovaj first sign palo raspoloženje, okrene se on prema školjci i pita a ovo na toaletu 😔
Imas jos koji pa da ujutro pisnes s prvim jutarnjim?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav cure
Dal ovdje pisu sve trudilice ili samo one koje koriste trakice? 🤣
Ugl. Gdje kupujete trakice?
I ona koja ih ne koristi, nakon ove grupe ih pocne koristit 😂😂😂 ja ih kupujem preko aliexpressa, ako zaskripi znam i na njuskalu narucit ili preko stranice Plus ili minus
🤣
Hvala.
Onda vas budem pratila i na ovoj temi 😊
Ja sam trudilica u nastajanju, kroz misec ipo se bacamo na posao
Bi ja vec ali tek sam se skinula a terapije betablokatorima pa nek se tijelo ocisti malo, a valjalo bi i folnu bar mjesec piti 😊
Ugl. Mjerim bazalnu i budu i trakice dosle na red ako zapne
Bas sam uzbuđena kao da mi je prvo a ne trece 🤣
Pratim vas i navijam za sve vas 😊
Pozdrav! Izvini na pitanju, al zbog cega si pila betablokatore? Ja ih pijem zbog stitne i ubrzanog pulsa 20 mg na dan tj. pola tablete. Doktorica mi je dala zeleno svjetlo iako sam citala na netu da ih nije preporucljivo piti u trudnoci.
Imala sam prije 2 godine jednu kratku epizodu visokog tlaka, a kako su mi otkucaj inace do 100 dobila sam betablokatore
Prvu godinu 2. 5mg drugu 1.25mg i evo sad ih vise ne pijem. Otkucaji su mi se naravno opet povisili
Ali ja sam bas u strahu s tim tbl i trudnocom pa sam odlucili pokusat to rijesit
Ali ako je veca korist nego steta... Mislim da moras slusat dr da ipak znaju najbolje
Koliki ti je puls?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji