Bajo gdje si ti trenutno u ciklusu? Ja imam osjećaj da kod tebe stalno testiranje, dok ja obavim jedan ciklus kod tebe već 3!Nisam pazila, koji si dpo? ili?
Hahaha 7 do M
aaaa dobro je, ajde još malo pa onda koji testić, bez obzira na simptome ili ne...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja sam jucer dok san setala s muzen svratila u Mullera po jos jedan, i napravim ga u subotu (pod uvjetom da ne dode M). 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam jucer dok san setala s muzen svratila u Mullera po jos jedan, i napravim ga u subotu (pod uvjetom da ne dode M). 🙈
a jel? u subotu? onda si ga trebala kupiti u petak!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ne ne, muž zna za ovaj. 😂 Pa ce izdrzat do subote. 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure vracam vam se ubrzo, nazalost.
Kako ste vi? Di nam Martina?
Mara draga, pa što se to dešava... S obzirom da sam se povukla malo sa foruma, tu i tam pogledam, al seka mi je rekla da je u par dana nekoliko cura izgubilo bebu :( Jako mi je žao, mogu si misliti kako ti je... žao mi je stvarno jako...Nekako dosta nas sa ove grupe koje smo se u Zimske preselile, baš neće i vraćamo se opet ovdje... Nadam se da si dobro, jaka si mi ti
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ili u subotu 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ili u subotu 🤣
😂😂😂😂 držim se, držim
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
E tako treba 🤞🤞🤞😂😅
Ili u subotu 🤣
😂😂😂😂 držim se, držim
ajde da vidimo koliko je muž snažan sada..
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ili u subotu 🤣
😂😂😂😂 držim se, držim
ajde da vidimo koliko je muž snažan sada..
Mrljice,zadaj mu zadatak da sakrije test do subote 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji