Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    03. Lipanj 2020. 14:34

https://ibb.co/cF7RfLF tko ima iskustva sa čitanjem nalaza? 

05.12.2022 💗

silver
    03. Lipanj 2020. 14:37

KDS

silver

KDS

silver

KDS

Počeli se javljati simptomi (umišljeni ili pravi booo): bijeli iscjetka (ne baš puno kako su neke cure znale komentirat), lagani grčevi u dolnjem dijelu trbuha. Ponekad na lijevoj strani malo niže pupka osjetim kao da vibrira unutra

Ti si rekla da si ti trudna ovaj ciklus i to ti je to!!Držim fige!
    Kod mene ništa za sada, još je rano 4-5dpo, jedino sam gladna, ono kuću bi pojela i nikad mi nije dosta. Što ne znači apsolutno ništa

Hvala ti! Da bar! Baš bi nam trebala jedna tako dobra vijest nakon vijesti da dragi mora na lobektomiju tj. jedni kaže treba, drugi ne treba pa istraživanja, drugih mišljenja….

Mora biti dobra vijest!! Lobektomiju čega (kojeg organa)?

štitnjače

Nadam se da će biti ok!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    03. Lipanj 2020. 14:39

Sue

https://ibb.co/cF7RfLF tko ima iskustva sa čitanjem nalaza?

Sve u redu!! Dobar AHM!! Dosta vitamina D (što je isto dobro)!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

KDS
    03. Lipanj 2020. 14:40

silver
    Nadam se da će biti ok!!

Hvala i još jednom

KDS
    03. Lipanj 2020. 14:45

KDS

silver
    Nadam se da će biti ok!!

Hvala i još jednom

Hvala ti još jednom

03. Lipanj 2020. 16:57

Ja išla se upisat kod ginekologice. (tko nije popratio zivim 3 god u st a moja je u os) I došla ja upisala moje podatke potpisala zahtjev. I kaze ona to je to. Ja reko molim da li me može odma i naručit... Da sam bila prošli  tj na hitnoj i sumnja na bubrezni kamenac i da me zadnja 3 dana boli drugacije desni jajnik. I ona krene da di sam ja bila 3 godine i da nemoze ona mene prije nego hzzo provede prijenos itd... I ja kazem ok ali ako prijenos traje po njenom do 3 tjedna a ona svakako narucuje tek od drugog tjedna 7og mjeseca.. Nek me naruci.. I nis ona nes i dalje krene tupit.. Ja sma poludila cure pocela sam se derat da sta ja to trazim od nje, da li trazim nesto nerazumno poludila sam skroz.. Rekla sam da necu de upisat i ona je kao potrgala te zahtjeve... I sad eto placen..mrzim ove ljude tu u splitu, ja koga god sam isla smao nesto seru komentiraju nitko nikad nije reko ajmo ti pomoc, napravio sve sta moze.. Samo nadrkani i nesto komentiraju ispitiju cinicno

Sara 🌸
    03. Lipanj 2020. 17:03

Hcijnas

Ja išla se upisat kod ginekologice. (tko nije popratio zivim 3 god u st a moja je u os) I došla ja upisala moje podatke potpisala zahtjev. I kaze ona to je to. Ja reko molim da li me može odma i naručit… Da sam bila prošli tj na hitnoj i sumnja na bubrezni kamenac i da me zadnja 3 dana boli drugacije desni jajnik. I ona krene da di sam ja bila 3 godine i da nemoze ona mene prije nego hzzo provede prijenos itd… I ja kazem ok ali ako prijenos traje po njenom do 3 tjedna a ona svakako narucuje tek od drugog tjedna 7og mjeseca.. Nek me naruci.. I nis ona nes i dalje krene tupit.. Ja sma poludila cure pocela sam se derat da sta ja to trazim od nje, da li trazim nesto nerazumno poludila sam skroz.. Rekla sam da necu de upisat i ona je kao potrgala te zahtjeve… I sad eto placen..mrzim ove ljude tu u splitu, ja koga god sam isla smao nesto seru komentiraju nitko nikad nije reko ajmo ti pomoc, napravio sve sta moze.. Samo nadrkani i nesto komentiraju ispitiju cinicno

Ajme baš mi je žao. Stvarno je! Ja ko splitsko dite moram odma uskočit, NISU SVI TAKVI🙈 Ne znam da li si u mogucnosti, otiđi polikliniku CITO,  na Trsteniku. Pregled je 400 kn, al za prvu ruku, znat ces sta i kako. Di si se isla upisat,nisi valjda u Dom Zdravlja?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

LeLa2807
    03. Lipanj 2020. 17:04

Hcijnas

Ja išla se upisat kod ginekologice. (tko nije popratio zivim 3 god u st a moja je u os) I došla ja upisala moje podatke potpisala zahtjev. I kaze ona to je to. Ja reko molim da li me može odma i naručit… Da sam bila prošli tj na hitnoj i sumnja na bubrezni kamenac i da me zadnja 3 dana boli drugacije desni jajnik. I ona krene da di sam ja bila 3 godine i da nemoze ona mene prije nego hzzo provede prijenos itd… I ja kazem ok ali ako prijenos traje po njenom do 3 tjedna a ona svakako narucuje tek od drugog tjedna 7og mjeseca.. Nek me naruci.. I nis ona nes i dalje krene tupit.. Ja sma poludila cure pocela sam se derat da sta ja to trazim od nje, da li trazim nesto nerazumno poludila sam skroz.. Rekla sam da necu de upisat i ona je kao potrgala te zahtjeve… I sad eto placen..mrzim ove ljude tu u splitu, ja koga god sam isla smao nesto seru komentiraju nitko nikad nije reko ajmo ti pomoc, napravio sve sta moze.. Samo nadrkani i nesto komentiraju ispitiju cinicno

Slučajno sam naletila na tvoj post, idući put kad imaš neugodno iskustvo sa dr/sestrom, samo smireno kaži u redu nema problema dajte mi napismeno da me neće primit/naručit i da ste upoznati sa mojim zdravstvenim stanjem pa da vidimo hoće li se tako ponašat. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

03. Lipanj 2020. 17:06

Siijjj

Hcijnas

Ajme baš mi je žao. Stvarno je! Ja ko splitsko dite moram odma uskočit, NISU SVI TAKVI🙈 Ne znam da li si u mogucnosti, otiđi polikliniku CITO, na Trsteniku. Pregled je 400 kn, al za prvu ruku, znat ces sta i kako. Di si se isla upisat,nisi valjda u Dom Zdravlja?

Da u dom zdravlja.. A nemogu privstno vise kad moram u postupak... Sve sam do sad 3 godine privatno isla... 

Sara 🌸
    03. Lipanj 2020. 17:17

Hcijnas

Siijjj

Hcijnas

Ajme baš mi je žao. Stvarno je! Ja ko splitsko dite moram odma uskočit, NISU SVI TAKVI🙈 Ne znam da li si u mogucnosti, otiđi polikliniku CITO, na Trsteniku. Pregled je 400 kn, al za prvu ruku, znat ces sta i kako. Di si se isla upisat,nisi valjda u Dom Zdravlja?

Da u dom zdravlja.. A nemogu privstno vise kad moram u postupak… Sve sam do sad 3 godine privatno isla…

Ah Sanjich, mozda da odes do Hzzo pa da ti daju azurirani.   popis ginekologa koji trenutno upisuju, istrazis ih malo na Google pa im se javis? 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.