Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    01. Lipanj 2020. 15:13

Malela 🎉🎉🎉🎉🎉 drago mi je, sad samo lagano sa puuuno strpljenja ❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

curly29
    01. Lipanj 2020. 15:16

Malela

Cure evo stigao je nalaz beze, ja sam zadovoljna, beta 17965 ❤️.
    Curly meni je sada u ovom zadnjem ciklusa jedan dan trakica bila svijetla a nakon toga samo bijeli, čisto kao snijeg i eto ga imam plusić. Ne znam što se dogodilo ni kada je bila O.

Cestitam ja tebi, da sve bude kako treba 🙏🏼
    Ma meni je izgledalo prerano da imam O, po mom osjecaju tamo oko 17og dana od pocetka menstruacije meni bude probadanje, iscjedak i to.. i nikako da ubodemo, uzmem trakice da mi pomognu one me zbune, sve fino krene da tamni i opa, ajmo sad unazad.. svakako je tvoje iskustvo utjesno za cuti 😍

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

curly29
    01. Lipanj 2020. 15:24

Lucky🍀

curly29

https://ibb.co/sK9BK3q
    Ja cure ovo nista ne kontam, kako moze da pocne da tamni i onda opet posvijetli T? Evo danas svijetlija nego juce , jel se vama to desava? Mene toliko strah da nemam ovulaciju inace da evo sva sam pretrnula.. pocetnik sam trakica, mozda sam ovo shvatila pre euforicno :) ako je neko imao iskustvo ovakvo, napisite mi molim vas jel to sta znaci ili opusteno? 🙂🙏🏼

Tako ti je meni ovaj mjesec, tamno pa svijetlo, a nikako pik, i trajalo je eto 10 dana pa sam istrosila trakice i ne zelim se zamarat vise s tim jer te to izludi 🤯🤯 ako M ne dode uskoro idem ginekologu pa cu bit pametnija, ovako se samo stresiras.
    Sve u svemu ja mislim da je meni mozda neka cista, nemam drugog objasnjenja da trakice budu danima tamne, a da nikako pik ne pokazu a da nisam ni trudna. Ne zelim te uznemirit, ali kazem koje su opcije moguce

Ma ne uznemiravas me, sve su opcije otvorene. Kod mene je haos sa ciklusima od 34 do 40 dana setaju, tako da me jos neki dodatni komplikator ne bi cudio 😂 htjela sam ovaj prvi mjesec trakica da me bar utjese da imam uopste O, ne znam zasto me strah da je nemam nikako.. u svakom slucaju, tebi zelim da sve bude uredu, da su samo trakice konfuzne i nesto u zraku 🥰

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Fancy
    01. Lipanj 2020. 15:32

Zene, beta je danas oko 9.
    Prestala s utrogestanima sinoc jos, sad cekam M, pa za 15tak dana idem kod dr da vidimo sta dalje. 

Not that fensi, ekšli..

• Malela
    01. Lipanj 2020. 15:41

Fancy stvarno mi je žao, vjerovala sam da će ipak rasti. 

• Malela
    01. Lipanj 2020. 15:41

Fancy stvarno mi je žao, vjerovala sam da će ipak rasti. 

Sara 🌸
    01. Lipanj 2020. 15:53

FANCY žao mi je, stvarno. 😔

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    01. Lipanj 2020. 16:07

Tako je kako je, idem dalje sa vama svima.. hvala vam, divne ste ❤

Not that fensi, ekšli..

Dashuri
    01. Lipanj 2020. 16:25

Malela divne vijesti, čestitam!! ❤️
    Fancy sve si bliže svome cilju, samo hrabro!!! 🙏💗

Cure, je li koja od vas ima iskustva sa Gynositol vrećicama?
    Ja upravo sa konzultacija gdje mi ih je ginekologica preporučila. 

05.12.2022 💗

• BruNa
    01. Lipanj 2020. 16:25

Malela cestitam. Samo strpljivo sad dalje. 
    Fancy zao mi je. Bit ce dobitan slijedeci ciklus.

Evo, ja sam danas bila na uzv. Kasni mi tjedan dana . I vidio mi je vodeci folikul, ja ne mogu vjerovat. Kod mene se sve poremetilo eto. Sto znaci da ovulacija jos nije bila i da bi mogla biti svaki cas. Rekao je da pocekam dva tjedna, da ako mi ne dode menga da dodem na kontrolu i da se dalje dogovorimo. Ovaj mjesec sve cudno nesto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.