Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    26. Svibanj 2020. 09:45

Hcijnas

silver

Hcijnas

Hcijnas

Mene ne cudu to proslih mjeseci jer znam da imma sve simptime pmsa inace.. Cudi me da danas 3 dana pred M nemam niti jedan… A sinoc me probudila uzasna bol oko 3, s desne strane ja bi cak rekla ledja… Od kuka prsma unutra.. E sad da li mozda to ove vodene ciste pucaju neznam.. Al znam da me tolko bolilo da sam plalala i zaspala tek pred jutro uz jedan nalgesin forte… Sad sve kao cekam te simptome pmsa jer jedva cekam M da mogu ici krv izvadit i to…

ipak nisu ciste pucale nego bubrezne kolike… Zavrsila nocas na hitnoj 😩

Oh ne!!! Ja sam do sada u zivotu imala 3 puta, ni najgorem neprijatelju ne zelim tu bol!! Razumijem te! Zanimljiv je podatak da je porod bol broj 2 na listi najjače boli koju čovjek može osjetiti, bubrežni kamenac je bol broj 1! Zanima me da li je to istina….
    Nadam se da ti je bolje!!!

Silver pomagaj sta ti je malo olaksalo ovu bol… 2 ure sam sve skupa spavala.. Nisam znala da ovo postoji, kud boli nenormalno jos nemos zaspat ni nis…. bas sam na rubu da bi urlala

Joj znam, ja sam gubila svijest od boli prije nego sam išla na hitnu, tamo su mi dali neke konjske injekcije protiv boli, (možda valijum ahahha), jedino tada sam mogla zaspati. A za doma su mi dali voltarene (za internu primjenu, čepiće koji baš nisu puno pomogli ali barem malo). Rekli su mi da pijem vodu, čaj ili pivo (da, pivo je za ispiranje bubrega super). I rekli su mi da se krećem ako mogu, skačem ili trčim! Ja sam ih poslušala i to malo dok bol nije takva da me baca u knockout nisam ležala, ispiškila sam kamen nakon krigle piva (možda nakon 2-3 dana, znam da ti se baš i ne pije pivo u tom stanju ali...). Kad te baš uhvati dobar je i tuš ili kupka, malo ublaži ali realno...ta bol...nema pomoći, preživi!! Nakon tih iskustava postala sam osoba sa jako visokim pragom boli...drži se!! Izaći će to van!!! Pij litre i litre!!!
    Jel piškiš krv? Ja sam dakle čistu krv piškila, čistu kao iz vene!!! Jaoooo kad se sjetim....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

chiAn
    26. Svibanj 2020. 09:54

Hcijnas

silver

Hcijnas

Hcijnas

Mene ne cudu to proslih mjeseci jer znam da imma sve simptime pmsa inace.. Cudi me da danas 3 dana pred M nemam niti jedan… A sinoc me probudila uzasna bol oko 3, s desne strane ja bi cak rekla ledja… Od kuka prsma unutra.. E sad da li mozda to ove vodene ciste pucaju neznam.. Al znam da me tolko bolilo da sam plalala i zaspala tek pred jutro uz jedan nalgesin forte… Sad sve kao cekam te simptome pmsa jer jedva cekam M da mogu ici krv izvadit i to…

ipak nisu ciste pucale nego bubrezne kolike… Zavrsila nocas na hitnoj 😩

Oh ne!!! Ja sam do sada u zivotu imala 3 puta, ni najgorem neprijatelju ne zelim tu bol!! Razumijem te! Zanimljiv je podatak da je porod bol broj 2 na listi najjače boli koju čovjek može osjetiti, bubrežni kamenac je bol broj 1! Zanima me da li je to istina….
    Nadam se da ti je bolje!!!

Silver pomagaj sta ti je malo olaksalo ovu bol… 2 ure sam sve skupa spavala.. Nisam znala da ovo postoji, kud boli nenormalno jos nemos zaspat ni nis…. bas sam na rubu da bi urlala

I ja sam jučer bila na 3 hitne zbog bubrežnog napada...povraćanje, umiranje...

Dobila 3 injekcije za  bolove venozno i 3 muskulatno, infuziju pa se malo smirilo...

Doktor mi prepisao NAKLOFEN tablete...kaze "ako ti u ljekatni ponude neku zamjenu za njih, jer je to vrsta voltarena, ne uzimaj, traži izričito njih jer su dokazane protiv bubrežnih napad..."

Uz to spasmex 3x dnevno za proširenje kanala...

I što više tekućine...5-6-7 litara dnevno...što više mokriš, manje će boliti...
    Ali ne po malo piti pa po malo mokriti...nego da kada mokriš da baš slapovi idu 😁
    Preporučen je UVIN čaj...ali ja pijem druge čajeve i vodu...

Ja sam u 3mj završila u bolnici na 10 dana jer mi se kamen zaglavio u kanalu...bubreg se proširio i upalio...7 dana temp, mučnina, povraćanje...priključena na infuziju stalno...2 antibiotika pila...
    Ugradili mi cjevčicu, tj JJ protezu u kanal...evo prošli pon ju izvadili jer navodno kamena više nema...i točno tjedan dana nakon vađenja, najgori napad u životu sam imala...
    Tako da znam kako ti je...

P.s. u slucaju da ne mozes naci naklofen, probaj sa analginima...inace mi je to prije bila terapija...
    3x1 dnevno analgin
    3x1 dnevno spasmex
    3x2 rowatinex kapsule (kupe se u ljekarni za razbijanje/otapanje kamena)

Sretnoo!!

url=https://lilypie.com]

chiAn
    26. Svibanj 2020. 09:59

Oprostite djevojke na dugom postu i nevezanom za temu...samo sam htjela pomoći sa svojim iskustvom...

Silver je dobro napisala...skakutati po stepenicama posebno prema dolje...i grijati mjehur i kanal i preponu sa te strane sa koje te boli...

I ja sam mokrila krv...urin mi je bio kao crno vino...užas...

Samo što više tekućine piti! Nikad nije dovoljno...meni su  u bolnici davali po 4 litre kroz infuziju i jos sam uz to morala piti i sama...doslovno sam samo na wcu bila 😁
    Nije mi se isplatilo ici nazad u krevet 🤭

silver
    26. Svibanj 2020. 10:03

Daaaa, tako je, Spasmex, vidiš zaboravila sam to ime, to je to...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    26. Svibanj 2020. 10:09

Sanjich moja, šta te snađe🙈🙈🙈 Želim ti što brži oporavak! 

Tinchy, Martina je nazalost otisla na temu za umjetnu oplodnju, bas prije par dana, ne zbog sretnih vijesti, nažalost. 😔

Fancy ženo, kakvo stanje jutros?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    26. Svibanj 2020. 10:51

Lucky🍀

Zene ja sam razmisljala ako ovaj ciklus ne uspije sa T, a ocito nece uspjet jer ne mogu uganjat pik 😂 da pocnem sa vrkutom… E sad moje pitanje je jel moram cekat da dobim M pa onda kad M zavrsi ili kako? Znam da ste pisale dosta o vrkuti ali nisam sve popamtila

Možeš je već sad počet pit, samo nemoj za vrijeme trajanja M. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    26. Svibanj 2020. 10:59

Siijjj

Sanjich moja, šta te snađe🙈🙈🙈 Želim ti što brži oporavak!

Tinchy, Martina je nazalost otisla na temu za umjetnu oplodnju, bas prije par dana, ne zbog sretnih vijesti, nažalost. 😔

Fancy ženo, kakvo stanje jutros?

Hej. Ma ne pisem jer necu da vas zamaram, svaka od vas ima svoje brige a onda se jos i ja javim test ovakav test onakav😂
    Ne znam, jutros je opet sjena, neznatno jaca nego prije 2 dana. Nekako me kopka da bi to vec morala biti crtica, ne znam
    https://postimg.cc/DJvSZ35W

Uzivo se malo bolje vidi.
    Radila sam i Gravignost mini al ne sa prvim urinom, i stajaznam i tu se vidi blijeda roza crtica..

Uglavnom, jedino sto me tjesi je poprilicno dosadna ali i poprilicno neugodna mukica koja je krenula sinoc, a od jutros dosta intenzivnije.

Sad se lomim da ne idem jos vaditi betu, rano je, najvise zato sto sam je prosli put vadila na dan kad je kasnila i 2 dana poslije i pravilno se duplala a ipak trudnoca nije bila ok. Sad bih sacekala malo, barem do naredne sedmice ako se budem mogla strpiti.

Kakva je kod tebe situacija? Kad piskis test?

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    26. Svibanj 2020. 11:00

Lucky🍀

Zene ja sam razmisljala ako ovaj ciklus ne uspije sa T, a ocito nece uspjet jer ne mogu uganjat pik 😂 da pocnem sa vrkutom… E sad moje pitanje je jel moram cekat da dobim M pa onda kad M zavrsi ili kako? Znam da ste pisale dosta o vrkuti ali nisam sve popamtila

Vrkuta je zakon. Ja ne bih cekala nista, pocela bih je odmah piti na tvom mjestu.

Not that fensi, ekšli..

• ZuleZ
    26. Svibanj 2020. 11:07

Meni ovaj ciklus M kasni 7 dana, a testovi negativni. Nisam pametna. Ujutro cu zvat ginekologa pa se narucit na pregled. Ja sam pila vrkutu pretprosli ciklus, prosli ciklus mi je M uranila 2 dana, a ovaj sada kasni 7. Ne znan jel povezano s vrkutom, uzevsi u obzir da su mi do sada ciklusi bili redovni  i uredni, mislin da bi cak moglo bit zbog vrkute. Eto ti moja usrana srića. 😁😅

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

• Malela
    26. Svibanj 2020. 11:09

Kod mene je za sada još uvijek sve čisto i bez M, stigne još doći. Vidjet ćemo kako bude kroz dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.