Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    26. Svibanj 2020. 11:15

Fancy

Siijjj

Sanjich moja, šta te snađe🙈🙈🙈 Želim ti što brži oporavak!

Tinchy, Martina je nazalost otisla na temu za umjetnu oplodnju, bas prije par dana, ne zbog sretnih vijesti, nažalost. 😔

Fancy ženo, kakvo stanje jutros?

Hej. Ma ne pisem jer necu da vas zamaram, svaka od vas ima svoje brige a onda se jos i ja javim test ovakav test onakav😂
    Ne znam, jutros je opet sjena, neznatno jaca nego prije 2 dana. Nekako me kopka da bi to vec morala biti crtica, ne znam
    https://postimg.cc/DJvSZ35W

Uzivo se malo bolje vidi.
    Radila sam i Gravignost mini al ne sa prvim urinom, i stajaznam i tu se vidi blijeda roza crtica..

Uglavnom, jedino sto me tjesi je poprilicno dosadna ali i poprilicno neugodna mukica koja je krenula sinoc, a od jutros dosta intenzivnije.

Sad se lomim da ne idem jos vaditi betu, rano je, najvise zato sto sam je prosli put vadila na dan kad je kasnila i 2 dana poslije i pravilno se duplala a ipak trudnoca nije bila ok. Sad bih sacekala malo, barem do naredne sedmice ako se budem mogla strpiti.

Kakva je kod tebe situacija? Kad piskis test?

Neću ja još, tek tamo u prvom vikendu lipnja. Jer O mi je bila u prosli četvrtak. Tako da... Čvrsto san odlučila da nikakve testove neću radit prije moguće M, nego budem čekala i tek onda ako bas 15. dan od O ne dođe, onda napravim jedan. 🤗

Sta se tiče crtice, vidljiva je. Daj Bože da potamni uskoro 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

simba
    26. Svibanj 2020. 11:17

Mallla

Bruna čest rezultat vrkute je produljen i zbrčkan ciklus al kažu da ipak valja istrpit 3mj pa onda radit pauzu s njom.
    Tinchy dobrodošla nazad!
    Sanjich ajojjj… Mogu mislit šta je to bilo kad si na hitnoj završila. Drži se!

Zar nije obrnuto? Vrkuta je baš za reguliranje ciklusa. Ja sam pila vrkutu 2 mj jer sam imala duge cikluse, i preko 40 dana, šarali su kako su htjeli. Ugl, tad sam ostala trudna, nakon dosta GODINA sexa bez zaštite. Ali i taj mj sam ima školsku ovul na 14 dana prije očekivane O. 🤷‍♀️

👩33g
    👨42g
    👦4g

Dashuri
    26. Svibanj 2020. 11:22

Jedno pitanje, je li bolje piti čaj od vrkute ili Femisan A kapi?
    I kako vrkuta utječe na štitnjaču? Mislim da ste negdi pisale da ima neke nuspojave?
    Meni je ovo 2. Ciklus sa Femisan A kapima. Ovaj mjesec bez trakica, nekako su me umorile, uzela sam pauzu 😵

05.12.2022 💗

Sara 🌸
    26. Svibanj 2020. 11:29

Mislim da je za svaki biljni pripravak u slučaju problema sa stitnjacom bolje prethodno razgovarati sa lijecnikom, bio to ginekolog il endokrinolog. Vrkuta utječe na hormone. Ja se ne bi igrala. Što se tiče Femisan A kapi, ne znam stvarno. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

26. Svibanj 2020. 11:45

Ljudi hvala vam svima na odgovorima i savjetima. Znala sam da mora bit tu netko tko je imao isto.. Bila sam jutros kod gin. Jer su se zabrinuli da nije vanmaternicna jer isto bude slicna bol.. Al nije bas je bubreg.. S jedne strane mi je i draze da je to,. 
    Dok me ne bude ovih par dana zelim svima srecu s testovima i da jos koji plus dodje da zabetoniramo ovu karantenu!
    💕👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

maki994
    26. Svibanj 2020. 11:57

Ja takodjer pijem vrkutu, ali ne bas tako puno kao sto navodno treba. Pijem jednu solju ujutro i to je to. Ponekad popodne ako se sjetim. Pila sam prosli mjesec i pijem i ovaj pa cu napraviti stanku. Prosli mjesec mi je menga bila tocna kao sat, i nisam imala strasne bolove kao inace prvi dan. Sad da li je od vrkute ili ne, to ne znam. Takodjer prije dok sam koristila trakice za ovulaciju, pik sam ponekad uhvatila, nekad ne. Ova dva mjeseca sam uhvatila i to bas pikčinu, doduse ovaj mjesec malo kasnije ali je bio. Ja mislim da mi vrkuta dosta doprinosi, tako da namjeravam nakon mjesec dana stanke ponovo piti. Ako naravno ne dodje do trudnoce 😁 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Negro22
    26. Svibanj 2020. 13:24

Pozdrav cure
    Vec jako dugo vas pratim i super mi je sto si medusobno pomazete i sto ste si podrska.
    Nadam se da me primate u grupicu 😊
    Pocela sam koristiti lh trakice u 1.mj,sve do 23.05 niti jednom nisam imala ocitanje ovulacije..da li je neka od vas imala takvih slucajeva? Po ovome mi je ovulacija ili lh pik bio 14 dc uz probadajucu bol u jajniku,pa se nadam da bi napokon to moglo biti kako treba..kakva su vam iskustva sa clearblue i duchesse trakicama?
    Sorry na dugom postu

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

Mallla
    26. Svibanj 2020. 13:50

Hej Negro dobrodošla! Meni su jedne i druge trakice dobre al tek nakon što sam uštosila ciklus s jeftinim trakicama s ebaya.
    Pik nisam ulovila samo u anovulatornom ciklusu!
    Drži se Sanjich ❤️ da da spamex daju za bubrege i tijekom poroda... I LIKE SPASMEX 😂
    Simba potpisujem ovdje Siiijjj svaki pripravak koji utječe na hormone valja uzet a oprezom. Na njoj je glas da regulira ciklis a nekima je zbrljala. Meni konkretno smanjila M sa 7dana na 3, M je bila crna i oskudna, grudi su bile ogromne, ovulacija otišla na 23dc a ciklus se s 30 produžio na 40 dana. Neke cute su od vrkute imale vaginalnu suhoću.... Dakle mislim da svaka od nas koja želi može probati i vidjeti jel joj odgovara pa odlučit pit ili ne pit. Isto tako ja sam je pila od kraja M do nove M, al su mi cure savjetovale da je pijem do O ili do 7dpo jer za ranu trudnoću je loša a kasnije u trudnoći jako dobra.... Zaključak ima raznih iskustava i mišljenja. Preporučila bi svima da probaju ali da smanje očekivanja jer moguće je da će regulirat ciklus ali je moguće da će ga zbrkat. Npr. Vrkuta regulira hormone, dovodi u balans, ali u trudnoći npr. Hormoni nisu regularni već su različiti omjeri, a neki pripravak ne može znat jesmo li trudne ili ne ako me kužite. 
    Tipa vrkutu sam opisala, maca mi je digla libido, noćurak pojačao plodni sluz i digao temperaturu tijela.... A sad kad ne pijem ništa ciklus se unormalio to je moje iskustvo al opet kažem svaka žena ćebimat različito iskustvo! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    26. Svibanj 2020. 13:52

Silver, ChuAn i Sanjich sve što ste napisale iako je off topic je vrijedno znati, sve nas nekad može zadesit! Hvala šta ste podjelile islustvo! 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    26. Svibanj 2020. 14:07

Pozz Negro, dobrodošla. Nema potrebe za ispričavanjem na dugom postu 😉. Ovo mi je bio prvi mjesec da sam koristila CB testove, samo zato jer sam ih kupila upola cijene. Veoma su skup sport,posebice za zene kojima ovulacija varira. Moj savjet ti je da kupis jeftine trakice (potrazi po njuskalu ako ti se ne da čekat one sa ebaya ili aliexpressa). Mozes ih kombinirat, npr ja bi u tvom slučaju počela pratit od prvog dana nakon menstruacije sa tim trakicama i onda pratila da li ide prema piku, zatim kad ta crta postane tamna, skoro do pika, uzela bi koji CB test (tako i oni preporucuju na svojim uputama čak). Iako, većina žena ovdje ni ne koristi CB. 
    Jesi sigurna da nisi imala O? Malo mi je to čudno, da od siječnja nisi imala ovulaciju. Ako je tako, ja bi i obavila ginekološki pregled. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.