Bajo, ovo je veoma blizu pika, ako ne cak i pik!
Evo ponavljam jos jednu trakicu jer nisam pricekala 10 min a sad je ne mogu pronaci
Sto se tice te vrkute, kako vam je utjecala na sluz, jer citam svakakve komentare, da isusuje, da je nekima povecala sluz…jer bas mi i ne treba da mi se i to jos smanji, jer pod zadnje bas ne primjecujem da je ima nesto puno 🙈
Počni ju piti pa ćeš vidjeti. Velikoj većini je utjecala pozitivno na ciklus i na začeće.. Par komentara prije, čini mi se da je Malla napisala da je dobra u trudnoći, a pak par stranica prije toga, netko drugi, kako se ne smije nikako piti u trudnoći jer potiće krvarenje i utječe na hormone (što je po meni istina, jer je logično). Zaključak: imaš ispravnih savjeta tu a i relativno krivih. Uzmi svaki savjet sa oprezom.. I čitaj malo o tom čaju nevezano za forum.🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav cure!
Danas bila kod gin. Napravila mi uzv, 13.dc je. Vidi folikul, 19 mm. Svaki cas ce puknuti. Mi vec pokrili.
Uzela mm up.za spermiogram. Sestra mi nista nije znala reci kako se radi, kad, gdje nosim uzorak uopce. Ono??? To ti je posao. Ili ju bilo sram, mlada je neka.
Sto sam citala kod vas, apstinencija 4 dana pa onda, jel?? U casu kao za urinokulturu? Koliko smoje biti od uzimanja uzorka do predaje u laboratorij?
E ne znam gdje točno nosite uzorak. Mi smo radili privatno u poliklinici Betaplus. Njihove upute su bile apstinencija 2-5 dana, uzorak skupiti u sterilnu posudicu (moze ona za urin) i bitno da se donese unutar sat vremena.. ne da dulje stoji.. idealno sto prije jel.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Zdravo, znam da to nije tema ovdje ali ste mi najaktivnije pa mi mozda neko bude mogao nesto odgovoriti. Lh trakicom sam utvrdila ovulaciju 11.5. Test mi je pozitivan, uradila sam juce betu 348. Morala sam otici kod ginekologa, zbog visokog pritiska da se konsultujem i sa njim. I na pregledu kaze da se jos uvijek nista ne vidi. Da li je prerano da se nesto vidi? To je nekih 15 dana od ovulacije? Treba li se i tada vidjeti? Rekao mi je da ponovim betu za 10 dana i da dodjem. Hvala vam i izvinite sto pisem na ovu temu
Ne brini to ti je fuul prerano. Mene je iznenadilo kad mi je dr rekla da dodem kroz 10 dana.. tad cu biti trudna nepunih 6 tj vjerojatno ce vidjeti samo gestacijsku vrecicu.. ali neka..idem ja ovaj put ranije.. 🙈🥳
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evohttps://ibb.co/PzypfYc
Bajo, u akciju!! 😉
Sto se tice vrkute, ja sam na više mjesta citala da se ne smije u prvom tromjesecju konzumirat.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evohttps://ibb.co/PzypfYc
Bajo, u akciju!! 😉
Sto se tice vrkute, ja sam na više mjesta citala da se ne smije u prvom tromjesecju konzumirat.
Čuvam vojnike 3 dana 🤣🤣🤣🤣
Bajo u akciju, čini mi se da je to pik. Obzirom na prethodne trakice da!
Što se vrkute tiče i općenito pripravaka svatko donosi sam odluku, svatko čita za sebe i zaključuje za sebe. Sve je nekome pomoglo a nekom nije pa tako i vrkuta.
Na većini mjesta piše prva 3mj trudnoće vrkuta nikako iza 3 mj je preporučljiva. Ako uzmemo da je prva 3mj za izbjegavat jel je sigurno piti iza ovulacije.... Tako da dalo bi se tu razglabat. Žao mi je što ispada da se trebamo tu natjecat s idejama i zaključcima, ovo nije grupa za to, ovo je grupa za podršku i razmjenu iskustava!
url=https://lilypie.com]
veliki pozdrav cure, trudilice, cekalice..
do prije nekih godinu dana sam bila poprilično aktivna na forumu, ali su se neke stvari izdogađale….
ukratko, evo me opet među trudilicama, i jako se veselim ponovnom druženju!
Samo da vas u kratkim crtama upoznam sa svojom situacijom:
2013. endometrioza operirana uspješno
2017. ponavljajuci CIN 1, zamrzavanje grlica maternice (krioterapija), nakon toga svaki papa test uredan
2018., pocetak 2019. bezuspješno pokusavanje zaceca sa bivsim partnerom…
kraj 2019 zbog neredovitih ciklusa vadim spolne hormone iz kojih se dijagnosticira PCOS…. daljnje pretrage ukazale na inzulinsku rezistenciju.
Sada sam vec 4.ciklus na terapiji s Glucophage, ciklusi se polako vracaju na 31 dan… prije 2 tjedna LH trakicama i UZV potvrdena ovulacija!!
Danas sam na 1dc, upravo narucena nova tura LH trakica i testića, i jako se veselim novoj avanturi :)
pokušat cu uhvatit vremena prolistat stare postove, dotad slobodno napisite ukratko svoju pricu , ukoliko niste umorne od ponavljanja, da i ja vas malo bolje upoznam…
Također me zanimaju vase preporuke za dodatke prehrani, za mene i decka?
jos jednom veliki pozdrav 'starim' curama koje poznajem sa proslih tema, isto tako novima , puno srece svima nama !!
Pozdrav, kako si prošla s krioterapijom, meni dr savjetuje zaleđavanje grlića?!
Bajo u akciju, čini mi se da je to pik. Obzirom na prethodne trakice da!
Što se vrkute tiče i općenito pripravaka svatko donosi sam odluku, svatko čita za sebe i zaključuje za sebe. Sve je nekome pomoglo a nekom nije pa tako i vrkuta.
Na većini mjesta piše prva 3mj trudnoće vrkuta nikako iza 3 mj je preporučljiva. Ako uzmemo da je prva 3mj za izbjegavat jel je sigurno piti iza ovulacije…. Tako da dalo bi se tu razglabat. Žao mi je što ispada da se trebamo tu natjecat s idejama i zaključcima, ovo nije grupa za to, ovo je grupa za podršku i razmjenu iskustava!
Slazem se, zato i pitam da cujem misljenja i iskustva vise osoba cisto da si donesem nekakav svoj zakljucak i odluku kako piti 😊
Ma razumimo se, nego meni biće počeo PMS pa sam napeta 😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji