Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 17:54

Amelie

Siijjj

Amelie

Draga Ritaželim vam svu sreću i da vam IVF omogući ostvarenje vaše želje.. vjerujem da bude!!:)) 🤗

Amelie, kako si ti, kako se osjecas? Ima li jos kakvih novih simptoma?

Hej, sve je ok.. osim sto vise ne pijem tabl za alergiju pa me ubijaju ti simptomi. Vadila sam betu danas opet i super se poduplalo.. od 271 u sub na 608 danas.. A ovo sto si rekla da se bojis vidjeti plus.. sve mi je jasno. Mogu ti reci da ja ovaj put nisam euforicna.. ne radim velike planove.. sve dan po dan pa kako bude.. veseli me sto cu na prvi pregled već kroz 10 dana.. nadam se da ce tada biti sve ok za taj kratki period T. Samo polako ..doci ce T i bude sve ok;)

Baš mi je drago🤗 Želim ti da se beta nastavi dalje duplat! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

25. Svibanj 2020. 18:43

Mene ne cudu to proslih mjeseci jer znam da imma sve simptime pmsa inace.. Cudi me da danas 3 dana pred M nemam niti jedan... A sinoc me probudila uzasna bol oko 3, s desne strane ja bi cak rekla ledja... Od kuka prsma unutra.. E sad da li mozda to ove vodene ciste pucaju neznam.. Al znam da me tolko bolilo da sam plalala i zaspala tek pred jutro uz jedan nalgesin forte... Sad sve kao cekam te simptome pmsa jer jedva cekam M da mogu ici krv izvadit i to... 

25. Svibanj 2020. 19:30

https://ibb.co/3ypJsHK
    Zadnja trakica je od danas na poslu al nisam je odma slikala
    (Meni ovo sve novo s trakicama ) 

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 19:46

bajo

https://ibb.co/3ypJsHK
    Zadnja trakica je od danas na poslu al nisam je odma slikala
    (Meni ovo sve novo s trakicama )

Jos je to slabo ali ide,  samo ne znam koliko je vjerodostojna (ako je nisi unutar 10 min slikala). Sušenjem se ta crta jos vise vise pojaca. Zato je vazno da unutar 10 min prikupis podatke😁  

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    25. Svibanj 2020. 19:47

Curke,znam da tu ima onih koje su prosle spontani. Ja imam neredovite cikluse, do 40 dana negdje. Prva nakon spontanog dosla za 30. Druge sada nikako, 42 dan ciklusa mi,naravno test nazalost negativan. Jel se kome poremetio ciklus nakon spontanog?

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 19:51

BruNa

Curke,znam da tu ima onih koje su prosle spontani. Ja imam neredovite cikluse, do 40 dana negdje. Prva nakon spontanog dosla za 30. Druge sada nikako, 42 dan ciklusa mi,naravno test nazalost negativan. Jel se kome poremetio ciklus nakon spontanog?

A evo, ja i danchy smo u tom vlaku 🙄 Nekad se dogodi, nadam se da nece postat trajno. Tj nadan se da necemo ni saznat nego ostat trudne sta prije 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    25. Svibanj 2020. 20:22

BruNa

Isto i kod mene,prva dosla za 28 dana,a druge nikako nema. 45 DC mi danas 🤷‍♀️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• BruNa
    25. Svibanj 2020. 20:49

Lakse mi znat da je drugima tako. Bome smo u istom vagonu. Nadam se da nakon ove koja dode slijedeca nece doci 9 mjeseci😃

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 20:51

BruNa

Lakse mi znat da je drugima tako. Bome smo u istom vagonu. Nadam se da nakon ove koja dode slijedeca nece doci 9 mjeseci😃

🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    25. Svibanj 2020. 20:56

Siijjj

Amelie

Siijjj

Amelie

Draga Ritaželim vam svu sreću i da vam IVF omogući ostvarenje vaše želje.. vjerujem da bude!!:)) 🤗

Amelie, kako si ti, kako se osjecas? Ima li jos kakvih novih simptoma?

Hej, sve je ok.. osim sto vise ne pijem tabl za alergiju pa me ubijaju ti simptomi. Vadila sam betu danas opet i super se poduplalo.. od 271 u sub na 608 danas.. A ovo sto si rekla da se bojis vidjeti plus.. sve mi je jasno. Mogu ti reci da ja ovaj put nisam euforicna.. ne radim velike planove.. sve dan po dan pa kako bude.. veseli me sto cu na prvi pregled već kroz 10 dana.. nadam se da ce tada biti sve ok za taj kratki period T. Samo polako ..doci ce T i bude sve ok;)

Baš mi je drago🤗 Želim ti da se beta nastavi dalje duplat!

Falaa..i ja tebi da menga ne dode vise..;))

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.