E sada bi više od ičeg željela da mogu zaviriti u svoj organizam, da vidim što se dešava 🙄
Lakse mi znat da je drugima tako. Bome smo u istom vagonu. Nadam se da nakon ove koja dode slijedeca nece doci 9 mjeseci😃
Ili još bolje,da ni ova ne dođe 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
https://ibb.co/3ypJsHK
Zadnja trakica je od danas na poslu al nisam je odma slikala
(Meni ovo sve novo s trakicama )
Jos je to slabo ali ide, samo ne znam koliko je vjerodostojna (ako je nisi unutar 10 min slikala). Sušenjem se ta crta jos vise vise pojaca. Zato je vazno da unutar 10 min prikupis podatke😁
Mrljice ti me utjesis😘😘😘😘❤
Danchy ja napravila dva testa,oba negativna,ni sjena. Sad sam u fazi samo da menga dode da mogu pokusat ponovno. Kolko tebi inace traju ciklusi? Jesi radila test?
Danchy ja napravila dva testa,oba negativna,ni sjena. Sad sam u fazi samo da menga dode da mogu pokusat ponovno. Kolko tebi inace traju ciklusi? Jesi radila test?
Ovulacije nisi pratila?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam ovaj ciklus potrošila hrpu testova,neću ni reći koliko,ipak mi kasni već previše 🙈. Sjena na CB a sutradan drugi bijel kao snijeg. Trudnoca nije u pitanju,previše stresa a premalo akcije. Prije trudnoće ciklusi na 30dana,sve super i sad iza kiretaže ova situacija. Imaš kakva saznanja da malo poguramo mengu?
Mrljici ne treba savjet za mengu,čekamo plusic 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam ovaj ciklus potrošila hrpu testova,neću ni reći koliko,ipak mi kasni već previše 🙈. Sjena na CB a sutradan drugi bijel kao snijeg. Trudnoca nije u pitanju,previše stresa a premalo akcije. Prije trudnoće ciklusi na 30dana,sve super i sad iza kiretaže ova situacija. Imaš kakva saznanja da malo poguramo mengu?
Mrljici ne treba savjet za mengu,čekamo plusic 🤞
I meni je isto ciklus bio otprilike cca 30 dana.
Haha, danchy 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 al stvarno, nisan ja takva sritnica da bude sve isprve. Al dobro, manje cu se razocarat kad znan kako to funkcionira.
Btw zene,nisan na pijana, pa da badam po tipkovinici tisucu puta ovu razmaknicu, nego mi jede slova ovaj forum, pa pocne brisat ono sta napisen. Pa stavim razmak dok ne uspijen ponovi pisat. 😠
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Krenula sam ovaj ciklus sa trakicama,tak da se pronalazim u svemu tome,nisam uspjela ulovit pik. A mozda ga nije ni bilo.
Znam, nema smisla vise trosit na testove, trudnoca nije, nazalost. Sve se poremetilo: pocela sam pit vrkutu prije mjesec dana, al jos nema rezultata.
Mrljica tebi zelimo plus. Javi nam obavezno!;)
Krenula sam ovaj ciklus sa trakicama,tak da se pronalazim u svemu tome,nisam uspjela ulovit pik. A mozda ga nije ni bilo.
Znam, nema smisla vise trosit na testove, trudnoca nije, nazalost. Sve se poremetilo: pocela sam pit vrkutu prije mjesec dana, al jos nema rezultata.
Mrljica tebi zelimo plus. Javi nam obavezno!;)
A vrkuta isto može produžit ciklus. Al ko ce ga znat sta je tocno kad nan se dogodio pobacaj prije dva miseca. ako tribas savjet o koristenju lh trakica, pitaj ode. Al prati jos, ja san isto mislila odustat, obicno mi je O negdi izmedu 17-19 dana ciklusa, nije bila. Kad ono, uhvatila pik 24. dan ciklusa. Nema odustajanja😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji