Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Svibanj 2020. 15:04

Ooo vjerujem Lucky da si luda skroz s tim, tko ne bi bilo... Pa ako pik tek dođe ode ciklus na 45 dana, to je baš ajmee... Al dobro opet kažem da nek O dođe pa nek je i duži ciklus, može i produžit na 9mj. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    25. Svibanj 2020. 15:26

Držim fige da umjesto M dođe O

url=https://lilypie.com]

Fancy
    25. Svibanj 2020. 15:43

Siijjj

Fancy

Siijjj

maki994

Ovo za "plodniju" kasnu ovulaciju bi u mom slucaju bilo jako jako dobro 😂 ta teorija ce me motivirati ova dva tjedna cekanja 😂😂

Slažem se, al ja se baš ne nadam ničem. Ne mogu virovat koliko sam ravnodušna, jer smo čak i uvatili pik i relativno dobro pokrili. Baš je sve zbrljano i ne očekujem ništa. 🙄

Znas da se najcesce lijepe stvari dese kad se najmanje nadas… :))

Ma znam… Iskreno, bojim se i toga sta ce bit i ako vidim plusic. Al dobro, korak po korak. 🤞

@maki994, bome si akcijala😂

Meni je moj muž najjaci, jucer se migolji oko mene i pita jel opet triba on radit, da nije problem😂

Sto se bojis vidjeti plus? 🙉🤔

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 15:51

Fancy

Siijjj

Fancy

Siijjj

maki994

Ovo za "plodniju" kasnu ovulaciju bi u mom slucaju bilo jako jako dobro 😂 ta teorija ce me motivirati ova dva tjedna cekanja 😂😂

Slažem se, al ja se baš ne nadam ničem. Ne mogu virovat koliko sam ravnodušna, jer smo čak i uvatili pik i relativno dobro pokrili. Baš je sve zbrljano i ne očekujem ništa. 🙄

Znas da se najcesce lijepe stvari dese kad se najmanje nadas… :))

Ma znam… Iskreno, bojim se i toga sta ce bit i ako vidim plusic. Al dobro, korak po korak. 🤞

@maki994, bome si akcijala😂

Meni je moj muž najjaci, jucer se migolji oko mene i pita jel opet triba on radit, da nije problem😂

Sto se bojis vidjeti plus? 🙉🤔

Bojim se onog sta dolazi posli. S obzirom na pobacaj, umrit cu dok (i ako) prođe taj 8 tjedan a da sve bude ok. Nit na nebu nit na zemlji 🙈 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Malela
    25. Svibanj 2020. 16:59

Meni je danas 27dc, sutra bi trebala doći M. Dr je rekao de nema O pa očekujem gospodičnu M.
    Budući da sam tamo  negdje 17dc imala probadanje u predjelu jajnika i prozirnu sluz, nadam se da je O ipak možda bila. Od simptoma imam jak umor (to je možda i zbog ludog vremena), danas mi malo išla krv iz nosa (u prošloj T mi se cesto znala spustiti). Ne simptomi cijeli dan imam osjećaj da će doći, iako inače mene počne boliti trbuh dok M već krene. Tako da eto, nema mi druge nego još dan-dva pričekati. 

25. Svibanj 2020. 16:59

Ljudi, moram vam rec evo za 3 dana cu dobit M.. Trudna kao sto znamo nisam😂 i nemam nikakve simptome pmsa.. A kad pogledam npr prosli mjesec u kojem m smo pokrili O i pik imala sam sve zive simptome... (pisem ih u kalendar)
    Da li je moguce da ka ufilmam tako te simptome i sve to sta moze bit T.. A sad kao nismo pokrili nema sanse za T pa odjednom nit imamm grceve nit me bole sise nistaaa 

Sara 🌸
    25. Svibanj 2020. 17:04

Malela

Meni je danas 27dc, sutra bi trebala doći M. Dr je rekao de nema O pa očekujem gospodičnu M.
    Budući da sam tamo negdje 17dc imala probadanje u predjelu jajnika i prozirnu sluz, nadam se da je O ipak možda bila. Od simptoma imam jak umor (to je možda i zbog ludog vremena), danas mi malo išla krv iz nosa (u prošloj T mi se cesto znala spustiti). Ne simptomi cijeli dan imam osjećaj da će doći, iako inače mene počne boliti trbuh dok M već krene. Tako da eto, nema mi druge nego još dan-dva pričekati.

Ja sam čitala negdi da krv iz nosa zna biti neuobičajen simptom trudnoće🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Sanjich, ako hipohodnri mogu sebe uvjerit da ih boli sve i svasta, od puste želje smo mi itekako sposobne uvjerit svoje tijelo da se nesro dogada. Prije je to sve bilo tu,al nismo registrirale. A sad sve osluškujemo. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    25. Svibanj 2020. 17:14

Da, to je istina da si itekako mozemo umisliti i da to djeluje na nase stanje kako uma tako i tijela. Mi kad smo poceli raditi na trudnoci, znaci taj prvi mjesec, meni je M kasnila skoro dva tjedna. Nikad u zivotu mi nije toliko kasnila. Znaci ja sam umislila sebi da cu ja ostat trudna od prve i da je to to. Testovi pokazuju negativno ali ja kao ne vjerujem testovima. Strasno 😂 Poslije mi je ginekolog rekao da je to moje umisljanje i stres moglo utjecalo na to da kasni. Ludo zvuci ali je izgleda tako. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Amelie
    25. Svibanj 2020. 17:42

Siijjj

Amelie

Draga Ritaželim vam svu sreću i da vam IVF omogući ostvarenje vaše želje.. vjerujem da bude!!:)) 🤗

Amelie, kako si ti, kako se osjecas? Ima li jos kakvih novih simptoma?

Hej, sve je ok.. osim sto vise ne pijem tabl za alergiju pa me ubijaju ti simptomi. Vadila sam betu danas opet i super se poduplalo.. od 271 u sub na 608 danas..  A ovo sto si rekla da se bojis vidjeti plus.. sve mi je jasno. Mogu ti reci da ja ovaj put nisam euforicna.. ne radim velike planove.. sve dan po dan pa kako bude.. veseli me sto cu na prvi pregled već kroz 10 dana.. nadam se da ce tada biti sve ok za taj kratki period T. Samo polako ..doci ce T i bude sve ok;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

simba
    25. Svibanj 2020. 17:44

Ja da sam svaki put bila zaista trudna kad sam mislila da jesam, kad sam imala kojekakve simptome, pa je M kasnila, imala bi bi bar tri nogometne momčadi kod kuće 🤣 ali, taj mjesec kad sam ostala trudna imala sam apsolutno iste simptome kao i uvijek pred M, osim eto izražajnijeg bijelog iscjetka.(o kojem tek razmisljala da je bio drugaciji kad sam već imala plus na testu). Kasnije su me tek grudi počele boljet drugačije, jače, budile me po noći. Mučnine su došle isto kasnije, mislim da oko 7-8 tj, trajale par jutara, blage, bez povračanja. Umor i kratak dah isto već poslje plusa na testu. Znači ne vrijedi vam se zamarati simtomima unaprijed, jer su najčešće jako slični Pms-u. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.