Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    20. Svibanj 2020. 16:15

Kiky, to je to kad se u jednom danu sve sastane. Zaista mi je zao zbog svega sto u ovom momentu prozivljavas. Ali pokusaj bar neku sitnicu pozitivnu pronaci u svemu tome. I ona ce ti dati snage za dalje. Ako nista, sad dok je muz na brodu, ohladi malo glavu od svega, posveti se sebi u nekim drugim stvarima, i bit ces svjeza i spremna kad se muzic vrati. Svima nam to ponekad treba a tebi je sad vrijeme za to. Drzi se, i izjadaj uvijek kad osjetis potrebu. ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

20. Svibanj 2020. 16:29

Fancy

Znate sta zene, ja se nekad zapitam zaista kako mi ostanemo zdrave glave dok konacno ne uganjamo trudnocu. Ja se ne trudim dugo, svega nekih 6 mjeseci, a mozda me najbolje razumiju zene koje imaju duzi staz na ovoj temi.
    Moj zivot se lagano pretvara u jednu agoniju, ganjanje O, preuranjena testiranja, pracenja simptoma i svega moguceg sto bi moglo uputiti na pozitivan test 🤢 utom stigne nova M pa idemo sve ponovo. Ja uopste ne znam kako normalna docekam novi ciklus jer agonija krece bukvalno 6ti dan ciklusa, nakon sto M prodje.
    Non stop neke misli, iscekivanja, uzas.
    A najteze od svega mi pada momenat kad me muz pogleda svojim okicama 🙃 ocekujuci neke lijepe vijesti a ja imam minus na testu ili mu nemam sta pametno reci.
    Slobodno mogu reci da je on taj koji vise u ovom momentu zeli dijete nego ja. Ja jos uvijek ne osjecam tu ludjacku zelju kakvu vjerujem vecina vas ovdje ima, ili je jednostavno ne znam prepoznati, ali svejedno mi je ovo jako tesko razdoblje psihicki. Narocito zbog toga sto sam se 3 hodine pazila i pila kontracepciju al nekako se podrazumijevalo da jos necemo ici na bebu dok ne dobijem stalni posao, dok ovo dok ono….. i sad si sve cesce nabacujem misli da sam mozda trebala ranije razgovarati sa muzem o ovoj temi, ne odugovlaciti. Jednostavno sam mislila da ce to ici iz prve bez problema. Sad me svaki neuspjesan ciklus jos malo dotuce.

Morala sam otvoriti dusu, nadam se da ce mi neka od vas napisati da se isto osjeca, mislim da bi mi na neki nacin bilo lakse.

Mislim da si jucer vidila i koju reakciju na nepostojecu mogucnost T jer mi je M pri 2 zavrsila tako da te razumjem kako su meni jucer rekli glavu gore😘🥰❤

Kiky 🥰
    20. Svibanj 2020. 17:20

Hvala vam cure na rijecima utjehe....sutra ce biti novi dan samo da si sve poslozim malo u glavi. Vasi plusici me raduju 🥰 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tonia♥️
    20. Svibanj 2020. 18:21

Joj draga Kiky...žao mi je zbog peseka, ja sam za svoje užasno vezana tako da mogu samo zamisliti kako se osjećaš... Imala sam i ja te dane di sam doslovno pala u depresiju i onako, svima osim meni dolazi trudnoća i to bude perfektna... Treba vjerovati da zaista sve dolazi u određeno vrijeme i zbog određenog razloga, koji će nam možda jednog dana biti jasan, za sad možemo samo nagađati... I svaka čast što uspiješ izdržati toliko dugo bez muža, iako vjerujem da nemaš baš izbora... drži se, doći će bolje vrijeme

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Fancy
    20. Svibanj 2020. 19:34

nymeria

Kiky jako mi je žao zbog psa…veliki je gubitak znam kako je 💔
    Što se tiče T nemoj biti tužna biokemijske su u biti dobar znak vjerujem da samo još malo vremena treba da vam se sve poklopi i da ugledate svoj pravi + 😊
    Mladi ste i vjerujem da je sve ok, a ako i neku sitnicu trebaju dr malo uštimati imate vremena. 😊 Ako se baš jako brineš iskoristi vrijeme dok muža nema pa odi do dr neke osnovne pretrage napraviti (ne znam dal ste kaj radili već možda).
    Curke ja prijavljujem čudan test danas, ne znam zakaj sam opet išla testirati kad znam da nisam trudna al 🤦‍♀️😔 nada umire zadnja. I evo ovaj kinez je baš čudan kao neka mrlja razlivena ta boja se pojavila…definitivno nije crta neg tak nekak čudno se razlilo. 🤨 Te ne bum više kupovala. 😫
    https://ibb.co/rHw2H1H

Ujutro trk po drugi da si mirna, fino se vidi debela neka mrlja. Koji ti je dc? Kako znas da nisi trudna?

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    20. Svibanj 2020. 19:39

Sta mislite i imate li iskustva sa digitalnim testovima, npr. Clearblue? Da li su osjetljiviji i/ili pouzdaniji u odnosu na klasicne testove. Planiram ovaj put kupiti bas ovaj, duplo je skuplji al nesto ne vuce da sa njim probam. U BiH kosta oko 6 eur dok je obicni Clearblue oko 4 eur. Ne bi bilo strasno da ne uradim 3 i vise testova iscekujuci vjesticu.. 🤢

Not that fensi, ekšli..

Tonia♥️
    20. Svibanj 2020. 19:45

Fancy

Sta mislite i imate li iskustva sa digitalnim testovima, npr. Clearblue? Da li su osjetljiviji i/ili pouzdaniji u odnosu na klasicne testove. Planiram ovaj put kupiti bas ovaj, duplo je skuplji al nesto ne vuce da sa njim probam. U BiH kosta oko 6 eur dok je obicni Clearblue oko 4 eur. Ne bi bilo strasno da ne uradim 3 i vise testova iscekujuci vjesticu.. 🤢

ja sam ti kad sam imala biokemijsku na CB plus imala sjenu i to vidljivu. Dan iza napravim digitalni i pokazuje mi negativno i za par dana napravila opet CB plus i pokazao lijepi plus tak da ja sa digitalnim nemam dobra iskustva 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Mallla
    20. Svibanj 2020. 19:53

Hej Kiky glavu gore, danss je takav dan, tužan i proći će. Žao mi je da je pesek uginio, odtuguj ga proveli ste lijepe trenutke skupa. Što se muža tiče nek se on vrati živ i zdrav a ti ga dočekaš isto tako. Sad će bit vrijeme rezervirano za tebe. Brzo će jesen!
    Nymeria e čini se da je do tu doša urin pa se tu sasušio i onda ostane rozo... Ipak navijat ćemo da se pokaže da je to crta! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Svibanj 2020. 19:54

Digitalac je super za kad želiš uspomenu. On je 25ml/u pa bi rekla da je isto radit njega il onaj na crte. 

url=https://lilypie.com]

Fancy
    20. Svibanj 2020. 19:55

Tonia

Fancy

ja sam ti kad sam imala biokemijsku na CB plus imala sjenu i to vidljivu. Dan iza napravim digitalni i pokazuje mi negativno i za par dana napravila opet CB plus i pokazao lijepi plus tak da ja sa digitalnim nemam dobra iskustva

Aham super, korisna informacija. Ja nisam uspjela prokuziti koja je razlika izmedju clearblue easy i clearblue plus? Identicno uputstvo i izgled testa..

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.